- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.781
Kim aradı :dUmarım öyle olmuştur kuzum çünkü kavga ettikten sonra oldu bunlar yine Rabbim göstermesin bir daha hiç birimize :))
Canim 2 aydir gormuyorum bende kamerandanda gorusmedik 1 ayi... Eylulde gidersin kuzumbn 3 ay göremicem ya burdan gitmeden bi gidim diodm 15 gün izin yokmş yeni olduğu içn e bnde gidicem iki haftaya memleketime olmadı :)
Kuzum evlenmiş olsanız yine aynı şekilde mi oluyormuş? Benim kuzenim askerle evlendi lojman çıkınca alacak yanına kuzenimi asker eşi mi olmayı istemiyorsun sen?kızlar ya sözleşmeli er varmş ya üç yıl kalsam kabul eder misin dedi bnde hyr dedim zaten ayrıyız bi de üç yıl ayrı kalamam dedm onda izin yokmş yılda 45 gün sadece ağladm bi sürü bni bırakcaksn biliyorum gelmiceksn orda kalcaksn dedm çnkü çok istio rhat yaşayalm dio çok korkuyorum bnm ailemn durumu çok iyi bn hiç yokluk çekmedm onunki de fakir ve bn onunla raht yaşamamayı göze aldm buna karşılık o rahtlığı için kalırsa hakkımı hiçbi zmn helal etmicem
istiyorum ama sözleşmeli er de öyle oluo mu ki evlilik durumunu bi araştrcaktıKuzum evlenmiş olsanız yine aynı şekilde mi oluyormuş? Benim kuzenim askerle evlendi lojman çıkınca alacak yanına kuzenimi asker eşi mi olmayı istemiyorsun sen?
Araştırın yavrum belki hayırlısı budr çünkü ailen vermek istemiyor ya asker olursa belki içleri eahat edebilir belki asker olmazsa yapacağı iş aileni tatmin etmez o yüzden bi bakın bakalım neymiş şartlaristiyorum ama sözleşmeli er de öyle oluo mu ki evlilik durumunu bi araştrcaktı
biz zaten seneye nişan yapcaktık askerliği bitince o da dedi nişan yaparız nişandan 5 6 ay sonra evleniriz diodu öyle bi şey olursa nişan olcak evlilik artk ne zmn olur bilmiyorumAraştırın yavrum belki hayırlısı budr çünkü ailen vermek istemiyor ya asker olursa belki içleri eahat edebilir belki asker olmazsa yapacağı iş aileni tatmin etmez o yüzden bi bakın bakalım neymiş şartlar
gidicem kuzm inş şu eylül bi gelse :)Canim 2 aydir gormuyorum bende kamerandanda gorusmedik 1 ayi... Eylulde gidersin kuzum
Gelir canim sabir :)gidicem kuzm inş şu eylül bi gelse :)
zaten bugün ağlamaktan gözlerm şişti iş mevzusu yzünden :)Gelir canim sabir :)
sennhayr deynce ne dedi peki.canimkızlar ya sözleşmeli er varmş ya üç yıl kalsam kabul eder misin dedi bnde hyr dedim zaten ayrıyız bi de üç yıl ayrı kalamam dedm onda izin yokmş yılda 45 gün sadece ağladm bi sürü bni bırakcaksn biliyorum gelmiceksn orda kalcaksn dedm çnkü çok istio rhat yaşayalm dio çok korkuyorum bnm ailemn durumu çok iyi bn hiç yokluk çekmedm onunki de fakir ve bn onunla raht yaşamamayı göze aldm buna karşılık o rahtlığı için kalırsa hakkımı hiçbi zmn helal etmicem
bn senin için kalmak istiyorum raht bi hayatımz olsn ilerde çocuklarmz olduğnda istediği her şeyi alabilelm yokluk çekmesn fln dedi bnde dedm istemiyorum ağladm fln o da dedi sen üzülme yter ki tmm olmam normal bi iş bulur çalışırm askerden gelince dedisennhayr deynce ne dedi peki.canim
ne guzel cnm iste dedgni yapiyor dha ne uzulyorsunbn senin için kalmak istiyorum raht bi hayatımz olsn ilerde çocuklarmz olduğnda istediği her şeyi alabilelm yokluk çekmesn fln dedi bnde dedm istemiyorum ağladm fln o da dedi sen üzülme yter ki tmm olmam normal bi iş bulur çalışırm askerden gelince dedi
Canim oda halolurr sen sıkma canini,senin rizani,iznini almadan oyle birsey yapmazdir yazaten bugün ağlamaktan gözlerm şişti iş mevzusu yzünden :)
ama çok istio gibi konuştu bnde olmaz diince mecbur vazgeçti ona da canm sıkıldıne guzel cnm iste dedgni yapiyor dha ne uzulyorsun
zaten vazgeçti canım yapmam dedi hep benm ailem yüznden çocuk ne iş yapacağını şaştıCanim oda halolurr sen sıkma canini,senin rizani,iznini almadan oyle birsey yapmazdir ya
skma canini oda.igliginindusunyordu cnm istemedn oda zorlamams ztn uzulmeama çok istio gibi konuştu bnde olmaz diince mecbur vazgeçti ona da canm sıkıldı
İlk önce ben açmadı sonra o aradı 2 saat konustuk :)Kim aradı :d
Haklisin canimda bazen oyle fedakarliklar yapmak gerekiyor...zaten vazgeçti canım yapmam dedi hep benm ailem yüznden çocuk ne iş yapacağını şaştı
aynen canım teyzemle konuştm bna dedi ki biz boş gezene kız vermeyiz memur olsn fln çok canm sıkılıoskma canini oda.igliginindusunyordu cnm istemedn oda zorlamams ztn uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?