kavuşmaya az kalmış ya sabır
dua etki yılda 2 kez ya daha uzun ayrılık alsa ne zaman geçer nede günler:1no2:
güllükte güzel yer muğlanın diğer bölgelere göre sakin bi memleket
kocaşına hayırlısıyla kavuşman dileğiyle Şeniz
güllük çok gusel resimlerinden bildigim kadarıyla.. bigun gidicem inş. oraya bakalım
evet haklısın cnm çok şükürki dedigin gibiisakin bi yer...ama yenievli oldugum için zor geciyo birass:çok üzgünüm: 26 gun oldu gideli ... ama bundan sonra ki gidişlerinde bend egidicem izmire gitme ihtimali var seney 4 aylıgına bende giderim misafirhande kalamazmıyımki ben acabaa....
bn çok misafirhanelerde kaldıım zor bi durum sende çocuk yok cnm herlade ama çocuk olunca hiiç ii olmuoo misafirhanee
NEDEN ZOR CANIM BEN HİÇ BİLMİYORUM AÇIKCASI.. çocuk yokdaha .. merak ettim ne gibi zorluk oluyoki acaba misafirhanede kalmakkk.
aymer bende arçeliğin ankraste gri bulaşık makinesini kullanıyorum çok memnunum hiçsesini duymuyorum 3 programlı olanı boşver çok program olanlar mutlaka sorun çıkartıyor
buzdolabı için iyi karar verin derim arçelik seçebilirsin yine
fırınım yine arçelik onlar benim monteli üstünde mikrodalga fırın var ondanda memnunum
tabi karar verecek olan yine sensin canım :1hug:
Herkez arçelik yerine bekoyu öneriyor. Valla kafam karıştı CADIARZU Bi de tayin olacağı için ankastreyi pek düşünmedim aslında.
Peki gri renkten memnunmusun? Çabuk çiziliyor ve altındaki rengi çok sırıtıyormuş. Beyazı tercih et diyorlar ama ?
griyi bizde kullandık aman aman ya çok dertli :çok üzgünüm: