- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.041
hayirli ramazanlar sanada.Hayirli ramazanlar kuzum :)
teşekkür ederim canım mezun olmuşsn gözünaydn :)hayirli ramazanlar sanada.
. :)
günaydn canm nasılsn :)Günaydınn kızlar :))
evet canim ya cok sukur lisede bitti :)) cok sagol bu arada sen kac oldun bu sene canimteşekkür ederim canım mezun olmuşsn gözünaydn :)
oliveciiimm sanada gunaydiin ,naptin :)Günaydınn kızlar :))
üniversite 4 bnmde bitcek inş seneye :)evet canim ya cok sukur lisede bitti :)) cok sagol bu arada sen kac oldun bu sene canim
ohh ne guzell bitmis olmus yaa :)) hadi hayirlisi canim sonra is hayati.. bakalim Rabbim bana neler gostericek,eylulde benim uni belli olucak heyecanliyim :))üniversite 4 bnmde bitcek inş seneye :)
hayırlısı olsn canım sınavlarn nasıl geçti :)ohh ne guzell bitmis olmus yaa :)) hadi hayirlisi canim sonra is hayati.. bakalim Rabbim bana neler gostericek,eylulde benim uni belli olucak heyecanliyim :))
Daha sinavlara girmedim canim 3 temmuzda kocaeli unide yetenek sinavi var ilk ona giricem bakalim basarili olursam 2.asama sinavina girmeye hak kazanicam sonra sakaryayi deniycem agustosta olucak onun sinavlari zaten ben o taraflari istiyorum bide en kotu ihtimal boluyu deniycem insallah basarili olurum .. :)hayırlısı olsn canım sınavlarn nasıl geçti :)
İyiyim kuzum :) ilk günün açlık asabiyeti tepemde dolanıyorum sen nasılsıngünaydn canm nasılsn :)
Tatlım :) napiyim stabil hala bi değişiklik yok. Mezuniyetin hayırlı olsun canımmoliveciiimm sanada gunaydiin ,naptin :)
olsun canim e askerinle aran nasil durumlar nedir :) cok sagoll tatlimm sira unide bakalim :))Tatlım :) napiyim stabil hala bi değişiklik yok. Mezuniyetin hayırlı olsun canımm
O tünelin ucu güzel bi yere çıkmıyor kuzumolsun canim e askerinle aran nasil durumlar nedir :) cok sagoll tatlimm sira unide bakalim :))
inş canım Allah gönlüne göre versin :)Daha sinavlara girmedim canim 3 temmuzda kocaeli unide yetenek sinavi var ilk ona giricem bakalim basarili olursam 2.asama sinavina girmeye hak kazanicam sonra sakaryayi deniycem agustosta olucak onun sinavlari zaten ben o taraflari istiyorum bide en kotu ihtimal boluyu deniycem insallah basarili olurum .. :)
bnde canım acıktm bi de :)İyiyim kuzum :) ilk günün açlık asabiyeti tepemde dolanıyorum sen nasılsın
izmir nerden çıktı ya :)Dedim ağrı dağın eteğinde talim mi yapıyosun da izmire gideyim mi diyorsun?neyse ki gitmedi
:)) olive yine guldurdun beni yaa,tabikide pes etmek yok is bulucaksin elbet..kiz iyi izin vermemissin otursun oturdugu yerde :)) bu arada yazici olmasi iyi olmus rahattir bi sekilde yazar canim sana .. alt devreniz ne zaman gelicek sizin bu aradaO tünelin ucu güzel bi yere çıkmıyor kuzumişsiz kaldım o kadar okuyup ama azimliyim bukucam. Ay bu gün bi höykürdüm kuzum paşa beye :) Ankarada komutanın yazıcısı oldu rahat dilekçe filan yazıyor. Mıntıkada yoruluyordu üzülüyordum şimdi rahat ama komutanın yanında ya hep tel kullanamıyor çok:) bu gün mesaj attı hayatım izmirde hvuza asker lazımmış bi buçuk aylığına gidip ankaraya geri döncez gidiyim mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?