- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.141
aa evet caım senin ki nerdeydi ? polatlı acıkırda dimi benimkinin adı mert seninkinin neydi+
özelden yazdım sana özele gel kuzumAynen canim 4.batarya adi baris altinoz
İyi geçti canım çok teşekkür ederiminş annenin ameliyatı iyi geçer bi an önce iyileşir canım çok geçmiş olsn
günaydın canım benim, rabbim yardımcısı olsun allah şifa versin inşallah çok iyi geçer. Allaha emanet
Dualarım senınle Nur :) İnşallah sağ salim sorunsuz sıkıntısız kavuşursun annene . Acil şifa diliyorum Rabbimden :)
Dualarım senınle Nur :) İnşallah sağ salim sorunsuz sıkıntısız kavuşursun annene . Acil şifa diliyorum Rabbimden :)
Rica ederim kuzucum var mı bir gelişme :)Teşekkr ediyorum fatmanur :)
İyi canım çok sükür dinleniyor :)Rica ederim kuzucum var mı bir gelişme :)
Geçmiş olsun kuzum tekrardan :))İyi canım çok sükür dinleniyor :)
Gunaydin kizlarr bugun hem sizler hemde benim icinn iyi olurr sevdiceklerimizle aramiz duzelir umarim..
günaydın kızlar cumamız mübarek olsun kim ne istiyosa rabbim dualarını kabul etsin:)
Eğer dediğin gibisiyse bitmesi senin için en hayırlısı kuzum. Ama bence geçici bir bunalım, hatasını anlayacaktır.Gecici bir bunalimmi bilmiyorum ama cok agir laflar etti beraber gecirdigimiz o 2 yil ona bir ifade etmiyormus bana saygi kalmadigini ve sevgi bi yere kadar dedi umursamadi beni ..
Bu askerler gitti değiştiler valla. Benımkınde de durum aynı o aramıyor ben arıyorum bı umursamaz tavır arkadaşlarıyla gülmeler. Takmamalar. Mesaj atmıyor hatalısın diyor ama sevdiğini de söylüyor amaaan zaman herşeyin ilacıı fazla takmamak lazım askerden gelince yada bir süre sonra pişman oluyorlar.Eğer dediğin gibisiyse bitmesi senin için en hayırlısı kuzum. Ama bence geçici bir bunalım, hatasını anlayacaktır.
Sadece kendileri zorluk çekiyor sanıyorlar canım o yüzden. Burda telefon beklemek, iyi mi keyfi yerinde mi diye merak etmek kolay sanki. Onlar orda askerlik yapıyor da biz dışarda sürekli eğlenceli vakit geçiriyoruz gibi geliyor onlara herhalde:/Bu askerler gitti değiştiler valla. Benımkınde de durum aynı o aramıyor ben arıyorum bı umursamaz tavır arkadaşlarıyla gülmeler. Takmamalar. Mesaj atmıyor hatalısın diyor ama sevdiğini de söylüyor amaaan zaman herşeyin ilacıı fazla takmamak lazım askerden gelince yada bir süre sonra pişman oluyorlar.
Çözemedim ben kuzucum benım yartışma sebebim kaynanamdı ama durum kaynanamdan çıktı ara istedi tamam dedim önce sonra sinirlendim bi an aradım biz sanki otobüsle seyahat mi yapıyoruz ara veriyoruz dedim onun gibi birşey dedi ağzıma geleni saydım bende mesajlasalım olur mu dedi. Çok garip haraketleri var ay.Sadece kendileri zorluk çekiyor sanıyorlar canım o yüzden. Burda telefon beklemek, iyi mi keyfi yerinde mi diye merak etmek kolay sanki. Onlar orda askerlik yapıyor da biz dışarda sürekli eğlenceli vakit geçiriyoruz gibi geliyor onlara herhalde:/
Hayırlısıyla atlatalım şu askerliği artık yaaÇözemedim ben kuzucum benım yartışma sebebim kaynanamdı ama durum kaynanamdan çıktı ara istedi tamam dedim önce sonra sinirlendim bi an aradım biz sanki otobüsle seyahat mi yapıyoruz ara veriyoruz dedim onun gibi birşey dedi ağzıma geleni saydım bende mesajlasalım olur mu dedi. Çok garip haraketleri var ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?