asker yolu bekleyenler 2015

Günaydın kızlar, böyle haftasonu ve geceleri konuşuyorsunuz ben yetişemiyorum çünkü ben sadece çalışırken girebiliyorum :) Nasılsınız bakalım? Ben Atarsa 52 olduum

Günaydın kızlar, böyle haftasonu ve geceleri konuşuyorsunuz ben yetişemiyorum çünkü ben sadece çalışırken girebiliyorum :) Nasılsınız bakalım? Ben Atarsa 52 olduum
Ayyy ne güzel olmuşsun sen öyle :)) elliler de bitiyooooor :)) maşallahlar kuzumaa :) iyi çalışmalar canım Allah işini rast getirsin ben mi? bi kaç saate iş görüşmEm var inşallah ben de işli güçlü olurum kuzummm :))

Ayy hadi inşallah canım benim Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah olumlu sonuçlanııır

Günaydınlar efenim :) bi günün daha şafağına varmış olmanın rahatlığıyla güzel vatanımızı dört bir yanından bekleyen askerlerimizi beklemenin tatlı meşakkatini yaşayan fıstık hatunlara kocaman bir merhaba... Gününüz müsmükemmel geçsinnn . Bi gün daha yicez hep birlikte . Olive'inizden kocaman bir afiyet olsun

Ayy hadi inşallah canım benim Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah olumlu sonuçlanııır
Ayy ben senin o tatlı dualarını yerim kuzumm amin. Rabbim o kadar emek verip okul sıralarında dirsek çürüten herkesin ve diğer tüm iş isteyenlerin rızkını helalinden ve çabucak versin inşallah :) işinokanların da keselerinin bereketi hiç azalmasın

Senin su yazılarına bayiliyorum oliveciiim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…