- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
- #3.061
amin canim benim cok sagol.. :) insallahinş canım Allah gönlüne göre versin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim benim cok sagol.. :) insallahinş canım Allah gönlüne göre versin :)
Gül kuzucuğum :) neyae tamam tamam neyse bişi demiyorum tamam iyi git karışmıyorum taamm ayyy bildiğin kezban tribi attım ama gitmedi bitanem:)) olive yine guldurdun beni yaa,tabikide pes etmek yok is bulucaksin elbet..kiz iyi izin vermemissin otursun oturdugu yerde :)) bu arada yazici olmasi iyi olmus rahattir bi sekilde yazar canim sana .. alt devreniz ne zaman gelicek sizin bu arada
Kuzum bi buçuk aylığına ihtiyaç varmış sen bilirsin karışmıyorum modunda bi kapris canavarına dönüştüm ki gitcem de demedi yavrum gideyim mi dedi komutanı yazmış adını ama halletmiş gitmiyorizmir nerden çıktı ya :)
ahahaha :))) gercektende oyle olmus kezban tribi aticak kadar ne yasadin oliveeeee ???!!!?? gitmezdir canim senin rizani almadannn :)Gül kuzucuğum :) neyae tamam tamam neyse bişi demiyorum tamam iyi git karışmıyorum taamm ayyy bildiğin kezban tribi attım ama gitmedi bitanem
ahahaha :))) gercektende oyle olmus kezban tribi aticak kadar ne yasadin oliveeeee ???!!!?? gitmezdir canim senin rizani almadannn :)
hey Allahm sen büyüksün ya bnmki de ankarada gider o yaKuzum bi buçuk aylığına ihtiyaç varmış sen bilirsin karışmıyorum modunda bi kapris canavarına dönüştüm ki gitcem de demedi yavrum gideyim mi dedi komutanı yazmış adını ama halletmiş gitmiyor
Dur kuzucum hemen panik olma belki sadece bizimkilerin bölükle ilgili bi olaydır :))hey Allahm sen büyüksün ya bnmki de ankarada gider o ya
askerlik mi tatil mi anlamadm ki e bizde gitseydk madem :)Dur kuzucum hemen panik olma belki sadece bizimkilerin bölükle ilgili bi olaydır :))
Evet ya havuz temizliceklermiş mişşş yani sen masa başı işi bırak güneşin alnında havuz temizle yahu mantıklı mı canı çok sıkılıyor anlaşılan Beyzademin :)) ama bananeaskerlik mi tatil mi anlamadm ki e bizde gitseydk madem :)
gitme gitmesinler hele benmki hiç gitmesn bn kıskançlıktan burda bayılırım çok aşırı bi kıskançlığm var bnm bn antalya acemi birliğnde çok ağladm kayınvalidem bna ded ki askere gidio diye mi ağladn yoksa antalya ya mı bnde dedm ikisi de :)Evet ya havuz temizliceklermiş mişşş yani sen masa başı işi bırak güneşin alnında havuz temizle yahu mantıklı mı canı çok sıkılıyor anlaşılan Beyzademin :)) ama banane
Ekliyorum canım benim :)Tamam tatlım attım eklee :)
his buldum tatlm naslsnHoşgeldin canım
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınhis buldum tatlm naslsn
iyi diyelim.iyi olsun canimİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Hayırdır inşallah kuzucum ? Moralin mi bozuk ?iyi diyelim.iyi olsun canim
yok kuzum bu 4ay nasıl gececk onu dusunuyorumHayırdır inşallah kuzucum ? Moralin mi bozuk ?
Kız bak otuzlar bitti yirmilere geldik :)) az çok az kaldı canım benim tabiki biticek. Bu ara sevdicek komutan yazıcısı oldu çok az yazışıyoruz daha zor olmasına rağmen hep olumlu düşünüyorum sen de olumlu düşün canımyok kuzum bu 4ay nasıl gececk onu dusunuyorum