- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
- #2.981
Hoşgeldin tatlımm :)bwn geldim kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin tatlımm :)bwn geldim kizlar
üç şey var canım ya erkek giyim mağazası ya tüp bayiisi ya da oto yıkama :)Ne üzerine düşünüyorlar canım? :)
hoşgeldin canım :)bwn geldim kizlar
Esnaflıkta tutunabilirlerse çok gğzel ekmek var kzuumüç şey var canım ya erkek giyim mağazası ya tüp bayiisi ya da oto yıkama :)
inş canım ya Allah yardım eder inşEsnaflıkta tutunabilirlerse çok gğzel ekmek var kzuum
hosbuldum balim napyon:)Hoşgeldin tatlımm :)
hos buldmm canm napyn:)hoşgeldin canım :)
napiyim kuzum yarımn iş görşmem var erkenDen yatıcam bu akşam :)hosbuldum balim napyon:)
hadi hayrlsi kuzum INSALLAH baslarsin ise:)N
napiyim kuzum yarımn iş görşmem var erkenDen yatıcam bu akşam :)
napim canım arkadaşımı bekliyorum markete gitcez sen napıosn :)hos buldmm canm napyn:)
Ayyy güzel duan için teşekkürler canım benim ya inşallah artık çok bunaldım inşallahhadi hayrlsi kuzum INSALLAH baslarsin ise:)
iyi tatlm napim oturmusum bnde:)napim canım arkadaşımı bekliyorum markete gitcez sen napıosn :)
ne demek kuzum gonlumden geçenler INSALLAH kafana yatarda alinirsin zaman daha cok gecyor calismaktanAyyy güzel duan için teşekkürler canım benim ya inşallah artık çok bunaldım inşallah
arkadaşm da bi yemeğini yiyemedi ki gidim bnde bnmki duysa kızar o zten adım atmama kızıo ama napim suyum bitmiş :)iyi tatlm napim oturmusum bnde:)
sen ne iş yapcaksn kuzumN
napiyim kuzum yarımn iş görşmem var erkenDen yatıcam bu akşam :)
haberszni gidecn kz:) hadi aradi yoldaarkadaşm da bi yemeğini yiyemedi ki gidim bnde bnmki duysa kızar o zten adım atmama kızıo ama napim suyum bitmiş :)
napim göndermez ki aramaz işi vardı gece yazarım dedi :).haberszni gidecn kz:) hadi aradi yolda
Delii :)) bizimkide hic gezmiyorum diye kendime vakit ayirmiyorum diye sikayetci. Cok uzuluyomus boyle kendimi bunaltinca bennapim göndermez ki aramaz işi vardı gece yazarım dedi :)
susuzmu kalim dersn yani haber verme o zmn izn vermzse madem gece yazacknapim göndermez ki aramaz işi vardı gece yazarım dedi :)
kuzum.bn senin safagni hep karisyryrdm ya kactiDelii :)) bizimkide hic gezmiyorum diye kendime vakit ayirmiyorum diye sikayetci. Cok uzuluyomus boyle kendimi bunaltinca ben