teşekkür ederim kuzum:) evet kumral aklımda var açtırmak zorunda kalcam saçımı ama olsun napalım:)
canım sarı saçı yakıştırdığım nadir kişilerdensin maşallah:) ama evet açık kumral da süper durur sende..
Sağol tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kuzum:) evet kumral aklımda var açtırmak zorunda kalcam saçımı ama olsun napalım:)
canım sarı saçı yakıştırdığım nadir kişilerdensin maşallah:) ama evet açık kumral da süper durur sende..
kızlar karamel nasıl duru sizce:26:
(topiği saç toğiğine çevirdim biraz kusura bakmayın)
kızlar selam nasılsınız..
monarosa ya saç rengi mi beğeniyoruz :82:
benim saçlarım a geçen gün nazar oldu kafamın arkasında kocaman bir top oluştu saçlarımın yarısı gitti..saç açıcı krem yağ ne varsa açmaya çalıştık açılmadı biz de ortasından kestik eşimle![]()
canım çok yakışır sadece saç rengi bizim gibi koyu olanlar açtırınca kafadan 5 yaş büyük duruyosöyle bir dez avantajı var......
bu arada ben yıllar önce çılgın zamanlarımda gidip sarı yaptırmıştım..düşünün ben ve sarı..resmen pavyon gacısı gibin olmuştum bir hafta sonra boyattım hemenne çok oynuyodum yaa..kasım ayında dört sene olacak en son saç boyasıyla münasebete gireli.....epeyce dinlendirdim saçlarımı
![]()
Sağol tatlımAçma biraz saçını yıpratabilir ama senin saçlar çok sağlıklı
Çok etki etmez. Ayrıca organik açıcılar var şu ara diğerine göre daha az yıpranma oluyor aklında bulunsun canım
O zaman herkes kumral olsun hadi
![]()
karamel perfect.. ama ten rengin falan nasıl
aaa nasıl oldu canm ya çok üzüldüm valla..
nasıl top oldu anlamadım:S
sen de fikrini sölesene benim için bi yardımcı olun şu garibe:)
canm açık tenli sayılırım gözlerim de ela_yeşil bişi![]()
bir top yumak saç oldu işte anlayacağınhem de saçım toplu iken.. çok enteresan bir durumdu..nazar dedik başka bişey diyemedik..şimdi lavanta kürü uyguluyorum uzasın giden yerleri diye..
karamel olabilir ben sewiyorum benim öyle mesela..
nazardır valla ben inanırm öle şeylere...
neyse inşallah bakımlar işe yarar canım
evet görmüşütm seni canm maşallah çok güzel saçların..:)
güzeldi bir zamanlar(
çakmak çakmak gözler püüüü maaşallah![]()
canım benim kardeşim we birçok arkadaş da anadolu ing.öğrt. okudu..ne zaman mezun oldun atandın mı
2010 mezunuyum canım atnmadım henüz sınava girdim ama umudum yok
2012de olcak inşallah...
hımm kardeşim 2009 mezunu.. sınava girdi cumartesi inşlh olacak onun da..hayırlsı olsun sizin için
ben de iiice dağıtayım kafaları
kıızzllaaaar ben aşık oldumofff çok beğendim benim olsun istiyorum hem de çoooookkkkkk
: dün oğluşla gezerkene bir arabanın yanından geçiyoduk...önce süzdük birbirimizi sonra da can yakıcı bakışlar attık
resmen senin olayım diye yalvardı bana:98:.....hemen gelince netten araştırdım...bütçemizi zorlayacak hatta hiç yetmeyeceği bir fiyata sahipmiş fakat kendileri....bilmem nasıl olacak..ama onu gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor
normalde ben spor arabalardan hoşlanırdım ama insanın zevkleri de ihtiyacçlarına göreymiş demek ki..favorilerim audi a3, golf vs. iken birden renault megane sport tourer hayranı oldum çıktım..oğluş olunca onun vırtı zırtı derken büyük bişi lazım bize...45bine falan geliyo
ne süper benim de hayal gücüm
seneye kadar yimeyip içmeyip biriktirsem yine gelmez bir araya
neyse............