• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

öyle tatlım. hayırdır siz görüşmüyo musunuz yoksa?:KK43:
Evet canım dün ayrıldık biz , bugünde ailesi benim bulunduğum şehre abisi ve sözlüsüyle geldiler benide çağırdılar( dün söylemiştim abisinin sözlüsüne ayrıldığımızı) baya teselli etmeye çalıştılar beni sağolsunlar barışırsınız bilmezmisin sen onu flan dediler .. dünden beride beni hiç aramadıı pişman olmıycak gibi .. :(

kızlar artık ben çıkıyorum hepinize iyi geceler..
Kendinize iyi bakın ..

Evet canım dün ayrıldık biz , bugünde ailesi benim bulunduğum şehre abisi ve sözlüsüyle geldiler benide çağırdılar( dün söylemiştim abisinin sözlüsüne ayrıldığımızı) baya teselli etmeye çalıştılar beni sağolsunlar barışırsınız bilmezmisin sen onu flan dediler .. dünden beride beni hiç aramadıı pişman olmıycak gibi .. :KK43:
olur canım geçici bir bunalımdadır yaa:( anlar hatasını mutlaka. iyi geceler kuzucum

olur canım geçici bir bunalımdadır yaa:( anlar hatasını mutlaka. iyi geceler kuzucum
Gecici bir bunalimmi bilmiyorum ama cok agir laflar etti beraber gecirdigimiz o 2 yil ona bir ifade etmiyormus bana saygi kalmadigini ve sevgi bi yere kadar dedi umursamadi beni .. :(

Günaydın dostlar :) gününüz muhteşem geçsin... Annem için dua istiyorum bu gün ameliyatımız var ...

Peaceaysu canım :) olur mu öyle şey biz birbirimizin gün içinde başına gelen herşeyi mutluluğu sıkıntıyı paylaştık arkadaş olduk hepimiz... Yarenliğimiz asker beklememizden değil ki sadece :)
Hem içimden bir ses diyor kiiii dimdik durursan güçlü olursan "ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma :)"
Şaka bi tarafa biraz hislerim kuvvetlidir. Nedense o çocuk sana döner gibi geliyor

Günaydın dostlar :) gününüz muhteşem geçsin... Annem için dua istiyorum bu gün ameliyatımız var ...

Peaceaysu canım :) olur mu öyle şey biz birbirimizin gün içinde başına gelen herşeyi mutluluğu sıkıntıyı paylaştık arkadaş olduk hepimiz... Yarenliğimiz asker beklememizden değil ki sadece :)
Hem içimden bir ses diyor kiiii dimdik durursan güçlü olursan "ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma :)"
Şaka bi tarafa biraz hislerim kuvvetlidir. Nedense o çocuk sana döner gibi geliyor
Oncelikle Annen icin Allahim sifalar versin en kisa zamanda iyilesir .. Hayal kirikligina ugratti ,o sonsuz guvenimi sarsti .. Umarim hislerin yaniltmiyordur,cok istiyorum pisman olmasini ,2 senemi vermisim sonucta .. Suan gurur yapiyor ve ayrildigizdan beri hic aramadida off off ..

Oncelikle Annen icin Allahim sifalar versin en kisa zamanda iyilesir .. Hayal kirikligina ugratti ,o sonsuz guvenimi sarsti .. Umarim hislerin yaniltmiyordur,cok istiyorum pisman olmasini ,2 senemi vermisim sonucta .. Suan gurur yapiyor ve ayrildigizdan beri hic aramadida off off ..

Allah razı olsun canım tahmin ediyorum ki biraz geç dank edicek çünkü nedensiz ayrıldınız. Eğer pişman olmazsa zaten verdiğin iki yıla acıma kuxum daha kötüsünü nişanlıyken evliyken yaşatıp sebepsiz bırakabilirdi

Back