• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam kızlarrrrr vizem çıktı..... cuma günü pariss yolcusuyum anneme gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.... ama bugün de kocişimi hakkariye uğurluyorumm:5::5:

selam kızlarrrrr vizem çıktı..... cuma günü pariss yolcusuyum anneme gidiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.... ama bugün de kocişimi hakkariye uğurluyorumm:5::5:

canmm çok sevindimmmm:)) fotoları unutma:1:

canım dua et allaha emanet olsun inşallah sen de 1 ay sonra yanında olacaksın...

paris hakkari bu ne yaman çelişki ya:60:

artık hakkariye alışman baya bi zaman alır paristen sonra:)

Son düzenleme:
canmm çok sevindimmmm:)) fotoları unutma:1:

canım dua et allaha emanet olsun inşallah sen de 1 ay sonra yanında olacaksın...

paris hakkari bu ne yaman çelişki ya:60:

artık hakkariye alışman baya bi zaman alır paristen sonra:)

hayıınnn arkadaşşşşşş....anneme söyledim geçende bu dediğini arkadaşın çok haklı diyor......unutmam bacı fotoları merak eyleme...faceye koyacam sen de montajlan gendini :34: evet canım 1 ay kalacam,13 ağustosta geri dönüşüm...hayatım büyük çelişki :50::50:

hayıınnn arkadaşşşşşş....anneme söyledim geçende bu dediğini arkadaşın çok haklı diyor......unutmam bacı fotoları merak eyleme...faceye koyacam sen de montajlan gendini :34: evet canım 1 ay kalacam,13 ağustosta geri dönüşüm...hayatım büyük çelişki :50::50:

evet hayınımmm ben:60:

ben parise gitsem dönmem heralde bidaha ama sen dön emi:1:

fotoları unutursan beni de unut bacım:1: bilion montajlıcam kendimi ee bizim de havamız olsun:60:

annem sen dönüosun biz gidioz tatile ramazan ramazan süper olcak tatil:27:

kızlarrrrr ben saçımı boyatmak istiyorum ya çok sıkıldım siyahtan:53:
sizce bana ne renk gider bi fikir verin ya konu açıyım dedim ama sizn düşünceleriniz önemli benim için:34:
çoğunuz gördü beni zaten sanırım, hadi bakalım bi fikir verin:32:

Canım sıkıldığını söylemişsin ama gözlerine en çok siyah yakışıyor , ama çok koyu kızıllar da güzel olabilir. :12:

teşekkür ederim kuzum:) evet kumral aklımda var açtırmak zorunda kalcam saçımı ama olsun napalım:)
canım sarı saçı yakıştırdığım nadir kişilerdensin maşallah:) ama evet açık kumral da süper durur sende..

Ama ama... Kızlar sizi okudukça gaza gelebilirim ben yaaaaaaa :52:

slm kızlar ne var ne yok buün kan tahlili yaptırdım b12 vitamin eksikliğide yapıyormuş başdönmesi vertigomu neden bilmiyorum film çekmeye gerek yok bosuna radyasyon alma dedi iyileşicem inş.:5:
bugün gelinlik denedim çok güzel bir duygu Allah herkeze nasip etsin çok güzel bir heyecan 1500 tl dediler diktirmeye başlıcam model netleşti gibi kafamda bi paşamlada gidelim bakalım karar vericez ama ben çok beğendimm :32:kiralık düşünüyodum satın almaya karar verdim aralarında 200 tl fark var :62:

Son düzenleme:
slm kızlar ne var ne yok buün kan tahlili yaptırdım b12 vitamin eksikliğide yapıyormuş başdönmesi vertigomu neden bilmiyorum film çekmeye gerek yok bosuna radyasyon alma dedi iyileşicem inş.:5:
bugün gelinlik denedim çok güzel bir duygu Allah herkeze nasip etsin çok güzel bir heyecan 1500 tl dediler diktirmeye başlıcam model netleşti gibi kafamda bi paşamlada gidelim bakalım karar vericez ama ben çok beğendimm :32:kiralık düşünüyodum satın almaya karar verdim aralarında 200 tl fark var :62:

aman aman heyecana bak kuçuk gelin:9:az kaldı okyonus çizelgene baksanaaaa:26:

Canım sıkıldığını söylemişsin ama gözlerine en çok siyah yakışıyor , ama çok koyu kızıllar da güzel olabilir. :12:

evet canım ya bikaç kuaför deneyimim oldu adam beni geri gönderdi boyatma sana en iyi siyah gider dedi:1:

ama dedim ya sıkıldım işte bi boyatıyım beğenmezsem tekrar siyaha dönerim artık:)
selam canım hoşgeldin:)

neyse filme falan gerek yoksa iyiymiş.

