- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #3.001
e sende gez işte ne güzel valla bnmki hiç çıkarmıo arkadşlarmla çok az vakit geçiriyorum :)Delii :)) bizimkide hic gezmiyorum diye kendime vakit ayirmiyorum diye sikayetci. Cok uzuluyomus boyle kendimi bunaltinca ben
284 kuzum beniimmkuzum.bn senin safagni hep karisyryrdm ya kacti
yazdı bile komutanı bekliolarmş yat içtiması verecekmş :)susuzmu kalim dersnyani haber verme o zmn izn vermzse madem gece yazack
Ya o yokken hic biseyden zevk almiyorum ki canim istemiyo gezmek kuzum :) cok kiskanctir aslinda hee gariplesti askerdee sende gez işte ne güzel valla bnmki hiç çıkarmıo arkadşlarmla çok az vakit geçiriyorum :)
iyi balim bak 300lerin bitms cok sukur darisi 100lerine olsun284 kuzum beniimm
şu askerlikte onlar binbir çeşit şekle mi girio napıo :)Ya o yokken hic biseyden zevk almiyorum ki canim istemiyo gezmek kuzum :) cok kiskanctir aslinda hee gariplesti askerde
anladm balim :) arar marar dikkat etyazdı bile komutanı bekliolarmş yat içtiması verecekmş :)
Amiiinnn senin kacti caniimmiyi balim bak 300lerin bitms cok sukur darisi 100lerine olsun
Ah askerlikkkk ahhh bizde askerlik yapiyoz valla resmen hee 2 ayda omrumden omur gitti gelsin ama ahtapot misali bi sarilicam kimse alamaz elimden hahah :))şu askerlikte onlar binbir çeşit şekle mi girio napıo :)
benim 139 canimAmiiinnn senin kacti caniimm
Ayyy ne güzel olmuşsun sen öyle :)) elliler de bitiyooooor :)) maşallahlar kuzumaa :) iyi çalışmalar canım Allah işini rast getirsin ben mi?Günaydın kızlar, böyle haftasonu ve geceleri konuşuyorsunuz ben yetişemiyorumçünkü ben sadece çalışırken girebiliyorum :) Nasılsınız bakalım? Ben Atarsa 52 olduum
Ayyy ne güzel olmuşsun sen öyle :)) elliler de bitiyooooor :)) maşallahlar kuzumaa :) iyi çalışmalar canım Allah işini rast getirsin ben mi?bi kaç saate iş görüşmEm var inşallah ben de işli güçlü olurum kuzummm :))
Ayy ben senin o tatlı dualarını yerim kuzumm amin. Rabbim o kadar emek verip okul sıralarında dirsek çürüten herkesin ve diğer tüm iş isteyenlerin rızkını helalinden ve çabucak versin inşallah :) işinokanların da keselerinin bereketi hiç azalmasınAyy hadi inşallah canım benim Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah olumlu sonuçlanııır
Kuzum ben iktisadi ve idari bilimler çıkışlıyım pek çok alanda çalışabilirimsen ne iş yapcaksn kuzum
sende benim gibisin bnde iktisadi ve idari bilimler fakültesndeym :)Kuzum ben iktisadi ve idari bilimler çıkışlıyım pek çok alanda çalışabilirim
Sağol canım hepimize inşallah :) izinliyim bugün yatiyorum :))ALLAH iglik versin fatmacim:)
Senin su yazılarına bayiliyorum oliveciiim :)))Günaydınlar efenim :) bi günün daha şafağına varmış olmanın rahatlığıyla güzel vatanımızı dört bir yanından bekleyen askerlerimizi beklemenin tatlı meşakkatini yaşayan fıstık hatunlara kocaman bir merhaba... Gününüz müsmükemmel geçsinnn . Bi gün daha yicez hep birlikte . Olive'inizden kocaman bir afiyet olsun
Senin su yazılarına bayiliyorum oliveciiim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?