- 15 Aralık 2014
- 219
- 83
- 43
- 37
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.381
evet canım attı allahın izinyle sağ sağlim gelcekler senin şafak kaçşafak dan bir gün daha attı :'(
153 oldu bugün :/evet canım attı allahın izinyle sağ sağlim gelcekler senin şafak kaç
sizin ne kadar kaldı ?153 oldu bugün :/
şafak dan bir gün daha attı :'(
slm kızlar nasılsnz :)
iyiym bnde canım yarın sevgilim gelio bi haftalığına çok mutluym :)iyi tatlım sen nasılsınn
iyiym bnde canım yarın sevgilim gelio bi haftalığına çok mutluym :)
İyi aksamlar kizlaar berat kandiliniz mubarek olsunn gorusmeyeli napiyosunuzz :)
Nasılsın canım ne var ne yok :),
Günaydıııın
Nasılsın canım ne var ne yok :)
asker yareni nasıl olursa öyleyim işte... Artık sabredemiyorum dayanamıyorum, uyuyamıyorum resmen psikolojim bozuldu. Bitti heralde sabrım dayanma gücüm tükendi. Artık o gelsin de ben biraz rahat olayım arkamdaki gücünü hissedeyim istyiroum
çok haklısın ama plakalara düşünce zaman geçmez derlerdi. bizde zaman da geçiyor düğün telaşı olduğu için ama insan sonlara doğru yorulduğunu tükendiğini hissediyor. Çok şükür moralimi bozacak birşey yok ama çok zorlanıyorum neden bilmiyorumKuzum ne kadar az kaldı şafağın aramızda en mutlu senin olman lazım ki :) birşey mi oldu yoksa moralini bozacak?? Özlemse eğer düğününe bile ne kaldı ki şurda :)
Olur mu kuzum hiç öyle şey biz burada mutluluğumuzu üzüntümüzü herşeyi paylaşıyoruz :) estafurullah. Geçicek canım o kadar gün geçti bu kadarı da geçicek... Benim sözlüm de iki gündür çok sinirli :) alttan ala ala bi hal oldum şu yemin töreni bi gelse de alsam sinirini . Yerim onun öfkesini de kavgasını daçok haklısın ama plakalara düşünce zaman geçmez derlerdi. bizde zaman da geçiyor düğün telaşı olduğu için ama insan sonlara doğru yorulduğunu tükendiğini hissediyor. Çok şükür moralimi bozacak birşey yok ama çok zorlanıyorum neden bilmiyorum
Başını şişirdim sabah sabahh.. sen nasılsın arkadaşım ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?