asker yolu bekleyenler 2015

şafak dan bir gün daha attı :'(

eveet 1 gün daha attı ama o suratını asma tatlım. sen öyle olursan askerin daha kötü olur. hep yüksek tut moralini çok zor biliyorum ama başka çaremiz yok. sanki biz ağlasak üzülsek kahrolsak hemen gelecekler mi bitecek mi askerlik bitmeyecek, bitmiyor da.. Ağustostan beri ne çektiğimi bir ben bir Rabbim bilir. ama bitti çok şükür... Atarsa 69, bin şükür olsun allahıma...

Kuzum ne kadar az kaldı şafağın aramızda en mutlu senin olman lazım ki :) birşey mi oldu yoksa moralini bozacak?? Özlemse eğer düğününe bile ne kaldı ki şurda :)

Kuzum ne kadar az kaldı şafağın aramızda en mutlu senin olman lazım ki :) birşey mi oldu yoksa moralini bozacak?? Özlemse eğer düğününe bile ne kaldı ki şurda :)
çok haklısın ama plakalara düşünce zaman geçmez derlerdi. bizde zaman da geçiyor düğün telaşı olduğu için ama insan sonlara doğru yorulduğunu tükendiğini hissediyor. Çok şükür moralimi bozacak birşey yok ama çok zorlanıyorum neden bilmiyorum
Başını şişirdim sabah sabahh.. sen nasılsın arkadaşım ne var ne yok?

Olur mu kuzum hiç öyle şey biz burada mutluluğumuzu üzüntümüzü herşeyi paylaşıyoruz :) estafurullah. Geçicek canım o kadar gün geçti bu kadarı da geçicek... Benim sözlüm de iki gündür çok sinirli :) alttan ala ala bi hal oldum şu yemin töreni bi gelse de alsam sinirini . Yerim onun öfkesini de kavgasını da bakma böyle konuştuğuma... O kızdıkça birşeylere çok etkileniyorum ama son zamanlarda çok uykusuz kaldı çok yoruldu :) bebek gibi huysuzlanıyor şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…