• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

çook fena pazartesi sendromu yaşıyorum kızlar... bayram için ailemin yanına uçak bileti alacaktım promosyonlular bitmiş, diğerleri de çok pahalı. otobüsle de 10 saat sürecek. ne yapsam size?

inşallah:16:

canım benim bi arkadaşla eşimin devresini tanıştırdım faceden:1:şimdiki çöpçatanlıklar da teknoloji aracılığıyla:10:

inşallah:16: made ve seninki olmamış barim bu olsun:8:

çok güzel özendim bahçe olayına:31: eşim karacı canım..gerçi doğu dönüşü bizim gibi 1. bölgeye gidemeyenler için balıkesir favori yermiş..hep ilk sıralardaymış tercihlerde..o yüzden çıkmaz belki..ucuz ve rahat bir şehir diye duydum..bir de heryere yakın, o yönü çok güzel..tabi benim memlekete çok uzak ya neyse:24: zaten anadolu jet var saolsunlar ucuz ucuz uçabiliyoruz:10: kısmet artık..ama balıkesir ya da samsun olursa çok sevineceğim:6: belli de olmaz belki malatya yazarız..yazarsak kesin çıkarmış:1:

balıkesir gerçekten ucuz ben konyalıyım bizim o taraflara göre daha ucuz ben seviyorum eşimi ikna ettim emekli olunca buraya yerleşeceğiz

evet canım ya zaten istediğim günde yok uçak, hepsi tükenmiş inanamıyorum. en beğenmediğim bilet 280 lira, o da gece yarısı. gece otobüsle gidip uyuyacağım artık:50:

sevindim ya ayrımcılık yapıyorlar bu sınıflar arasında çok sinir oluyorum hepsi asker sonuçta ama jandarma en çok dışlanan sınıf

bence karacılar zaten toptan yanmış canım, :59: benimki topçuydu da noldu jandarma karakoluna komutan yaptılar adamı.:50: ben artık anlam veremiyorum bu tayin sistemlerine

öle mi canım ben daha yeniyim pek karışılaşmadım:)
ama tayinler konusunda kötüymüş evet:(

tayinleri pek bilmem ama 11 yıldır gördüğüm şeyler pek hoşuma gitmedi öncelikle hanım muhabbeti yeri geldiğinde ii ama her zaman sevmiyorum bana hanım denmesi pek hoşuma gitmiyor soğukluk belirtisi ben canımö demeyi tercih ederim bide havacı eşleri hepsini demiyorum ama bazıları buz dolabı gibi

tayinleri pek bilmem ama 11 yıldır gördüğüm şeyler pek hoşuma gitmedi öncelikle hanım muhabbeti yeri geldiğinde ii ama her zaman sevmiyorum bana hanım denmesi pek hoşuma gitmiyor soğukluk belirtisi ben canımö demeyi tercih ederim bide havacı eşleri hepsini demiyorum ama bazıları buz dolabı gibi

ben havacı eşiyim acayip soğuğumdur:)alohaaa bu arada kızlar...

yaş itibariyle haddime değil ama bence sınıflama yapmayalım burda, bizim topiğimizde böyle ayrımcılıklara yer yok. hepimiz aynıyız. :21:

canım ben 1 senelik evliyim lojmanda da oturmuyoruz oyüzden kimseyle içli dışlı olmadım
sanırım böylesi daha iyi.
ne diyim allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

canım ben 1 senelik evliyim lojmanda da oturmuyoruz oyüzden kimseyle içli dışlı olmadım
sanırım böylesi daha iyi.
ne diyim allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

amin canım yazsanız size hemen lojman çıkar ama dışarda oturmak en iyisi ben yeni evliyken bölük komutanın eşiyle görüşmedim çağırdığı zaman evine gitmedim diye eşimin üstünde baskı kurmuşlardı rütbesi yüksek olan erkekler kadınlar erkeklerden daha çok asker mübarek o rütbe sanki kadında takılı

karıştırma falan değil sistem bu, sistemli mantıksızlıklar... eşim lisede havacıymış, gözün 0.50 bozuk diye yollamışlar karaya. her şeyde bi hayır vardır diyorum artık ben de.

amin canım yazsanız size hemen lojman çıkar ama dışarda oturmak en iyisi ben yeni evliyken bölük komutanın eşiyle görüşmedim çağırdığı zaman evine gitmedim diye eşimin üstünde baskı kurmuşlardı rütbesi yüksek olan erkekler kadınlar erkeklerden daha çok asker mübarek o rütbe sanki kadında takılı

biz yazmadık zaten iyiyiz böle:)
ya evet hep anlatılıyor bu tarz şeyler hiç umrumda olmaz valla
hiç de başıma gelmedi, herkes aynı olmaz canım
kişilik meselesi biraz da...

Back