- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #2.741
yok kuzum hemen değil cnku bn kış gelini olmayi istemiyorm yaz a beklerz artk ksmetse:)amin canm inş siz askerlik bitince evlencek misinz hmn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzum hemen değil cnku bn kış gelini olmayi istemiyorm yaz a beklerz artk ksmetse:)amin canm inş siz askerlik bitince evlencek misinz hmn :)
Vuuu bu iş tutar damla artık askerden dönen herkes tespih dansı yapıcak akım başlatıyoruzbnmki hep tesbih ceker sasrtmado beni byle bsey yapmasi yani sayesnde bende ogrendm artk gelnce.o bi yandan ben bi yandan sevncle.tesbih sallayarak oynarz
kiz tam kulaga burmuyon bas parmagnla hizli dokunyon ses cikartyorlar.kulaktan duymadnmi hicKulaktan vurmak mı kuzum buna hiç şahit olmadım
bugün kurtlar vadisi var onu izliyordu akşam tam bi polat hayranı kendisi saat 5 te aramş bi yarm saat konuştk akşam arayamam vadi var ya hayatm ama msj atarm dedi üç msj attı uyudu :)Hahahahha hiç sorma
Yakin canimda benimki kiziyor,kiz basina gelme ,basina bisi gelirse telaslanirim ,cikamiyorum istedigim gibi deyince hak verdim ona tabi.. Yoksa gel dese yarin giderim valla :))canım seninki yakın deil mi sna nie gitmiosn
aynen kuzum yaa inanamam ha ben bittigibe o zaman da:).azalyor.ama.dmi.balim bak 100leride.bitirmek.uzereyiz sanki:)Vuuu bu iş tutar damla artık askerden dönen herkes tespih dansı yapıcak akım başlatıyoruz
Tuh neyse canım Betül orada yaşıyor online olursa ona sorucam artık :/Malesef ben de İstanbulda oturmuyorum canım
Yok ama kesin onu da öğrenmiştirkiz tam kulaga burmuyon bas parmagnla hizli dokunyon ses cikartyorlar.kulaktan duymadnmi hic
Bi durum mu var canım?Tuh neyse canım Betül orada yaşıyor online olursa ona sorucam artık :/
Evet ya şimdi hele ramazan da giricek sonra bayram derken ne kadar azalcak şafağımız Kuzumaynen kuzum yaa inanamam ha ben bittigibe o zaman da:).azalyor.ama.dmi.balim bak 100leride.bitirmek.uzereyiz sanki:)
haftda bir çarşı izni yok mu kuzm bi gün gidersin bnde öyle yapcam zaten :)Yakin canimda benimki kiziyor,kiz basina gelme ,basina bisi gelirse telaslanirim ,cikamiyorum istedigim gibi deyince hak verdim ona tabi.. Yoksa gel dese yarin giderim valla :))
Ayyy Allah korusuunn :))) dusuncesi o kadar komikki tobe yarabbim :)):d ahahahhaha kız selen bunlar dönünce hani erkekler birbirini enseye bi tane şaplatarak seviyor ya bizi öyle severlermiş düşünsene
aynen kuzum hayrlisiyla bi 100den dustuk mu tamamdir:)Evet ya şimdi hele ramazan da giricek sonra bayram derken ne kadar azalcak şafağımız Kuzum
Canim bu 2 hafta carai iznine cikamadi bu haftasonuda benim tasinma durumu var haftaya ailesiyle gidebilirim onlar gitmezsede ben carsi iznine denk getirip gidicemhaftda bir çarşı izni yok mu kuzm bi gün gidersin bnde öyle yapcam zaten :)
aynen canım öyle yap git bi sarıl özlemini gider :)Canim bu 2 hafta carai iznine cikamadi bu haftasonuda benim tasinma durumu var haftaya ailesiyle gidebilirim onlar gitmezsede ben carsi iznine denk getirip gidicem
erkek içinde kala kala yapabiliteleri var tabi canım ama allah korusun tabiAyyy Allah korusuunn :))) dusuncesi o kadar komikki tobe yarabbim :))
Ayyy cok guzel oluur otobuste heyecandan ellerim terler kesin :)))aynen canım öyle yap git bi sarıl özlemini gider :)
oyle bi hareketini yakalayim yada giyimi flan degisirse arkadan elimle boynuna bi saplatirim tamam kendine gelir :) :)erkek içinde kala kala yapabiliteleri var tabi canım ama allah korusun tabi
aynen kuzum hayrlisiyla bi 100den dustuk mu tamamdir:)
Kıyamaz kiii kıyamaz kiiioyle bi hareketini yakalayim yada giyimi flan degisirse arkadan elimle boynuna bi saplatirim tamam kendine gelir :) :)