• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

INSALLAH kuzum gelsnde.bn hatira olsun anilarmi deprestrmek icn eski mesajlarmi.okicam burdaki ilk basldgm.gunden beri gulup gecmek.icn hatiralari yad edecem:))

Valla kıymet bilmek için tek tek ne kadar özlemişiz diye hep haturlamamız gerekir

Kızlar inanır mısınız biz baristik :O Nasil olduğunu anlamadan bi anda ikimizde aşkım demeye başladık sonra birden döküldü seni çok seviyorum diye oysaki bu konuşma 1.5 saat süren büyük bir tartışmanın ardından oldu nasıl mutluyum anlatamam ranzasinin fotoğrafını yolladı bizim resimlerimizle doldurmuş kurban olduğum nasıl ozlemisim gulusunu ben çok mutluyum yaaa :(

Kızlar inanır mısınız biz baristik :O Nasil olduğunu anlamadan bi anda ikimizde aşkım demeye başladık sonra birden döküldü seni çok seviyorum diye oysaki bu konuşma 1.5 saat süren büyük bir tartışmanın ardından oldu nasıl mutluyum anlatamam ranzasinin fotoğrafını yolladı bizim resimlerimizle doldurmuş kurban olduğum nasıl ozlemisim gulusunu ben çok mutluyum yaaa :KK43:

Sinirleri çok yıpranmış demek bebeğim bi daha böyle olmaz inşallah birbirinizi üzmeye izin verme hiç canımm :) mutlu olun hep

Kızlar inanır mısınız biz baristik :O Nasil olduğunu anlamadan bi anda ikimizde aşkım demeye başladık sonra birden döküldü seni çok seviyorum diye oysaki bu konuşma 1.5 saat süren büyük bir tartışmanın ardından oldu nasıl mutluyum anlatamam ranzasinin fotoğrafını yolladı bizim resimlerimizle doldurmuş kurban olduğum nasıl ozlemisim gulusunu ben çok mutluyum yaaa :KK43:
ayy canım ya çok sevindm inş bi ömür ayrılmazsınız hep mutlu olursunuz :)

Sinirleri çok yıpranmış demek bebeğim bi daha böyle olmaz inşallah birbirinizi üzmeye izin verme hiç canımm :) mutlu olun hep

ayy canım ya çok sevindm inş bi ömür ayrılmazsınız hep mutlu olursunuz :)
Çok sagolun kızlar :) sukur şuan çok iyiyiz Rabbim ayrılık yasatmasin kimseye çok zor gerçekten sukur kavustum artık nasılsa ozlemisiim

Back