- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
- Konu Sahibi brave love
- #2.101
bizim topiğe gelmiyon mu artık kızBu aksam topik sessiz ya boyle olmasini istemem aslinda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim topiğe gelmiyon mu artık kızBu aksam topik sessiz ya boyle olmasini istemem aslinda
Yok kiz bakiyorum arada ,ama orasida sessiz terhisi alan gidiyorbizim topiğe gelmiyon mu artık kız
aynen ya müsait deiller herhalde bugün yoksa yazıolardıBu aksam topik sessiz ya boyle olmasini istemem aslinda
Aynen canim biz hala ayriyiz e artik bu suruma gore bende yaren degilim ama bilmiyorum buraya yazmak geliyor icimden..aynen ya müsait deiller herhalde bugün yoksa yazıolardı
haklısın canım kimse kalmadı artıkYok kiz bakiyorum arada ,ama orasida sessiz terhisi alan gidiyor
Burdada cok kisi yok ama cogalir zamanla.. Sizin safakda az kaldi 60 civarlarinda sanirimhaklısın canım kimse kalmadı artık
barışırsnz belki canımAynen canim biz hala ayriyiz e artik bu suruma gore bende yaren degilim ama bilmiyorum buraya yazmak geliyor icimden..
Bilmiyorum dunden beri daha hic aramadi ne zaman pisman olur bilinmez ama vazgecemiyorumda cok tuhaf birsey bu ya..barışırsnz belki canım
evet kuşum ama şafak sıkıştı plakalardaBurdada cok kisi yok ama cogalir zamanla.. Sizin safakda az kaldi 60 civarlarinda sanirim
Az kaldi canim kavusmaniza.. Bi yandanda guzel tabi..evet kuşum ama şafak sıkıştı plakalarda
öyle tatlım. hayırdır siz görüşmüyo musunuz yoksa?Az kaldi canim kavusmaniza.. Bi yandanda guzel tabi..
Evet canım dün ayrıldık biz , bugünde ailesi benim bulunduğum şehre abisi ve sözlüsüyle geldiler benide çağırdılar( dün söylemiştim abisinin sözlüsüne ayrıldığımızı) baya teselli etmeye çalıştılar beni sağolsunlar barışırsınız bilmezmisin sen onu flan dediler .. dünden beride beni hiç aramadıı pişman olmıycak gibi ..öyle tatlım. hayırdır siz görüşmüyo musunuz yoksa?
olur canım geçici bir bunalımdadır yaa anlar hatasını mutlaka. iyi geceler kuzucumEvet canım dün ayrıldık biz , bugünde ailesi benim bulunduğum şehre abisi ve sözlüsüyle geldiler benide çağırdılar( dün söylemiştim abisinin sözlüsüne ayrıldığımızı) baya teselli etmeye çalıştılar beni sağolsunlar barışırsınız bilmezmisin sen onu flan dediler .. dünden beride beni hiç aramadıı pişman olmıycak gibi ..
Gecici bir bunalimmi bilmiyorum ama cok agir laflar etti beraber gecirdigimiz o 2 yil ona bir ifade etmiyormus bana saygi kalmadigini ve sevgi bi yere kadar dedi umursamadi beni ..olur canım geçici bir bunalımdadır yaa anlar hatasını mutlaka. iyi geceler kuzucum
Oncelikle Annen icin Allahim sifalar versin en kisa zamanda iyilesir .. Hayal kirikligina ugratti ,o sonsuz guvenimi sarsti .. Umarim hislerin yaniltmiyordur,cok istiyorum pisman olmasini ,2 senemi vermisim sonucta .. Suan gurur yapiyor ve ayrildigizdan beri hic aramadida off off ..Günaydın dostlar :) gününüz muhteşem geçsin... Annem için dua istiyorum bu gün ameliyatımız var ...
Peaceaysu canım :) olur mu öyle şey biz birbirimizin gün içinde başına gelen herşeyi mutluluğu sıkıntıyı paylaştık arkadaş olduk hepimiz... Yarenliğimiz asker beklememizden değil ki sadece :)
Hem içimden bir ses diyor kiiii dimdik durursan güçlü olursan "ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma :)"
Şaka bi tarafa biraz hislerim kuvvetlidir. Nedense o çocuk sana döner gibi geliyor
Oncelikle Annen icin Allahim sifalar versin en kisa zamanda iyilesir .. Hayal kirikligina ugratti ,o sonsuz guvenimi sarsti .. Umarim hislerin yaniltmiyordur,cok istiyorum pisman olmasini ,2 senemi vermisim sonucta .. Suan gurur yapiyor ve ayrildigizdan beri hic aramadida off off ..
Oncelikle Annen icin Allahim sifalar versin en kisa zamanda iyilesir .. Hayal kirikligina ugratti ,o sonsuz guvenimi sarsti .. Umarim hislerin yaniltmiyordur,cok istiyorum pisman olmasini ,2 senemi vermisim sonucta .. Suan gurur yapiyor ve ayrildigizdan beri hic aramadida off off ..