- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #2.761
SONRA diyoruz ki DOGAN GUNESSS:))Ay düşünsene burda diyoruz ki birbirimize son bi hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SONRA diyoruz ki DOGAN GUNESSS:))Ay düşünsene burda diyoruz ki birbirimize son bi hafta
Aaayyy oda dogruuu bi gulumsesinn o an bennndee butun negatifleri unutuyorum sihir gibi :))))
Kıyamaz kiii kıyamaz kiii
SONRA diyoruz ki DOGAN GUNESSS:))
Aaayyy oda dogruuu bi gulumsesinn o an bennndee butun negatifleri unutuyorum sihir gibi :))))
INSALLAH kuzum gelsnde.bn hatira olsun anilarmi deprestrmek icn eski mesajlarmi.okicam burdaki ilk basldgm.gunden beri gulup gecmek.icn hatiralari yad edecem:))Ayy zaman su olsun aksın inşallahh :))
Aşk biyere kadar ama sevgi sonsuzdur .. İyikide onu tanimisim :)Aşk sihirli bi duygu :)
INSALLAH kuzum gelsnde.bn hatira olsun anilarmi deprestrmek icn eski mesajlarmi.okicam burdaki ilk basldgm.gunden beri gulup gecmek.icn hatiralari yad edecem:))
Bence gerçek aşk sonsuzdur kuzum :)Aşk biyere kadar ama sevgi sonsuzdur .. İyikide onu tanimisim :)
Aynen oyle katiliyorum :)Bence gerçek aşk sonsuzdur kuzum :)
dimi bn giderken o yol nası geçicek uyuyamam da heyecandan :)Ayyy cok guzel oluur otobuste heyecandan ellerim terler kesin :)))
Bende uyuyamam ya baska birsey dusunemem :)) heyecandan sasirmiyimda oralarda canim Allah yardimcimiz olsun o guun ..dimi bn giderken o yol nası geçicek uyuyamam da heyecandan :)
Kızlar inanır mısınız biz baristik :O Nasil olduğunu anlamadan bi anda ikimizde aşkım demeye başladık sonra birden döküldü seni çok seviyorum diye oysaki bu konuşma 1.5 saat süren büyük bir tartışmanın ardından oldu nasıl mutluyum anlatamam ranzasinin fotoğrafını yolladı bizim resimlerimizle doldurmuş kurban olduğum nasıl ozlemisim gulusunu ben çok mutluyum yaaa
ayy canım ya çok sevindm inş bi ömür ayrılmazsınız hep mutlu olursunuz :)Kızlar inanır mısınız biz baristik :O Nasil olduğunu anlamadan bi anda ikimizde aşkım demeye başladık sonra birden döküldü seni çok seviyorum diye oysaki bu konuşma 1.5 saat süren büyük bir tartışmanın ardından oldu nasıl mutluyum anlatamam ranzasinin fotoğrafını yolladı bizim resimlerimizle doldurmuş kurban olduğum nasıl ozlemisim gulusunu ben çok mutluyum yaaa
amin kuzum ya o kdar özledm ki gidebilsem şimdi giderim :)Bende uyuyamam ya baska birsey dusunemem :)) heyecandan sasirmiyimda oralarda canim Allah yardimcimiz olsun o guun ..
Aynen bende giderdim hemen :) haftaya bakaliiim :))amin kuzum ya o kdar özledm ki gidebilsem şimdi giderim :)
bn 3 ay göremicem ya burdan gitmeden bi gidim diodm 15 gün izin yokmş yeni olduğu içn e bnde gidicem iki haftaya memleketime olmadı :)Aynen bende giderdim hemen :) haftaya bakaliiim :))
Sinirleri çok yıpranmış demek bebeğim bi daha böyle olmaz inşallah birbirinizi üzmeye izin verme hiç canımm :) mutlu olun hep
Çok sagolun kızlar :) sukur şuan çok iyiyiz Rabbim ayrılık yasatmasin kimseye çok zor gerçekten sukur kavustum artık nasılsa ozlemisiimayy canım ya çok sevindm inş bi ömür ayrılmazsınız hep mutlu olursunuz :)
Umarım öyle olmuştur kuzum çünkü kavga ettikten sonra oldu bunlar yine Rabbim göstermesin bir daha hiç birimize :)):)) amin ama bu süreçte kıymet anladınız ikiniz de kuzum