• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Aminnn bitanemmmmmm:) düğün ne zamana bakalımmmmm?

Bende özledimkiiii kuşumuuuuuu:)
yüzyüze konuşmak en iyisi tatlımmmm.. İletişimi kesmemek lazım.. Haftasonu erkenden gidip askeriyenin kapısına dayan.. Çıkarken seni karşısında görsün:) süper olur vallahiiiii:)

Düğün seneye mayıs bitişi haziran başı gibi düşünüyoruz canım bakalım nolucak

Ah kızlarr bu sabah çok kötü bir kabus gördüm rüyamda ağlarken gerçekte de ağlamışım.. Sözlümün sesini duymadan sakinleşemedim :KK36: sesi huzur adamı çoook seviyorumm:KK75:

İyiyim cancağzım çok şükür birazcık gördüğüm kabusun etkisinden midem ağrıyor ama o da geçicek inşallah :) sen nasılsın bakalım

hayır olsun inşallah tatlım ne gördün öyle :) bazen bana da oluyor hatta benimkinin beni kızdırdığını falan görüyorum uyanıp kavga ediyorum bide :D iyiyim bende bebeğim zaman daralıyor heyecan artıyor :)

Hatrlamam miii canim beniim ankarada iste simdi iyiyiz cok sukur ama özlem duygusu cok kotu ya. Bu arada calistgm icin yazamiyoum surekli kizlar yazip cikiyo gibi oluyorum kusura bakmauin :)
Benimkide orda canim aynen cok cok kotuu 1,5aydir goremiyorum :( alistin dimi canim ilk zamanlar ki gibi degilsindir

Back