desenize yine hepimiz tekiz
inş. yaa şimdiden önümüzdeki yılın planı belli olmuş hep birr haftalık gece eğitimleri olcakmış yandık diyor gitçek bir hafta yok gelcek yine gitçekseneye tayin var zaten :44:
desenize yine hepimiz tekiz
canım trakyada denetleme eğitim vs hiç bitmez zaten. eşim de önceden trakyadaydı. şimdi denetlemesi yok diye seviniyor düşünebiliyor musun
katılıyorum made. sadece ülke savunması olmalı askerin işi, diğer ülkelerde olduğu gibi. dağda bayırda sınırda karakolda ne işleri var anlamıyorum.
en azından bizimkilere destek olurlar umarım eğitimli polisler.
okyonuscum öyle oluyor malesef. trakyadan sonra tayin olduğu yerde de denetlemeye denk geldi eşim. bi aylığına bi yere bi aylığına başka bi yere atışa gitti. yılın yarısı çadırda geçti. gelir gelmez de nöbet veriyorlardı, adam evine gitsin demiyorlardı hiç. hasretimiz hiç bitmiyor canım, canları sağolsun da onları beklemek bile bi şeref...
aa hayret bugün hiç zayaretçimiz yok:)
aa hayret bugün hiç zayaretçimiz yok:)
canım benim tamamen polise verilince insanlar neden ordunun kıymetini daha iyi anlayacak onu anlayamadım polis ordudan dahamı kötü yapacak görevinide ordunun kıymeti bilinecek inanki içim acıdı şu yazdığını okuyunca bende komiser eşiyim ablamın eşide askeriyede subay az önce haberlerde dinledim bende polislerinde operasyonlara katılacağını ve tek söylediğim Allah yardım etsin hepsine askerin yükünü biraz hafifletirler umarım dedim bak ben erzurumdayım daha 1 yıllık evli iken eşim 9 aylığına göreve gittidiyarbakıra ardından da siirte.. geçici görev olduğu için eş durumundan tayinde isteyemiyoruz ve ben şu anda 2 yıllık evliyim eşimin kokusuna hasret kaldım ne için tabii ki vatan için hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz hepimiz ülkenin birliği beraberliği için uğraşıyoruz ama sözüm meclisten dışarı her kurumda olduğu gibi askeriyedede emniyettede neler neler çıkıyor biri yalandır ikisi yalandır medyanın abartısıdır ama hepside yalan değildir Allah dağdaki askerimizide polisimizide korusun hiçbir annenin yüreğine evlat acısı düşürmesin hiçbir kadını eşinin kokusundan mahrum bırakmasın ... lütfen yazdıklarımı yanlış anlamasın kimse ..
bu gece hepimiz yalnızlar rıhtımındayız
bu gece hepimiz yalnızlar rıhtımındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?