ayyy sweetttt çok pisssiiiinnnşuanda battaniyenin altından yazıyorum bu satırları sizlere
hahaahhaha ben de çanınan durdum hacı dün pazar ayinine gidemedim zati büyük kayıp
canım benim benim takıldığım nokta bu değil bizde aynı şekilde gidilen yerlerde sınıf rütbe işliyo sanki bu meslek ölne kadar emekli olmayacak baki kalacakmış gibi benim dediğim özelindede takıntılı bunlar özelinde protokolü kim görüyo bence herkes eşit subayıda uzman çavuşuda ama özerlinde meslekte değil
bacım orda belediye kömür dağıtmıyo muymuş? :82:
valla canım aslında ben de dondum, iş yerimde klimayı sonuna kadar açıyo ateşliler, utanmasam şal örtücem yiğitliğe veriyorum
anam nasıl bi klima o yaaaaa,bizimkide üfürcem diye korkuyo,bende yangın ayşe modundayım bıraksan don tuman gezcem:)
allah devletimize zeval vermesin canııım, tarihi eser gibi görünüo ama maşallahı var. ramazanı bizim odada geçirmeyi planlıyo herkes.
ayy koptuum sweet:)bende geleyim bari:)
bu arada elifcim bence sen çok özel bi annesin,kızın otizmli hasta değil canım yani özel bi çocuk,eğer seninle bu yüzden görüşmeyen oluyosa sen hiç görüşme çünkü insanlar insanlarla görüşür arkadaşım...
sağol canım beni anlayan insan çok az hiper aktifler gittiğimiz yerde bi rahat vermezler buraya ilk geldiğimde aa bekir assubayın çocukları özürlümüymüş dediler şimdi alıştım bazı şeylere kulak tıkıyorum olup bitiyo
gel bacım geel, sen de geel. 10 m2 lik odaya kocaman klima takmışlar işte böyle olmuş. eskiden büyük odaymış, sonra makam odası yapmışlar yan tarafı, biz de küçücük yere sıkışmışızinşallah yeni binamıza geçicez seneye. burası bildiğin teneke mahallesi
ayy ben nur topu gibi yeni bakanlık olan çevre ve suya geçseydim koridorda da otururdum sorun değil:)
dayı lazım bacım başka bişeye gerek yokinşallah geçersin canım, geçiş prosedürünüz nasıl sizin? referans mı lazım yoksa?
biz de nur topu gibiyiz, ne güzel başbakancığımıza bağlıydık, bakanlık yaptılar.
elif çok zor gerçekten, allah sabır ve güç versin sana.
karıştırma falan değil sistem bu, sistemli mantıksızlıklar... eşim lisede havacıymış, gözün 0.50 bozuk diye yollamışlar karaya. her şeyde bi hayır vardır diyorum artık ben de.
amin canım sağol eğitimle büyük kızım düzeldi darısı küçüğümün başına hamile olan arkadaşlar varsa doğumda yapılan dualar kabul oluyormuş benim yağmurumada dua ederseniz sevinirim
aa sweet biliyomusun benim nişanlımda lisedeyken havacıymış gözü bozuk die karaya yollamışlargözlük kullanıyor
aa sweet biliyomusun benim nişanlımda lisedeyken havacıymış gözü bozuk die karaya yollamışlargözlük kullanıyor
bonsuğaaaa karı kuvvetleri nassunuuzzzzbu gün lojman çekilişi vardı kocikomdan haber bekliyom ki hiç umudumuz yok ya bu arada okyanus nerelerde özledim haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?