• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

:)) olive yine guldurdun beni yaa,tabikide pes etmek yok is bulucaksin elbet..kiz iyi izin vermemissin otursun oturdugu yerde :)) bu arada yazici olmasi iyi olmus rahattir bi sekilde yazar canim sana .. alt devreniz ne zaman gelicek sizin bu arada
Gül kuzucuğum :) neyae tamam tamam neyse bişi demiyorum tamam iyi git karışmıyorum taamm :D ayyy bildiğin kezban tribi attım ama gitmedi bitanem

izmir nerden çıktı ya :)
Kuzum bi buçuk aylığına ihtiyaç varmış sen bilirsin karışmıyorum modunda bi kapris canavarına dönüştüm ki gitcem de demedi yavrum gideyim mi dedi komutanı yazmış adını ama halletmiş gitmiyor

Gül kuzucuğum :) neyae tamam tamam neyse bişi demiyorum tamam iyi git karışmıyorum taamm :D ayyy bildiğin kezban tribi attım ama gitmedi bitanem
ahahaha :))) gercektende oyle olmus kezban tribi aticak kadar ne yasadin oliveeeee ???!!!?? :D gitmezdir canim senin rizani almadannn :)

ahahaha :))) gercektende oyle olmus kezban tribi aticak kadar ne yasadin oliveeeee ???!!!?? :KK70: gitmezdir canim senin rizani almadannn :)

Hahah ay ne biliyim kuzum içimde büyütüp beslediğim rütubetli bi odada hapsolmuş konuşacağı günü bekleyen bi kezban yaşıyormuş :D ta taaaa diye çoktı bu gün ay bak çok açım hiç acımam ısırırım seni ihihi diye toplamaya çalışsam da içimin öküzleri ortaya döküldü :D hahahah bu arada alt devreler dün geldi bi kısmı bi kısmı da ağustosta galiba kuzum ama yanılıyor da olabilirim

askerlik mi tatil mi anlamadm ki e bizde gitseydk madem :)
Evet ya havuz temizliceklermiş mişşş yani sen masa başı işi bırak güneşin alnında havuz temizle yahu mantıklı mı :D canı çok sıkılıyor anlaşılan Beyzademin :)) ama banane

Evet ya havuz temizliceklermiş mişşş yani sen masa başı işi bırak güneşin alnında havuz temizle yahu mantıklı mı :KK70: canı çok sıkılıyor anlaşılan Beyzademin :)) ama banane
gitme gitmesinler hele benmki hiç gitmesn bn kıskançlıktan burda bayılırım çok aşırı bi kıskançlığm var bnm bn antalya acemi birliğnde çok ağladm kayınvalidem bna ded ki askere gidio diye mi ağladn yoksa antalya ya mı bnde dedm ikisi de :)

yok kuzum bu 4ay nasıl gececk onu dusunuyorum
Kız bak otuzlar bitti yirmilere geldik :)) az çok az kaldı canım benim tabiki biticek. Bu ara sevdicek komutan yazıcısı oldu çok az yazışıyoruz daha zor olmasına rağmen hep olumlu düşünüyorum sen de olumlu düşün canım

Back