• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Ben de kk'nın bu topiğine bayılıyorum kuzumm :) vakit bulduğum her an burası aklıma geliyor kızlar ne yapıyor acaba diye bakıyorum hemen
Ben bu siralar çok sık gelemiyorum hem ise başladım hemde evde tadilat var telefondan geliyorum fırsat buldukça aslında herkesin whatsappi vardır muhtemelen grup konuşması yapsak nasıl olur acabaa :)

ee numaraları nerden vericez :D
fatmanur ben sana yazıyorum numaramı diğer kızlarınkini de alınca beni de gruba al.
numaramı kaydedince bana yaz ki bende kaydedeyim benim mesai bitti hepinizi öptümm :)

bencede güzel olur bende giremiyorum çünkü mesai saatleri dışında :KK70:

Fatmanurcuğumun grup konuşmasına evet diyorummmm :)

ee numaraları nerden vericez :KK70:
fatmanur ben sana yazıyorum numaramı diğer kızlarınkini de alınca beni de gruba al.
numaramı kaydedince bana yaz ki bende kaydedeyim benim mesai bitti hepinizi öptümm :)
Aldım mesajını tatlım hemen cevap veriyorum şimdi :)) numaraları aliyim o zaman kızları :)))
Betulcum gönderiyorum numarami sana mesaj atarsin:))

:KK33: Günaydınn Tarkan'ın o malum şarkısındaki sabreden inci taneleri :KK70: ümidimiz muradına erecek sabredinn!! Benim şehrimde gün bol güneşli ve tiril tiril:KK71: anlayacağınız pek leziz!! Bu günü de yicez hazırrr mıyız??:KK31:

Ramazan ayı şimdiden muberek olsun canlarim. Rabbim dualarimizi tuttugumuz oruçları kabul etsin inşallah :))) Bu yıl ben sanırım tutmayacagim isim sebebiyle :(

Burası baya sessizleşmis ah fatmanurr goturdun kizlari :)) şaka bi yana kizlar bikac gun giremedim giripte buraya yazma firsatim olmadi 4seneyi bitirdim mezun oldum e tabi bizde ev tutmustuk dedemle,babannemle simdi artik burda isimiz bitti okullar bitince evi toplamaya ugrastik 3-4gundur simdi artik baba evindeyim yani kendi evimm... gunlerdir cok yoruluyorum dinlenemeden uykusuz bi sekilde ise basliyoruz topigi ozlemisim yeni tel alicam ama benimki whatsapp indirmemi istemez sevmiyor oyle ortamlari bide bosuna ondan tartismayalim ama kizlar burayada gelin yaa :))) gorusuruz kizlar bu arada hayirli ramazanlar ..

Back