• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Oncelikle Annen icin Allahim sifalar versin en kisa zamanda iyilesir .. Hayal kirikligina ugratti ,o sonsuz guvenimi sarsti .. Umarim hislerin yaniltmiyordur,cok istiyorum pisman olmasini ,2 senemi vermisim sonucta .. Suan gurur yapiyor ve ayrildigizdan beri hic aramadida off off ..
canım erkek milleti işte üzülme sen :( dualarım seninle

Günaydın dostlar :) gününüz muhteşem geçsin... Annem için dua istiyorum bu gün ameliyatımız var ...

Peaceaysu canım :) olur mu öyle şey biz birbirimizin gün içinde başına gelen herşeyi mutluluğu sıkıntıyı paylaştık arkadaş olduk hepimiz... Yarenliğimiz asker beklememizden değil ki sadece :)
Hem içimden bir ses diyor kiiii dimdik durursan güçlü olursan "ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma :)"
Şaka bi tarafa biraz hislerim kuvvetlidir. Nedense o çocuk sana döner gibi geliyor
inş annenin ameliyatı iyi geçer bi an önce iyileşir canım çok geçmiş olsn

Günaydın dostlar :) gününüz muhteşem geçsin... Annem için dua istiyorum bu gün ameliyatımız var ...

Peaceaysu canım :) olur mu öyle şey biz birbirimizin gün içinde başına gelen herşeyi mutluluğu sıkıntıyı paylaştık arkadaş olduk hepimiz... Yarenliğimiz asker beklememizden değil ki sadece :)
Hem içimden bir ses diyor kiiii dimdik durursan güçlü olursan "ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma :)"
Şaka bi tarafa biraz hislerim kuvvetlidir. Nedense o çocuk sana döner gibi geliyor

günaydın canım benim, rabbim yardımcısı olsun allah şifa versin inşallah çok iyi geçer. Allaha emanet

Allah razı olsun canım tahmin ediyorum ki biraz geç dank edicek çünkü nedensiz ayrıldınız. Eğer pişman olmazsa zaten verdiğin iki yıla acıma kuxum daha kötüsünü nişanlıyken evliyken yaşatıp sebepsiz bırakabilirdi
Aynen oyle canim sacma bi neden ya nedeni bile yok anlamadim.. Tabi o daha kotu olurdu umarim pisman olur ama ben aramadikca daha cok uzuluyorum..

Dualarım senınle Nur :) İnşallah sağ salim sorunsuz sıkıntısız kavuşursun annene . Acil şifa diliyorum Rabbimden :)

Back