benim balım uyandıöptm sizi..bu arada çöpçatanlık işim fena olmadı hani..önümüzdeki ay ankarada buluşacaklar..daha doğrusu kız ankaraya gidecekmiş ailesi orda bizimki de gelirim yüz yüze görüşürüz mutlaka demiş ayyyy keşke evlenseler Allahım keşke
aaa ne güzel yaaa ben de büyük sanmıştım foto görünce:26: ya bana biraz balıkesirden bahseder misin?lojman vs.. eşin neci idi
benim bulunduğum yer üniversitenin karşısında bir köy lojman yok bahçeli bir evim var bahçede sebze yetiştiriyorum eşim buranın karakol komutanı balıkesire 18 km dolmuş var sürekli balıkesir güzel havacılar için lojman var ama jandarmaya yok bildiğim kadarıyla 6 yıldır burdayız
amanın hadi hayırlısı:89:
anam ben bunu kaçırmışım kime yaptın kız çöpçatanlık?
inşallahhayırlısı olsun canım, inşallah olur bu iş
çok güzel özendim bahçe olayınabenim bulunduğum yer üniversitenin karşısında bir köy lojman yok bahçeli bir evim var bahçede sebze yetiştiriyorum eşim buranın karakol komutanı balıkesire 18 km dolmuş var sürekli balıkesir güzel havacılar için lojman var ama jandarmaya yok bildiğim kadarıyla 6 yıldır burdayız
selam kızlar,
monacığım ekledim faceden ama benim eşimle ortak face hesabım e kk'ya girdiğimi bilmiyor. genelde de eşim kullanıyor face'i.o yüzden nick falan kullanmazsanız benim için ii olur yoksa aile faciası yaşayabiliriz, zira baya çekiştiriyorum annesini falan
ok canım ben burdan özel msj attım ama kutun doluydu
oyüzden ordan da atıyım dedim:)
monacığım bayıldım resimlerine ya maşallah fıstık gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?