• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

onemli olan senin mutlulugun gerisi fasa fiao kuzum.illaki calisir tabi sen vazgecme
teyzem dio sevgiyle karın doymuo biliyorum çok seviosn ama babam zengin bna yardm eder die düşnme o da biter bi süre snra dio bnde keşke bizde fakir olsaydk da o zmn anlardnz onu belki o zmn verirdiniz dedm

ama ne olursa olsn bn onunla evlenicem çnkü onu çok seviyorum ve o öyle boşta gezmez mutlaka çalışır bna bakar öyle bi insan ama ailem anlamıo
Seni cok iyi anliyorum canim bende senin gibi dusunuyorum anlamak zorundalar ,zaten tanisalar anliycaklar

teyzem dio sevgiyle karın doymuo biliyorum çok seviosn ama babam zengin bna yardm eder die düşnme o da biter bi süre snra dio bnde keşke bizde fakir olsaydk da o zmn anlardnz onu belki o zmn verirdiniz dedm
hayrlsi be kuzum skma cablnini ksmtndw varsa illaki olacak ztn

benmki de bugün yazıcı olcak canım çok yoğun oluo mu görüşüo musunz telde
benimkide yazici emin ol en rahatlari o olur. mesela carsi izni cumartesi diyelm o kendine oazar yapar carsi izni istese ke disi belirliyor çünkü. cok rahatlar tel konusundada cnm sanslsn sende:)

Back