• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Aman Allah korusun :) İyi olmuş çıkmasınlar çarşıya çıkınca daha çok coşuyorlar kuzum birazda onlar çeksin :))

Ay öyle valla kuşum ya, dayanamıyorum artık bu ortama biriyle kavga etcem sonunda diyip duruyo. Dayan demekten bıktım bende artık, et kavga da uzasın askerliğin gör gününü dedim :KK70: Sürekli naz yapıyo kızz

Ay öyle valla kuşum ya, dayanamıyorum artık bu ortama biriyle kavga etcem sonunda diyip duruyo. Dayan demekten bıktım bende artık, et kavga da uzasın askerliğin gör gününü dedim :KK70: Sürekli naz yapıyo kızz
Sorma aynen öyle kuzum bende sıkıldım ama daha 235 günümüz var bizim rabbim sabır versin..Siz yine azalttınız maşallah bakalım gelınce normale dönüyorlar mııı

Eğer dediğin gibisiyse bitmesi senin için en hayırlısı kuzum. Ama bence geçici bir bunalım, hatasını anlayacaktır.
Gecici bunalim oldugunu saniyorum canim anlamasi icin dua ediyorum ,askere gitmeden onceki o son haftalarda yine boyle kavga ettik 15 gun sonra ne olduysa bulustuk gorur gormez sarildii sakinlestimizde bunlar hep ozlemden oluyor ozur dilerim demisti buda o gibi birsey yine ..

Kızlar sizden akıl almaya geldim biliyorsunuz benımkıyle aram limoniydi. Biraz önce mesaj atmış zor olacak ama izine gelene kadar konuşmayalım konuşursak daha kötü olacak hiç şansımız olmayacak demiş. Bende sen bilirsin dedim sizce ne yapalıyım hiç mesaj atmayıp aramasam iyi olur mu?

Kızlar sizden akıl almaya geldim biliyorsunuz benımkıyle aram limoniydi. Biraz önce mesaj atmış zor olacak ama izine gelene kadar konuşmayalım konuşursak daha kötü olacak hiç şansımız olmayacak demiş. Bende sen bilirsin dedim sizce ne yapalıyım hiç mesaj atmayıp aramasam iyi olur mu?
kuzum neye göre bunu diyo? yani konuşmayınca bütün sıkıntılar sorunlar geçicekmiymiş bence sende ona söyle ben yap boz değilim de canın istedi mi yapıcaksın canın istedi mi bozucaksın kıl oluyorum kafalarına göre takılıyolar sen aramada aklı başına gelsin

Sahi napmaya çalışıyor bu çocuk

kuzum neye göre bunu diyo? yani konuşmayınca bütün sıkıntılar sorunlar geçicekmiymiş bence sende ona söyle ben yap boz değilim de canın istedi mi yapıcaksın canın istedi mi bozucaksın kıl oluyorum kafalarına göre takılıyolar sen aramada aklı başına gelsin

Sahi napmaya çalışıyor bu çocuk

Tatlım zaten biz ayrılacaktık neredeyse. Ben ayakta tuttum yine paramparça ettim kendımı bi şekilde normale döndük.Ama ara vermek iyi gelecektir diye düşünüyorum belkide bu süreç içerisinde benı özlemesi için yararlı olur.

Ah bilsem Nur. İyice saçmaladı dur bakalım bunda da vardır bir hayır izine gelınce anlıcam derdini.

Aranmak istememesinin mantıklı bi açıklaması da yok ne alaka yahuneden şansunız olmasın kuzum çok nazlı çıktı sevdiceğin

Aranmak istememesinin mantıklı bi açıklaması da yok ne alaka yahuneden şansunız olmasın kuzum çok nazlı çıktı sevdiceğin
Baya baya kuzucumm aman boşver güzel bir haberim var sizlere bugun içime öyle bir huzur geldiki kapanmayı istiyorum artık :))

Çok önemli bi karar bu canım emin misin peki? :)
Evet eminim öyle değişik bir duygu ki bugun hevesle kapalı bir tunik aldım öyle hoşuma gitti ki :) Ama ne kadar doğru bilmiyorum ama kapanmadan önce tüm kıyafetlerimi almak istiyorum daha sonra sıkıntı çekmemek adına :)

Back