- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.361
Çok haklısın kuzucum perte çıktım bu saatte gözlerim kapanıyor :)) bi gün şaka maka bitti işte:) iyi geceler damlaaatatli yorulmalar bunlar ya ben severm evi yenilemek icn degisik seyler yapmayi :) zaman akip gecti bak safak dan dusuyor cok sukur zmana gecip :)
iyi geceler baci :)Çok haklısın kuzucum perte çıktım bu saatte gözlerim kapanıyor :)) bi gün şaka maka bitti işte:) iyi geceler damlaaa
Alismaya calisiyorummm ya daha gideli 1 hafta olmadi zor cokBenimkide orda canim aynen cok cok kotuu 1,5aydir goremiyorumalistin dimi canim ilk zamanlar ki gibi degilsindir
Ahh o usta birligine gidince sanki sil bastan gibi hissediyosun dimi bende oyleydim canim ama alisiyosun yine zamanla ..Alismaya calisiyorummm ya daha gideli 1 hafta olmadi zor cok
Günaydın yarenler atarsa 70
Ama ama çok az kalmış kiiii :)) meraklı turşucunun askeri yakında geliyooo ooooh ... Aşkları daim olsun musmutlu olsunlar :) gelince o kadarrr sıkı sarılsınlarr kii aşktan eriyip birbirlerine yapışsınlarr bi daha da uzaklaşamasınlaaaarrr. Amiiin
yaa canım benimmm ağzında bal damlıyor bal :)
hadi asker geliyor onu anladık da düğüne de o geldikten sonra 1 ay kalıyor yahu :)
bende heyecanlar birbirine karıştı inşallah düşüp bayılmam
Seni hem anlıyorum hem anlayamıyorum bebeğim bizimkine bir yıl var ama küçücük iğne bile alsam hayallenip ayy evleniyoruuuum diye heyecandan uçuyorumama son bi ay kalsa nefes alamam herhalde heyecandan kalbim ağzımda atar ayyyy hem askeri geliyo kuzumun hem de gelincik oluyoo kocasının prensesi olucak :)) çokkk mutluyum senin için canımm
ne büyük mutluluk ama değil mi sizin için eviniz için birşeyler almak :) Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah canımm
kızlar merhabaaa :'( benim nişanlımda askerdeee çokk özledimmmm
merhaba canım benim bende nişanlımı bekliyorum şafağınız kaç?
merhaba canım allah havuştursun ilk baştakızlar merhabaaa :'( benim nişanlımda askerdeee çokk özledimmmm
ben istanbul dayımkızlaar kimler istanbulda yaşıyor?
kısa dönem askerlik kaç gün 180 değil mi ? nette 155 diyorda
ben kuzum istanbuldayımkızlaar kimler istanbulda yaşıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?