Asker Eşleri

merhaba ya bende asker eşiyim bu başlık iyi oldu benim için duygu meslektaşmışız ayrıl demeyle olmaz ama böyle de hiç olmaz hayırlısı olsun ama affetme adımını atmışşsın yazdıklarından belli pişman falan demişin ama devamı gelmez inşallah neyse burda okuduğum her aileden biraz var eşimin ailesinde özellikle de paracı kazandığına acımayan kendinde varken sürekli bizden uman ailelerle birebir aynı ama mecburen değişiyorlar yüz vermeyince :20:

canım hoşgeldin

duygu Allah kolaylık versin çok zor karar senin ama iyi düşün derim gaza gelen bir kocan var ordada birisinin gazına gelirse olan sana olcak bu sefer oralara gelip annende kurtaramaz seni:18: şiddet var sevginin bile önüne geçer diye düşünüyorum ama son karar senin hakkında hayırlısı olsun inş. çokk mutlu olursun

çok saol derin teşekkür ederim evet zaten çogunluk öğretmen ama çook soğuk insanlar var aslında pek umutluydum çevrede pek kimseyle arkadaş olamadım henüz

saol rosa evet öğretmen çok galiba bu arada o şiiri çok severim hatırlattın bak birden :31:

Mona Roza, siyah güller, ak güller
Geyve'nin gülleri ve beyaz yatak
Kanadı kırık kuş merhamet ister
Ah, senin yüzünden kana batacak

ben de çok severim bu şiiri:)

Geyve'nin gülleri ve beyaz yatak
Kanadı kırık kuş merhamet ister
Ah, senin yüzünden kana batacak

ben de çok severim bu şiiri:)

üniversite 1. sınıfta türkçe hocamız okumuştu bu şiiri
bütün sınıf duygulanmıştık ben de çok severim:69:

madeofhonor yok canım şırnak değill derincim senin orası felaket o kadar sıcak değil burası diyarbakırdan az ilerde ama yinede sıcak tabiii :92:

Back