- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.341
hoşgeldin nasılsn :)ben geldimmmm
hosbuldum iyi cok sukur sen:)hoşgeldin nasılsn :)
hayır olsun inşallah tatlım ne gördün öyle :) bazen bana da oluyor hatta benimkinin beni kızdırdığını falan görüyorum uyanıp kavga ediyorum bideiyiyim bende bebeğim zaman daralıyor heyecan artıyor :)
iyiym bnde canım dişimi çektrdm kurtuldmmmm :)hosbuldum iyi cok sukur sen:)
İyiyim bebeğim sen nasılsınnasılsn canm :)
iyiym bnde canım bugün sevgilimle atıştk ya askere gitti valla bi şey oldu dedi ki dşini çektirirken bağırmadn dimi bnde hyr zaten eli çok hafifti hiç canımı yakmadı dedm doktor erkek bu kıskandı ondan snra annesinden konu açıldı bnde dedm annen arar yine sürekli bn yanındaykn selen anneme olan hassasiyetimi biliosun byle yapma gelince bunları konuşrz dedi kırldm bnde annesini tutmasına biraz üzüldm kapattı bu bi 5 dk snra geri aradı üzüldn mü dedi hyr üzülmedm dedim k.bkma özür dilerm kırdıysam aklım kaldı bi araym dedm dediİyiyim bebeğim sen nasılsın
iyi cnm gozunaydn diyim:)iyiym bnde canım dişimi çektrdm kurtuldmmmm :)
saol canm korktuğm kdar yokmş ama bi şey yiyemiyorm çok acıktm :)iyi cnm gozunaydn diyim:)
orasi kotu iste:)saol canm korktuğm kdar yokmş ama bi şey yiyemiyorm çok acıktm :)
evt ya aç kaldm bi an önce geçse de yesem :)orasi kotu iste:)
yemekten bahsettn suan acktgmi hissettm:)))evt ya aç kaldm bi an önce geçse de yesem :)
ye ye benm yerime de ye :)yemekten bahsettn suan acktgmi hissettm:)))
iyiym bnde canım bugün sevgilimle atıştk ya askere gitti valla bi şey oldu dedi ki dşini çektirirken bağırmadn dimi bnde hyr zaten eli çok hafifti hiç canımı yakmadı dedm doktor erkek bu kıskandı ondan snra annesinden konu açıldı bnde dedm annen arar yine sürekli bn yanındaykn selen anneme olan hassasiyetimi biliosun byle yapma gelince bunları konuşrz dedi kırldm bnde annesini tutmasına biraz üzüldm kapattı bu bi 5 dk snra geri aradı üzüldn mü dedi hyr üzülmedm dedim k.bkma özür dilerm kırdıysam aklım kaldı bi araym dedm dedi
hosbuldum iyi cok sukur sen:)
kıskançlıkları hiç bitmicek sanırım ayy iki gün sonra gelio cuma yemn töreni var :)Bak kuzum yine kıyamıyor da sana ama :) tatlı atışma bunlar ben de bu gün alışverişe çıktım çeyizcikler aldım ay dönerken bi ıslandım :) önce iyi misin üşüdün mü diye sordu sonra ya tişörtün kalın di mi diye sordukıskanç tosbağam benimmm... Benimki de kıskanç
kıskançlıkları hiç bitmicek sanırım ayy iki gün sonra gelio cuma yemn töreni var :)
iyidir kuzucum senden naber:)Damlaaaa :) naberr??
yemicem kz diyet yapyorum :)ye ye benm yerime de ye :)
iyidir kuzucum senden naber:)
tatli yorulmalar bunlar ya ben severm evi yenilemek icn degisik seyler yapmayi :) zaman akip gecti bak safak dan dusuyor cok sukur zmana gecip :)Çok yorgunum kuzum ya annem baktıki ben cıvıl cıvıl renklerinolan şeyler alıyorum nevresim halı perde mutfak masa örtüsü vs hep değiştirdi benim tarzım yapmak istedi bütün gün onların peşine koştum ayaklarıma kara sular indi... Benim aldığımsa sadece bi battaniyeBu gün anneme özel yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?