Asker Eşleri

ayyy sweetttt çok pisssiiiinnn şuanda battaniyenin altından yazıyorum bu satırları sizlere

bacım orda belediye kömür dağıtmıyo muymuş? :82:
valla canım aslında ben de dondum, iş yerimde klimayı sonuna kadar açıyo ateşliler, utanmasam şal örtücem yiğitliğe veriyorum

bu arada elifcim bence sen çok özel bi annesin,kızın otizmli hasta değil canım yani özel bi çocuk,eğer seninle bu yüzden görüşmeyen oluyosa sen hiç görüşme çünkü insanlar insanlarla görüşür arkadaşım...

bacım orda belediye kömür dağıtmıyo muymuş? :82:
valla canım aslında ben de dondum, iş yerimde klimayı sonuna kadar açıyo ateşliler, utanmasam şal örtücem yiğitliğe veriyorum

anam nasıl bi klima o yaaaaa,bizimkide üfürcem diye korkuyo,bende yangın ayşe modundayım bıraksan don tuman gezcem:)

ayy koptuum sweet:)bende geleyim bari:)

gel bacım geel, sen de geel. 10 m2 lik odaya kocaman klima takmışlar işte böyle olmuş. eskiden büyük odaymış, sonra makam odası yapmışlar yan tarafı, biz de küçücük yere sıkışmışız inşallah yeni binamıza geçicez seneye. burası bildiğin teneke mahallesi

sağol canım beni anlayan insan çok az hiper aktifler gittiğimiz yerde bi rahat vermezler buraya ilk geldiğimde aa bekir assubayın çocukları özürlümüymüş dediler şimdi alıştım bazı şeylere kulak tıkıyorum olup bitiyo

özürlü kelimesi en nefret ettiğim laftır özürlü bunu söyleyendir,sen boşver...pek çok dahinin otizmli olduğunu bilmiyolar sanırım...boşver sen takma...

ayy ben nur topu gibi yeni bakanlık olan çevre ve suya geçseydim koridorda da otururdum sorun değil:)

ayy ben nur topu gibi yeni bakanlık olan çevre ve suya geçseydim koridorda da otururdum sorun değil:)

inşallah geçersin canım, geçiş prosedürünüz nasıl sizin? referans mı lazım yoksa?
biz de nur topu gibiyiz, ne güzel başbakancığımıza bağlıydık, bakanlık yaptılar.

karıştırma falan değil sistem bu, sistemli mantıksızlıklar... eşim lisede havacıymış, gözün 0.50 bozuk diye yollamışlar karaya. her şeyde bi hayır vardır diyorum artık ben de.

aa sweet biliyomusun benim nişanlımda lisedeyken havacıymış gözü bozuk die karaya yollamışlar gözlük kullanıyor

aa sweet biliyomusun benim nişanlımda lisedeyken havacıymış gözü bozuk die karaya yollamışlar gözlük kullanıyor

benimki çizdirdi canım lazerle, dünya gözde yaptırdık. tavsiye ederim doğuya gitmeden önce yaptırmanızı. sürekli gözlük kırıyordu eşim arazide havacılıktan karaya atıldığında keşke bıraksaymış okulu diye pişman oluyoruz şimdi ailece, ödenirdi bi şekilde yani nolucak.

bonsuğaaaa karı kuvvetleri nassunuuzzzz bu gün lojman çekilişi vardı kocikomdan haber bekliyom ki hiç umudumuz yok ya bu arada okyanus nerelerde özledim haaa

hoşgeldin özlemcim belediyeydeydim yaa sabahtan beri koşuşturuyorum ruhsat işi var birde kaçak yapı mühürleselerde kurtulsam şundan bende seni özledim kuzum

selam hatunlar...elifcim ben özel eğitim öğretmeniyim...otizimli bir çok öğrencim oldu..ama en son özel eğitim sınıfındaydım...okul içinde özel eğitim sınıfı..bazen bizlere karşı bile saçma sapan söylemlero luyor..bırakın öğrencileri...eğitimle vs alakası yok..insanlıktan uzak çok kişi gördüm...kızınız kaç yaşında konuşma ve özbakım becerileri var mı..birde bulunduğunuz yerde nerede eğitim görüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…