• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

tatli yorulmalar bunlar ya ben severm evi yenilemek icn degisik seyler yapmayi :) zaman akip gecti bak safak dan dusuyor cok sukur zmana gecip :)
Çok haklısın kuzucum perte çıktım bu saatte gözlerim kapanıyor :)) bi gün şaka maka bitti işte:) iyi geceler damlaaa

Günaydın yarenler atarsa 70 En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK49:

Ama ama çok az kalmış kiiii :)) meraklı turşucunun askeri yakında geliyooo ooooh ... Aşkları daim olsun musmutlu olsunlar :) gelince o kadarrr sıkı sarılsınlarr kii aşktan eriyip birbirlerine yapışsınlarr bi daha da uzaklaşamasınlaaaarrr. Amiiin:KK73:

Güünaaaydııınn güzelliklerrr :KK3: günümüz aşk kadar tatlı aşk kadar huzurlu geçsin :KK37: bi günü daha yemeye hazırrr mıyızz??:KK73: Şafaklar bir birr geçecekkk, ben anlamam; o adam buraya geleceeek:KK8:

Ama ama çok az kalmış kiiii :)) meraklı turşucunun askeri yakında geliyooo ooooh ... Aşkları daim olsun musmutlu olsunlar :) gelince o kadarrr sıkı sarılsınlarr kii aşktan eriyip birbirlerine yapışsınlarr bi daha da uzaklaşamasınlaaaarrr. Amiiin:KK73:

yaa canım benimmm ağzında bal damlıyor bal :)
hadi asker geliyor onu anladık da düğüne de o geldikten sonra 1 ay kalıyor yahu :)
bende heyecanlar birbirine karıştı inşallah düşüp bayılmam :(

yaa canım benimmm ağzında bal damlıyor bal :)
hadi asker geliyor onu anladık da düğüne de o geldikten sonra 1 ay kalıyor yahu :)
bende heyecanlar birbirine karıştı inşallah düşüp bayılmam :KK43:

Seni hem anlıyorum hem anlayamıyorum bebeğim bizimkine bir yıl var ama küçücük iğne bile alsam hayallenip ayy evleniyoruuuum diye heyecandan uçuyorum :D :D ama son bi ay kalsa nefes alamam herhalde heyecandan kalbim ağzımda atar :D ayyyy hem askeri geliyo kuzumun hem de gelincik oluyoo kocasının prensesi olucak :)) çokkk mutluyum senin için canımm:KK19:

Seni hem anlıyorum hem anlayamıyorum bebeğim bizimkine bir yıl var ama küçücük iğne bile alsam hayallenip ayy evleniyoruuuum diye heyecandan uçuyorum :KK70: :KK70: ama son bi ay kalsa nefes alamam herhalde heyecandan kalbim ağzımda atar :KK70: ayyyy hem askeri geliyo kuzumun hem de gelincik oluyoo kocasının prensesi olucak :)) çokkk mutluyum senin için canımm:KK19:

ne büyük mutluluk ama değil mi sizin için eviniz için birşeyler almak :) Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah canımm

ne büyük mutluluk ama değil mi sizin için eviniz için birşeyler almak :) Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah canımm

Evet kuzum ya :) hiç bu kadar mutlu olacağımı düşünmemiştim. Amin canımm Allah sevenleri korur zaten :) sadece nazara çok dikkat etmek gerek

Back