- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.021
Ben bu siralar çok sık gelemiyorum hem ise başladım hemde evde tadilat var telefondan geliyorum fırsat buldukça aslında herkesin whatsappi vardır muhtemelen grup konuşması yapsak nasıl olur acabaa :)Ben de kk'nın bu topiğine bayılıyorum kuzumm :) vakit bulduğum her an burası aklıma geliyor kızlar ne yapıyor acaba diye bakıyorum hemen
Ben bu siralar çok sık gelemiyorum hem ise başladım hemde evde tadilat var telefondan geliyorum fırsat buldukça aslında herkesin whatsappi vardır muhtemelen grup konuşması yapsak nasıl olur acabaa :)
bencede güzel olur bende giremiyorum çünkü mesai saatleri dışında
Fatmanurcuğumun grup konuşmasına evet diyorummmm :)
Aldım mesajını tatlım hemen cevap veriyorum şimdi :)) numaraları aliyim o zaman kızları :)))ee numaraları nerden vericez
fatmanur ben sana yazıyorum numaramı diğer kızlarınkini de alınca beni de gruba al.
numaramı kaydedince bana yaz ki bende kaydedeyim benim mesai bitti hepinizi öptümm :)
günaydın canım nasılsn :)Günaydınn Tarkan'ın o malum şarkısındaki sabreden inci taneleri ümidimiz muradına erecek sabredinn!! Benim şehrimde gün bol güneşli ve tiril tiril anlayacağınız pek leziz!! Bu günü de yicez hazırrr mıyız??
Çok şükür bebeğim sen nasılsıngünaydın canım nasılsn :)
bnde iyim canım zaman geçirmeye çalışıyorum :)Çok şükür bebeğim sen nasılsın
Ama nedennn neden fatmanur nedenn bizi bırakıp burdan gittiniz
Kiyamam ben sizeeee :) kızlar ben zaten isimden dolayı fazla giremiyordum son zamanlarda biliyorsunuz zaten diğer kızlarda öyleymiş ama hepten bıraktım değil ya geleceğim yine :))))Ama amaa ya whatsapimiz yoksa napacagiz :)))
Whatsapp abgelebilirsen sende gel nurcumanlaştık kuzumm
Tamam tatlım attım eklee :)Whatsapp abgelebilirsen sende gel nurcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?