ohh süper gelinlikler de denenmiş çok güzel heyecanlar cidden 11 ay olmuş be ne çabuk geçti:27:

annemlere misafir geliyor bende onlarla oturmak istemediğimden kendimi odaya kapadım,yanımda suyum,muzum,kirazım,deli kızın çehizi gibi :)

annemlere misafir geliyor bende onlarla oturmak istemediğimden kendimi odaya kapadım,yanımda suyum,muzum,kirazım,deli kızın çehizi gibi :)

ayyy made çok komiksinnnn:60::60:

ben de küçükken misafir geleceği zaman

annemin yaptığı kurabiyeleri kekleri zula yapıp,

odama kaçardım ama beni ne yapar ederler ordan

çıkarırlardı:1: dikkatli ol:60:

aman aman heyecana bak kuçuk gelin:9:az kaldı okyonus çizelgene baksanaaaa:26:

çok heyecanlandım yaa giydim aynada bir baktım kendime çok heyecanlandım o yükseltiye çktım kızlarda peri kızı gibi oldun dedi birazda gaza geldim şımardım:64:gelinlikler 40 bedendi büyük geldi arkasına iğne taktılar zayıf gelin pek gelmiyor diye öyleymiş kalıplar ama üzerime göre dikim olunca öyle olmucak düğünede az kaldı 2 ay yazıo artık haftayı günü görmüyorum:65:

evet canım ya bikaç kuaför deneyimim oldu adam beni geri gönderdi boyatma sana en iyi siyah gider dedi:1:

ama dedim ya sıkıldım işte bi boyatıyım beğenmezsem tekrar siyaha dönerim artık:)

selam canım hoşgeldin:)

neyse filme falan gerek yoksa iyiymiş.

ohh süper gelinlikler de denenmiş çok güzel heyecanlar cidden 11 ay olmuş be ne çabuk geçti:27:

denedim cnm çok heyecanlandım ama yaa paşamla gitsem daha heyecanlanırdım :1:şafak saymaya devamm::)
bir moda evine gittim dedi 4 gün kala gel dikeriz deliler yaa ben provaya gitmeden dikçek kafaya göre vercek yakarım o gelinlikçiyi bozdu kafamı manyak adam :51:

ayyy made çok komiksinnnn:60::60:

ben de küçükken misafir geleceği zaman

annemin yaptığı kurabiyeleri kekleri zula yapıp,

odama kaçardım ama beni ne yapar ederler ordan

çıkarırlardı:1: dikkatli ol:60:

anacım napayım hava sıcak üstüme olan rahat bi kıyafet yok giyinemicem valla kimse için,zaten kendi evim değil don tuman gezemiyorum:18:babam kapının önünde homurdanıyo ama şuan pusudayım ses çıkarmıyorum:37::36:

denedim cnm çok heyecanlandım ama yaa paşamla gitsem daha heyecanlanırdım :1:şafak saymaya devamm::)
bir moda evine gittim dedi 4 gün kala gel dikeriz deliler yaa ben provaya gitmeden dikçek kafaya göre vercek yakarım o gelinlikçiyi bozdu kafamı manyak adam :51:

anam 4 gün kala mı nasıl dikcekmi beeee:52:

canım çok önemli şu gelinlik işi ben provalara faan 2 ay önceden başladım

ama gelinlği düğün günü almaya gittim 2 gün öncesinden herşey tamamdı denedim vs..

ama ozaman özel günümdeydim ve tabi vücut şiş

düğün günü bir giydim bol geldi ama yapcak bişey yok

çünkü bizim düğün yazlık biyerde plajda oldu merkeze uzak

dikkatli ol:)

anam 4 gün kala mı nasıl dikcekmi beeee:52:

canım çok önemli şu gelinlik işi ben provalara faan 2 ay önceden başladım

ama gelinlği düğün günü almaya gittim 2 gün öncesinden herşey tamamdı denedim vs..

ama ozaman özel günümdeydim ve tabi vücut şiş

düğün günü bir giydim bol geldi ama yapcak bişey yok

çünkü bizim düğün yazlık biyerde plajda oldu merkeze uzak

dikkatli ol:)

ooouww monaaaaa plaj,sıcak hava,sahil:82::61:

ay kızlar düğün gecemizde ordu evinde kalmıştık,tarlatanım kırıldığı için sabah onu orda bıraktık gelinliğin kutusuyla nasılsa asker atar diye,ay biz arabaya indik arkamızdan asker bağırıyo komutanım komutanım diye bi baktık elinde benim tarlatan,komutanım bunu unutmuşsunuz diyo:):1:

Back
X