- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.801
cnm ekmegini tastaj cikarsn yeterli nedej o kdroni istiyorlar kiaynen canım teyzemle konuştm bna dedi ki biz boş gezene kız vermeyiz memur olsn fln çok canm sıkılıo
ama ne olursa olsn bn onunla evlenicem çnkü onu çok seviyorum ve o öyle boşta gezmez mutlaka çalışır bna bakar öyle bi insan ama ailem anlamıoHaklisin canimda bazen oyle fedakarliklar yapmak gerekiyor...
memur takıntısı var çünkü kızım bankacı damadım polis mühendis her neyse işte onunla hava atcaklarcnm ekmegini tastaj cikarsn yeterli nedej o kdroni istiyorlar ki
onemli olan senin mutlulugun gerisi fasa fiao kuzum.illaki calisir tabi sen vazgecmeama ne olursa olsn bn onunla evlenicem çnkü onu çok seviyorum ve o öyle boşta gezmez mutlaka çalışır bna bakar öyle bi insan ama ailem anlamıo
teyzem dio sevgiyle karın doymuo biliyorum çok seviosn ama babam zengin bna yardm eder die düşnme o da biter bi süre snra dio bnde keşke bizde fakir olsaydk da o zmn anlardnz onu belki o zmn verirdiniz dedmonemli olan senin mutlulugun gerisi fasa fiao kuzum.illaki calisir tabi sen vazgecme
Seni cok iyi anliyorum canim bende senin gibi dusunuyorum anlamak zorundalar ,zaten tanisalar anliycaklarama ne olursa olsn bn onunla evlenicem çnkü onu çok seviyorum ve o öyle boşta gezmez mutlaka çalışır bna bakar öyle bi insan ama ailem anlamıo
inş anlarlar canım ya keşke şu an yanmda olsa ona o kdar ihtiyacm var ki bi sarılsamSeni cok iyi anliyorum canim bende senin gibi dusunuyorum anlamak zorundalar ,zaten tanisalar anliycaklar
Anlarlardir ya tabi onun destegine ihtiyacin var..inş anlarlar canım ya keşke şu an yanmda olsa ona o kdar ihtiyacm var ki bi sarılsam
aynen canım seninki yazıcı mıydıAnlarlardir ya tabi onun destegine ihtiyacin var..
hayrlsi be kuzum skma cablnini ksmtndw varsa illaki olacak ztnteyzem dio sevgiyle karın doymuo biliyorum çok seviosn ama babam zengin bna yardm eder die düşnme o da biter bi süre snra dio bnde keşke bizde fakir olsaydk da o zmn anlardnz onu belki o zmn verirdiniz dedm
Yazici canim ama tabi baska islerde yapiyor malesef,depoya gidip silahlari flanda temizliyor ,alt devresi gelse biraz rahatlar bakalim ..aynen canım seninki yazıcı mıydı
gunaydn cnm aafak kac oldu bakm hadi gene az kaldi :)Günaydın, günaydın kızlaar .. Bir gün daha geride kaldı çoook şükür...
bnm daha coook:) atrsa 141 kuzumAtarsa 54Senin kaç oldu canımcım
bnm daha coook:) atrsa 141 kuzum
2ayinz kalms kuzum hcbsey degl sabretşuna inan ki 150 de aynı,100 de aynı, 50 de aynı. Hiç bitiyomuş gibi bir hissiyat yok. Çok daralıyorum canım
benmki de bugün yazıcı olcak canım çok yoğun oluo mu görüşüo musunz teldeYazici canim ama tabi baska islerde yapiyor malesef,depoya gidip silahlari flanda temizliyor ,alt devresi gelse biraz rahatlar bakalim ..
benimkide yazici emin ol en rahatlari o olur. mesela carsi izni cumartesi diyelm o kendine oazar yapar carsi izni istese ke disi belirliyor çünkü. cok rahatlar tel konusundada cnm sanslsn sende:)benmki de bugün yazıcı olcak canım çok yoğun oluo mu görüşüo musunz telde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?