• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Olur mu kuzum hiç öyle şey biz burada mutluluğumuzu üzüntümüzü herşeyi paylaşıyoruz :) estafurullah. Geçicek canım o kadar gün geçti bu kadarı da geçicek... Benim sözlüm de iki gündür çok sinirli :) alttan ala ala bi hal oldum şu yemin töreni bi gelse de alsam sinirini . Yerim onun öfkesini de kavgasını da :KK70: bakma böyle konuştuğuma... O kızdıkça birşeylere çok etkileniyorum ama son zamanlarda çok uykusuz kaldı çok yoruldu :) bebek gibi huysuzlanıyor şimdi de

bebeğim ya kusura bakma benim kafa 2 trilyon hatırlamıyorum hiç bişi. yemin töreni derken seninki yeni mi gitmişti? uzun dönem mi ?

Kısa dönem cancağzım :) mayısın 13ünde teslim oldu , ayın onunda yemin edicek paşalar paşası :)

kız senin de şafak azmış uzun döneme göre yani bana göre :) ben 365 saydığım için böyle sıyırdım kafayı şimdi atarsa 65 :) Rabbim sağ salim dönmelerini nasip etsin ya uzunu da kısası da çok zor.. Hele bir de sözlü nişanlı olunca :(

kız senin de şafak azmış uzun döneme göre yani bana göre :) ben 365 saydığım için böyle sıyırdım kafayı şimdi atarsa 65 :) Rabbim sağ salim dönmelerini nasip etsin ya uzunu da kısası da çok zor.. Hele bir de sözlü nişanlı olunca :KK43:

Kuzum zaten istemeye istemeye gönderdim bi de 300 gün yapcaksın desem hiç gitmezdi :D Zor tabiki ama ilişkimizin tek zor sınavı bu olur inşallahh

günaydııın canım geçmiş kandilin mübarek olsun ettiğin tüm dualar kabul olsun inşallah. Valla geri sayıma devam sen neler yapıyorsun? Kaç kaldı bugün?
İnsallah canim bende guzel sanatlar okudugum icin bugun ve yarin yil sonu sergisi ve senligi var bi yandanda canli.performans olacagi icin cok yorucu olucak benim icin .. Benim safagima daha var ya 272 .. :/

:KK6:Madem mehtap 6 kalmış hep birlikte söylüyoruz efenim :KK75: " sandallarımız neş'e dolar, zevke dalardık " kızlaaaar günaydıııın :) benim aşkıma kavuşmama az kaldııı:KK71:

:KK6:Madem mehtap 6 kalmış hep birlikte söylüyoruz efenim :KK75: " sandallarımız neş'e dolar, zevke dalardık " kızlaaaar günaydıııın :) benim aşkıma kavuşmama az kaldııı:KK71:

Ne heyecanlısındır şimdi tatlımm :;) Geçen ay da benimki izne geldiğinde ben böyleydim. hele gelmesine 1 gün kala kendimi hissetmiyodum :) Rabbim kavuştursun inşallah

Ne heyecanlısındır şimdi tatlımm ::KK66: Geçen ay da benimki izne geldiğinde ben böyleydim. hele gelmesine 1 gün kala kendimi hissetmiyodum :) Rabbim kavuştursun inşallah

Heyecanlı olmaz mıyımm düşündükçe nefes alamıyorum :D her gün onu sol yanımda hissetmek başka ama şimdi koskocaman sarılıcam aşka bulanıcam misler gibi :) bıdı bıdı konuşup kıkır kıkır gülücez :KK74: Ay çok mutluyum kuzum ya Allah herkese nasip etsin

Back