• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

kuzum kapanmak önemli bi karar ama içine öyle bi his girdiyse allah herkese nasip etsin çok sevindim adına ilişkin içinde tabi ki en doğrusunu sen bilirsin ama herşeyden önemli olan sensin yıpratma kendini

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ce-resim-paylasalim-yorum-yok.416237/page-243

Bak kuzum ben de bu gün yine birşeyler aldım :) bi önceki sayfada da eski aldıklarım var bakalım beğenecek misin

kuzum kapanmak önemli bi karar ama içine öyle bi his girdiyse allah herkese nasip etsin çok sevindim adına ilişkin içinde tabi ki en doğrusunu sen bilirsin ama herşeyden önemli olan sensin yıpratma kendini

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kuzucum :)))

Öyle tabiki Rabbim utandırmasın kuzucum. İlişkim ümitsiz vakaya döndü resmen ama zaman gösterecek tabi..

Gecici bunalim oldugunu saniyorum canim anlamasi icin dua ediyorum ,askere gitmeden onceki o son haftalarda yine boyle kavga ettik 15 gun sonra ne olduysa bulustuk gorur gormez sarildii sakinlestimizde bunlar hep ozlemden oluyor ozur dilerim demisti buda o gibi birsey yine ..
Biz de ayrı kalınca tartışıyoruz hep, yan yanayken hiç sıkımtımız yok:KK43:

Biz de ayrı kalınca tartışıyoruz hep, yan yanayken hiç sıkımtımız yok:KK43:
Aynen oyle canim yanimda sarilir bana hep , gozlerimin icine bakar,cok guldurur beni yanyanayken superiz yani. 1,5aydir gormeyince insan hayliyle ozluyor ve o yuzden kavga ettik ama simdi istedigimiz gibi gorusemedigimiz icin belki bu sefer ipler koparsa diye cok korkuyorum.. Suan ne yapiyodur acaba beni dusunumuyodur cok merak ediyorum onu

Günaydın kızlarr, fatmanurcum Rabbim tamamına erdirsin ne güzel bir haber, içine öyle bir his gelmiş kaçmadan Allahın emrini yerine getir bence :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsiin zorla olmuyor içten gelmesi lazım, bana da nasip olur inşallah :)

Günaydın kızlarr, fatmanurcum Rabbim tamamına erdirsin ne güzel bir haber, içine öyle bir his gelmiş kaçmadan Allahın emrini yerine getir bence :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsiin zorla olmuyor içten gelmesi lazım, bana da nasip olur inşallah :)
İnşallah güzelim Amiin :)

Günaydın kızlar :)
Atasözlerini kullanırken bi kez daha düşünücem :) "sayılı gün çabuk mabuk geçmiyor efenim" :D dün turtama sardım özlemden bu gün bana az mesaj attıııın diye bi güzel zırladım :D ama benim bal gözlü sevdiceğim bak şimdi yeşil gözlüm ben seni arayabileceğim mesaj atabileceğim her an arıyorum diye sakinleştirdi :KK61: Aşklı sesini duyunca iyi oldum tabiki ama özlemekten öliciğim:KK14: bi gelsin o turta bey buraya intikamım acı okacak :oops:

Günaydın kızlar :)
Atasözlerini kullanırken bi kez daha düşünücem :) "sayılı gün çabuk mabuk geçmiyor efenim" :KK70: dün turtama sardım özlemden bu gün bana az mesaj attıııın diye bi güzel zırladım :KK70: ama benim bal gözlü sevdiceğim bak şimdi yeşil gözlüm ben seni arayabileceğim mesaj atabileceğim her an arıyorum diye sakinleştirdi :KK61: Aşklı sesini duyunca iyi oldum tabiki ama özlemekten öliciğim:KK14: bi gelsin o turta bey buraya intikamım acı okacak :oops:
kuzum senin ki nerde askerdi :) bende çok zırlıyorumm :) ne olcak bizim bu duygusallığımız:KK68:

Back