asker yolu bekleyenler 2015

hayırlısı olsn canım sınavlarn nasıl geçti :)
Daha sinavlara girmedim canim 3 temmuzda kocaeli unide yetenek sinavi var ilk ona giricem bakalim basarili olursam 2.asama sinavina girmeye hak kazanicam sonra sakaryayi deniycem agustosta olucak onun sinavlari zaten ben o taraflari istiyorum bide en kotu ihtimal boluyu deniycem insallah basarili olurum .. :)

olsun canim e askerinle aran nasil durumlar nedir :) cok sagoll tatlimm sira unide bakalim :))
O tünelin ucu güzel bi yere çıkmıyor kuzum işsiz kaldım o kadar okuyup ama azimliyim bukucam. Ay bu gün bi höykürdüm kuzum paşa beye :) Ankarada komutanın yazıcısı oldu rahat dilekçe filan yazıyor. Mıntıkada yoruluyordu üzülüyordum şimdi rahat ama komutanın yanında ya hep tel kullanamıyor çok:) bu gün mesaj attı hayatım izmirde hvuza asker lazımmış bi buçuk aylığına gidip ankaraya geri döncez gidiyim mi??

Dedim ağrı dağın eteğinde talim mi yapıyosun da izmire gideyim mi diyorsun? neyse ki gitmedi

inş canım Allah gönlüne göre versin :)

:)) olive yine guldurdun beni yaa,tabikide pes etmek yok is bulucaksin elbet..kiz iyi izin vermemissin otursun oturdugu yerde :)) bu arada yazici olmasi iyi olmus rahattir bi sekilde yazar canim sana .. alt devreniz ne zaman gelicek sizin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…