asker yolu bekleyenler 2015

Gunaydin kizlarr bugun hem sizler hemde benim icinn iyi olurr sevdiceklerimizle aramiz duzelir umarim..

Günaydın kızlaar :) Cumanız hayırlara vesile,dualarımız kabul olsun inşallah :)

Gecici bir bunalimmi bilmiyorum ama cok agir laflar etti beraber gecirdigimiz o 2 yil ona bir ifade etmiyormus bana saygi kalmadigini ve sevgi bi yere kadar dedi umursamadi beni ..
Eğer dediğin gibisiyse bitmesi senin için en hayırlısı kuzum. Ama bence geçici bir bunalım, hatasını anlayacaktır.

Eğer dediğin gibisiyse bitmesi senin için en hayırlısı kuzum. Ama bence geçici bir bunalım, hatasını anlayacaktır.
Bu askerler gitti değiştiler valla. Benımkınde de durum aynı o aramıyor ben arıyorum bı umursamaz tavır arkadaşlarıyla gülmeler. Takmamalar. Mesaj atmıyor hatalısın diyor ama sevdiğini de söylüyor amaaan zaman herşeyin ilacıı fazla takmamak lazım askerden gelince yada bir süre sonra pişman oluyorlar.

Sadece kendileri zorluk çekiyor sanıyorlar canım o yüzden. Burda telefon beklemek, iyi mi keyfi yerinde mi diye merak etmek kolay sanki. Onlar orda askerlik yapıyor da biz dışarda sürekli eğlenceli vakit geçiriyoruz gibi geliyor onlara herhalde:/

Çözemedim ben kuzucum benım yartışma sebebim kaynanamdı ama durum kaynanamdan çıktı ara istedi tamam dedim önce sonra sinirlendim bi an aradım biz sanki otobüsle seyahat mi yapıyoruz ara veriyoruz dedim onun gibi birşey dedi ağzıma geleni saydım bende mesajlasalım olur mu dedi. Çok garip haraketleri var ay.

Hayırlısıyla atlatalım şu askerliği artık yaa Yaşlandık asker yolu bekliycez diye. İlişkilerin çoğu askerde bitiyormuş şimdi anladım valla nedenini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…