• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

kızlar bir de iki sene önce başımdan geçen bir olayı paylaşmak isterim:59:

marmariste kamptaydık...hergün gördüğüm bir çocuk dikkatimi çekti..9 10 yaşlarında tatlı mı tatlı melek yüzlü yakışıklı bir erkek çocuk...her gün farklı üniformalar giyiniyordu..bazen deniz bazen hava bazen kara ve onların türevlerini işte....ama bakıp geçiyordum sadece..bir gün yine denizci 1 nolu üniformasını giymiş scoter üstünde yanımızdan geçti..ama şapkası falan da takılı..tam teşkilatlı...ben de döndüm eşime ay bu çocuk da çok komik sürekli üniformayla dolaşıyo dedim....demez olaydım:43::43::43: meğerse meleğim yavrum benim şehit çocuğuymuş..annesi kara harp okulunda öğretmenmiş..ve daha bir kaç aylık hamileyken eşi şırnakta şehit olmuş:59: o küçücük bedeniyle benim masumum anne karnında bile duyamamış babasının sesini..............ooofff yüreğim dağlandı yine...hiç aklımdan çıkmaz o çocuk..hem de hiiiiçççççç:43::43::43::43:

şimdi angelim antalınca ben de paylaşmak istedim.......yavrularım benim:58:

Yavrumu düşünemiyorum, babası uzaktayken bile içim cız ediyor... Kaldı ki..............:43:

kızlarrrrr ben saçımı boyatmak istiyorum ya çok sıkıldım siyahtan:53:
sizce bana ne renk gider bi fikir verin ya konu açıyım dedim ama sizn düşünceleriniz önemli benim için:34:
çoğunuz gördü beni zaten sanırım, hadi bakalım bi fikir verin:32:

canım benım saç rengımde siyah.ben değişiklik yaptığımda çikolata kahvesıne boyatıyorum.gerçekten çok hoş oluyo ve yakışıyo.bende beyaz tenlı ve siyah saçlıyım.bu rengıde düşünebılırsın :)

:) saol canım evet olabilir kumral yada karamel bilmiyorum ya pek de anlamam zaten boya işlerinden..

canım benım saç rengımde siyah.ben değişiklik yaptığımda çikolata kahvesıne boyatıyorum.gerçekten çok hoş oluyo ve yakışıyo.bende beyaz tenlı ve siyah saçlıyım.bu rengıde düşünebılırsın :)

teşekkürler fikir için...:) ama ben daha açık bir renk istiyorum ben de beyaz tenli ve renkli gözlüyüm

kızlarrrrr ben saçımı boyatmak istiyorum ya çok sıkıldım siyahtan:53:
sizce bana ne renk gider bi fikir verin ya konu açıyım dedim ama sizn düşünceleriniz önemli benim için:34:
çoğunuz gördü beni zaten sanırım, hadi bakalım bi fikir verin:32:

Canım senin yüzün pek çok rengi kaldırır maşallah:nazar: Bence açık kumral ya da orta kumral düşünebilirsin.Biz görümcemin saçını boyattık oda açık tenli kendi saçı da siyahtı. Önce açtı sonra boyadı kuaför açık kumral çok da yakıştı. Sende de çokhoş duracağından eminim:34: Hatta doğumdan sonra ben de düşünüyorum biraz koyu olur böylece.

Canım senin yüzün pek çok rengi kaldırır maşallah:nazar: Bence açık kumral ya da orta kumral düşünebilirsin.Biz görümcemin saçını boyattık oda açık tenli kendi saçı da siyahtı. Önce açtı sonra boyadı kuaför açık kumral çok da yakıştı. Sende de çokhoş duracağından eminim:34: Hatta doğumdan sonra ben de düşünüyorum biraz koyu olur böylece.

teşekkür ederim kuzum:) evet kumral aklımda var açtırmak zorunda kalcam saçımı ama olsun napalım:)
canım sarı saçı yakıştırdığım nadir kişilerdensin maşallah:) ama evet açık kumral da süper durur sende..

kızlar karamel nasıl duru sizce:26:
(topiği saç toğiğine çevirdim biraz kusura bakmayın:1:)

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız..
monarosa ya saç rengi mi beğeniyoruz :82:
benim saçlarım a geçen gün nazar oldu kafamın arkasında kocaman bir top oluştu saçlarımın yarısı gitti..saç açıcı krem yağ ne varsa açmaya çalıştık açılmadı biz de ortasından kestik eşimle :(

bende doğumdan sonra açık renk yapmayı düşünüyorum:37:

canım çok yakışır sadece saç rengi bizim gibi koyu olanlar açtırınca kafadan 5 yaş büyük duruyos:27: öyle bir dez avantajı var......
bu arada ben yıllar önce çılgın zamanlarımda gidip sarı yaptırmıştım..düşünün ben ve sarı..resmen pavyon gacısı gibin olmuştum bir hafta sonra boyattım hemen:60: ne çok oynuyodum yaa..kasım ayında dört sene olacak en son saç boyasıyla münasebete gireli.....epeyce dinlendirdim saçlarımı:24:

Back
X