Asker Eşleri

anam ben bunu kaçırmışım kime yaptın kız çöpçatanlık?

aaa ne güzel yaaa ben de büyük sanmıştım foto görünce:26: ya bana biraz balıkesirden bahseder misin?lojman vs.. eşin neci idi

benim bulunduğum yer üniversitenin karşısında bir köy lojman yok bahçeli bir evim var bahçede sebze yetiştiriyorum eşim buranın karakol komutanı balıkesire 18 km dolmuş var sürekli balıkesir güzel havacılar için lojman var ama jandarmaya yok bildiğim kadarıyla 6 yıldır burdayız

balıkesiri ben de çok istiyorum hiç gitmedim ama hep duyuyorum çok güzelmiş
inşallah birgün tayinimiz çıkar balıkesire

amanın hadi hayırlısı:89:

inşallah

anam ben bunu kaçırmışım kime yaptın kız çöpçatanlık?

canım benim bi arkadaşla eşimin devresini tanıştırdım facedenşimdiki çöpçatanlıklar da teknoloji aracılığıyla

hayırlısı olsun canım, inşallah olur bu iş
inşallah made ve seninki olmamış barim bu olsun

çok güzel özendim bahçe olayına eşim karacı canım..gerçi doğu dönüşü bizim gibi 1. bölgeye gidemeyenler için balıkesir favori yermiş..hep ilk sıralardaymış tercihlerde..o yüzden çıkmaz belki..ucuz ve rahat bir şehir diye duydum..bir de heryere yakın, o yönü çok güzel..tabi benim memlekete çok uzak ya neyse zaten anadolu jet var saolsunlar ucuz ucuz uçabiliyoruz kısmet artık..ama balıkesir ya da samsun olursa çok sevineceğim belli de olmaz belki malatya yazarız..yazarsak kesin çıkarmış

selam kızlar,
monacığım ekledim faceden ama benim eşimle ortak face hesabım e kk'ya girdiğimi bilmiyor. genelde de eşim kullanıyor face'i.o yüzden nick falan kullanmazsanız benim için ii olur yoksa aile faciası yaşayabiliriz, zira baya çekiştiriyorum annesini falan

ok canım ben burdan özel msj attım ama kutun doluydu
oyüzden ordan da atıyım dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…