hava kuvvetleri hava savunma
sınıf rütbe önemli değil önemli olan insan olmak karşındakini küçük görmemek büyüklük taslamamak ne diyeyim yeni evliyim güne gittik alay komurnının yanında subay eşleri onların yanında assubay ve en sonda uzman eşleri bizim bölük kom.eşi subay eşlerinin yanında oturdu ben de uzman eşlerinin yanında ben hiç takmam ama bazıları değişik ne bileyim yaa
sınıf rütbe önemli değil önemli olan insan olmak karşındakini küçük görmemek büyüklük taslamamak ne diyeyim yeni evliyim güne gittik alay komurnının yanında subay eşleri onların yanında assubay ve en sonda uzman eşleri bizim bölük kom.eşi subay eşlerinin yanında oturdu ben de uzman eşlerinin yanında ben hiç takmam ama bazıları değişik ne bileyim yaa
bonsuğaaaa karı kuvvetleri nassunuuzzzzbu gün lojman çekilişi vardı kocikomdan haber bekliyom ki hiç umudumuz yok ya bu arada okyanus nerelerde özledim haaa
bonsuğaaaa karı kuvvetleri nassunuuzzzzbu gün lojman çekilişi vardı kocikomdan haber bekliyom ki hiç umudumuz yok ya bu arada okyanus nerelerde özledim haaa
ben hepsi aynı demedim bi havıcı eşiyle 1,5 yıl aynı yerde oturduk selamdan selama gerçi benim kızlarım otizimli sorunlu diye görüşmek istemedi belkide şimdi yeni bi havacı eşi geldi çok şeker dünya tatlısı kişilik meselesi herhalde
bu dediğiniz değişiklik değil aslında, devletin her kurumunda her birimde protokol kuralları vardır. askere özgü değildir. dış işlerinde de böyledir, mecliste de, sıradan bi kamu kurumunda da. örneğin bayramlarda ilçedeyseniz kaymakam en üst amirdir, eşi de onun yanında oturur tabi ki. devlet geleneği yani bu, altında bişey aramamak ve kabullenmek lazım.
parislii gelmiiiş, hoşgeldin canım, okyonus gözükmedi bugün pek, ben de özlüyorum valla yokluğu belli oluyor fıstığınparis nasıl bakalım, gördüm fotolarını hiiç kıskanmadım
canım benim benim takıldığım nokta bu değil bizde aynı şekilde gidilen yerlerde sınıf rütbe işliyo sanki bu meslek ölne kadar emekli olmayacak baki kalacakmış gibi benim dediğim özelindede takıntılı bunlar özelinde protokolü kim görüyo bence herkes eşit subayıda uzman çavuşuda ama özerlinde meslekte değil
hoşgeldin madam
inşallah çıkar yavrum..
okyonusu bugün görmedim ben de merak ettim şimdi
hoşbuldum şikerim kıskanma zaten kıskanacak bişe yok canımmm paris hiç güzel değil.. ee,kaka,pis
aha yaz bunu özi lojman çıkacak size
yok ben yanlış anlamadım kesinlikle,öyle biri olmadığımı düşünüyorum zaten,herkes aynı olamazki...ama bazı kurallar var ve malesef bunlara uyuyoruz pek sevmesekde,ama asla yapmadığım ve yapmayacağım şey başkalarını hakir görmek ve bir kadın yada erkeğe sırf rütbesi için sevimli gözükmeye çalışmaktır...rütbe eşimin benim kendi rütbem var çok şükür,iş yerimde odama girerken babam yaşındaki adamlar önünü ilikliyo dolayısıyla böyle şeylerle uğraşamam...
bide en nefret ettiğim cümle bayanlarda''BİZİM DEVRE''yahu nerden senin devren,sanki harp okulunda beraber bot bağladın...
hoşbuldum datlummm nasılsın inşallah görüşmeyeli
neyseee, ankara da bi sıcak bi sıcak ooh iliklerimizi ısındı valla
canım inşallah çıkar lojman, eşini götüren çok olmuyodur zaten, iyi kötü bişe çıkar diye düşünüyorum.
ayyy sweetttt çok pisssiiiinnnşuanda battaniyenin altından yazıyorum bu satırları sizlere
hahahah dimi çok uzun zaman oldu sabahınan namaza durdum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?