• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Günaydın aşktan aklı bi karış kalbi kilometrelerce uzakta olan asker sevdicekleri :) nasılsınız?? Hepimizin günü mükemmel geçsin her neye ihtiyaç duyuyorsak bu gün rabbim bizi onunla karşılaştırsın ; amiiiinnn :))

benimkide yazici emin ol en rahatlari o olur. mesela carsi izni cumartesi diyelm o kendine oazar yapar carsi izni istese ke disi belirliyor çünkü. cok rahatlar tel konusundada cnm sanslsn sende:)
iyi bari canım yanında komutan olcakmış öyle demişti hani o yzden belki arayamaz die düşündm :)

günaydn canım amin iyiym sen nasılsn :)
Çok şükür canım :) ay bi rahat yerde ki ustası sözlümün :) artık gönül rahatlığıyla yiyip içiyorum 8 kişilik koğuş full akan sıcak su eğitim yok :d yemekhane kntin dibinde daha temiz vs vs... Mutluluktan uçuyorum

Çok şükür canım :) ay bi rahat yerde ki ustası sözlümün :) artık gönül rahatlığıyla yiyip içiyorum 8 kişilik koğuş full akan sıcak su eğitim yok :d yemekhane kntin dibinde daha temiz vs vs... Mutluluktan uçuyorum
oh canım ne güzel aman rahat olsunlar da başka bi şey istemiyoruz günler de bi geçse tmm :)

Back