Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrrrr vizem çıktı..... cuma günü pariss yolcusuyum anneme gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.... ama bugün de kocişimi hakkariye uğurluyorumm![]()
canmm çok sevindimmmm:)) fotoları unutma
canım dua et allaha emanet olsun inşallah sen de 1 ay sonra yanında olacaksın...
paris hakkari bu ne yaman çelişki ya
artık hakkariye alışman baya bi zaman alır paristen sonra:)
hayıınnn arkadaşşşşşş....anneme söyledim geçende bu dediğini arkadaşın çok haklı diyor......unutmam bacı fotoları merak eyleme...faceye koyacam sen de montajlan gendinievet canım 1 ay kalacam,13 ağustosta geri dönüşüm...hayatım büyük çelişki
![]()
kızlarrrrr ben saçımı boyatmak istiyorum ya çok sıkıldım siyahtan
sizce bana ne renk gider bi fikir verin ya konu açıyım dedim ama sizn düşünceleriniz önemli benim için
çoğunuz gördü beni zaten sanırım, hadi bakalım bi fikir verin![]()
teşekkür ederim kuzum:) evet kumral aklımda var açtırmak zorunda kalcam saçımı ama olsun napalım:)
canım sarı saçı yakıştırdığım nadir kişilerdensin maşallah:) ama evet açık kumral da süper durur sende..
slm kızlar ne var ne yok buün kan tahlili yaptırdım b12 vitamin eksikliğide yapıyormuş başdönmesi vertigomu neden bilmiyorum film çekmeye gerek yok bosuna radyasyon alma dedi iyileşicem inş.
bugün gelinlik denedim çok güzel bir duygu Allah herkeze nasip etsin çok güzel bir heyecan 1500 tl dediler diktirmeye başlıcam model netleşti gibi kafamda bi paşamlada gidelim bakalım karar vericez ama ben çok beğendimmkiralık düşünüyodum satın almaya karar verdim aralarında 200 tl fark var
![]()
Canım sıkıldığını söylemişsin ama gözlerine en çok siyah yakışıyor , ama çok koyu kızıllar da güzel olabilir.![]()
selam canım hoşgeldin:)slm kızlar ne var ne yok buün kan tahlili yaptırdım b12 vitamin eksikliğide yapıyormuş başdönmesi vertigomu neden bilmiyorum film çekmeye gerek yok bosuna radyasyon alma dedi iyileşicem inş.
bugün gelinlik denedim çok güzel bir duygu Allah herkeze nasip etsin çok güzel bir heyecan 1500 tl dediler diktirmeye başlıcam model netleşti gibi kafamda bi paşamlada gidelim bakalım karar vericez ama ben çok beğendimmkiralık düşünüyodum satın almaya karar verdim aralarında 200 tl fark var
![]()
annemlere misafir geliyor bende onlarla oturmak istemediğimden kendimi odaya kapadım,yanımda suyum,muzum,kirazım,deli kızın çehizi gibi :)
aman aman heyecana bak kuçuk gelinaz kaldı okyonus çizelgene baksanaaaa:26:
evet canım ya bikaç kuaför deneyimim oldu adam beni geri gönderdi boyatma sana en iyi siyah gider dedi![]()
ama dedim ya sıkıldım işte bi boyatıyım beğenmezsem tekrar siyaha dönerim artık:)
selam canım hoşgeldin:)
neyse filme falan gerek yoksa iyiymiş.
ohh süper gelinlikler de denenmiş çok güzel heyecanlar cidden 11 ay olmuş be ne çabuk geçti![]()
annemlere misafir geliyor bende onlarla oturmak istemediğimden kendimi odaya kapadım,yanımda suyum,muzum,kirazım,deli kızın çehizi gibi :)
ayyy made çok komiksinnnn
ben de küçükken misafir geleceği zaman
annemin yaptığı kurabiyeleri kekleri zula yapıp,
odama kaçardım ama beni ne yapar ederler ordan
çıkarırlardıdikkatli ol
![]()
denedim cnm çok heyecanlandım ama yaa paşamla gitsem daha heyecanlanırdımşafak saymaya devamm::)
bir moda evine gittim dedi 4 gün kala gel dikeriz deliler yaa ben provaya gitmeden dikçek kafaya göre vercek yakarım o gelinlikçiyi bozdu kafamı manyak adam![]()
anam 4 gün kala mı nasıl dikcekmi beeee
canım çok önemli şu gelinlik işi ben provalara faan 2 ay önceden başladım
ama gelinlği düğün günü almaya gittim 2 gün öncesinden herşey tamamdı denedim vs..
ama ozaman özel günümdeydim ve tabi vücut şiş
düğün günü bir giydim bol geldi ama yapcak bişey yok
çünkü bizim düğün yazlık biyerde plajda oldu merkeze uzak
dikkatli ol:)
ooouww monaaaaa plaj,sıcak hava,sahil:82:![]()