Asker Eşleri

ayyy nası olayım canım pariste nasıl olunursa öyleyim sen napıyon "canısı "

:82::82: iyiyim canım napıyım gün sayıyorum işteeyfel fotoları çektirdin mi bakiyim canısı:81: eşin nasılmış canım hakkaride? görüşebiliyomusunuz netten falan

:82::82: iyiyim canım napıyım gün sayıyorum işteeyfel fotoları çektirdin mi bakiyim canısı:81: eşin nasılmış canım hakkaride? görüşebiliyomusunuz netten falan

yok kuzum yaa hava hala açmadı güya bugün gidecektik ama yağmurlu haftaya kaldı eiffel işi resim çektireyim de faceye atacam sadece bi kaç resim attım şimdilik annemlerle felan paris sokaklarında eşimde başladı bu hafta çok sıkıcıymış parisin tadını çıkar buraya gelince hüsrana uğrican diyo,pazartesi de lojman çekilişi varmış puanımız düşük sıra gelmez diyo,sivildn ev bakmış birisi 550 birisi 700 e iki ev bulmuş evler kara betonmuş ve berbatmış...sen naptın eşin rahatmı yerinde

boşwer canım siyah taş olsun ufak olsun da güvenli olsun önemli olan o sizin için. napalım işte bu tayinlerden hiç kendi evimizde oturma fırsatımız olana kadar yaşlanıyoruz zaten.
eşim de fena değil canım o da aynen sıkılıyormuş. aile falan yok zaten malum, takılıyoıolar öyle. güvende olsun da, yapacak bişey yok canım.

burda da bişeyler duyuluyor ama baktım şimdi düğün falan yok
evden falan mı gelioki ne anlamadım

kızlar haberlere baktınız mı? asker yerine polis verilmesi düşünülüyormuş terörle mücadeleye...inşallah hayırlı olur bizimkilere destek olur, :44:

selam canım ben burdayım, bi de misafirlerimiz var baksana
naptın evine mi döndün canım yine mi nöbetçi yoksa paşan?

evet döndüm canım düğün var şansa mahallede :44:malesef yine nöbetçi yarın her haftasonu nöbetçi bu ayki 7. nöbeti yarın misafirlerimiz hiç eksik olmuyor bizi yalnız bırakmıyorlar sağolsunlar meraklılarda çok

inşallah siz evlendikten sonra bu kadar nöbet vermezler canım ya,yeni evliyken zor oluyor.ayda 4 kere kesin geliyor da, fazlası iyi olmaz yani.

kızlar haberlere baktınız mı? asker yerine polis verilmesi düşünülüyormuş terörle mücadeleye...inşallah hayırlı olur bizimkilere destek olur, :44:

biz nişanlımla hbrleri izlerken gördük öğle saatlerinde iyi olur hem donanımlılar eğitimliler her noktaya askerleri veriyorlar böyle daha ii olur inş. hayırlısı olsun hakımızda

inşallah siz evlendikten sonra bu kadar nöbet vermezler canım ya,yeni evliyken zor oluyor.ayda 4 kere kesin geliyor da, fazlası iyi olmaz yani.

inş. yaa şimdiden önümüzdeki yılın planı belli olmuş hep birr haftalık gece eğitimleri olcakmış yandık diyor gitçek bir hafta yok gelcek yine gitçek seneye tayin var zaten :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…