asker yolu bekleyenler 2015

tatli yorulmalar bunlar ya ben severm evi yenilemek icn degisik seyler yapmayi :) zaman akip gecti bak safak dan dusuyor cok sukur zmana gecip :)
Çok haklısın kuzucum perte çıktım bu saatte gözlerim kapanıyor :)) bi gün şaka maka bitti işte:) iyi geceler damlaaa

Günaydın yarenler atarsa 70

Ama ama çok az kalmış kiiii :)) meraklı turşucunun askeri yakında geliyooo ooooh ... Aşkları daim olsun musmutlu olsunlar :) gelince o kadarrr sıkı sarılsınlarr kii aşktan eriyip birbirlerine yapışsınlarr bi daha da uzaklaşamasınlaaaarrr. Amiiin

Güünaaaydııınn güzelliklerrr günümüz aşk kadar tatlı aşk kadar huzurlu geçsin bi günü daha yemeye hazırrr mıyızz?? Şafaklar bir birr geçecekkk, ben anlamam; o adam buraya geleceeek

yaa canım benimmm ağzında bal damlıyor bal :)
hadi asker geliyor onu anladık da düğüne de o geldikten sonra 1 ay kalıyor yahu :)
bende heyecanlar birbirine karıştı inşallah düşüp bayılmam

yaa canım benimmm ağzında bal damlıyor bal :)
hadi asker geliyor onu anladık da düğüne de o geldikten sonra 1 ay kalıyor yahu :)
bende heyecanlar birbirine karıştı inşallah düşüp bayılmam

Seni hem anlıyorum hem anlayamıyorum bebeğim bizimkine bir yıl var ama küçücük iğne bile alsam hayallenip ayy evleniyoruuuum diye heyecandan uçuyorum ama son bi ay kalsa nefes alamam herhalde heyecandan kalbim ağzımda atar ayyyy hem askeri geliyo kuzumun hem de gelincik oluyoo kocasının prensesi olucak :)) çokkk mutluyum senin için canımm

ne büyük mutluluk ama değil mi sizin için eviniz için birşeyler almak :) Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah canımm

ne büyük mutluluk ama değil mi sizin için eviniz için birşeyler almak :) Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah canımm

Evet kuzum ya :) hiç bu kadar mutlu olacağımı düşünmemiştim. Amin canımm Allah sevenleri korur zaten :) sadece nazara çok dikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…