asker yolu bekleyenler 2015

:) ayyy hayra yordum hatırlamak bile istemiyorum kuzummmm :) ben zaten uyarıyorum kabus gördüm bu gün sinirim bozuk diye uslu bi çocuk oluyor o gün şakalarına bile dikkat ediyor

İyiyim bebeğim sen nasılsın
iyiym bnde canım bugün sevgilimle atıştk ya askere gitti valla bi şey oldu dedi ki dşini çektirirken bağırmadn dimi bnde hyr zaten eli çok hafifti hiç canımı yakmadı dedm doktor erkek bu kıskandı ondan snra annesinden konu açıldı bnde dedm annen arar yine sürekli bn yanındaykn selen anneme olan hassasiyetimi biliosun byle yapma gelince bunları konuşrz dedi kırldm bnde annesini tutmasına biraz üzüldm kapattı bu bi 5 dk snra geri aradı üzüldn mü dedi hyr üzülmedm dedim k.bkma özür dilerm kırdıysam aklım kaldı bi araym dedm dedi

Bak kuzum yine kıyamıyor da sana ama :) tatlı atışma bunlar ben de bu gün alışverişe çıktım çeyizcikler aldım ay dönerken bi ıslandım :) önce iyi misin üşüdün mü diye sordu sonra ya tişörtün kalın di mi diye sordu kıskanç tosbağam benimmm... Benimki de kıskanç

kıskançlıkları hiç bitmicek sanırım ayy iki gün sonra gelio cuma yemn töreni var :)

iyidir kuzucum senden naber:)

Çok yorgunum kuzum ya annem baktıki ben cıvıl cıvıl renklerinolan şeyler alıyorum nevresim halı perde mutfak masa örtüsü vs hep değiştirdi benim tarzım yapmak istedi bütün gün onların peşine koştum ayaklarıma kara sular indi... Benim aldığımsa sadece bi battaniye Bu gün anneme özel yoruldum

tatli yorulmalar bunlar ya ben severm evi yenilemek icn degisik seyler yapmayi :) zaman akip gecti bak safak dan dusuyor cok sukur zmana gecip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…