ayyy nası olayım canım pariste nasıl olunursa öyleyimsen napıyon "canısı "
:82::82: iyiyim canım napıyım gün sayıyorum işteeyfel fotoları çektirdin mi bakiyim canısı:81: eşin nasılmış canım hakkaride? görüşebiliyomusunuz netten falan
yok kuzum yaa hava hala açmadı güya bugün gidecektik ama yağmurlu haftaya kaldı eiffel işiresim çektireyim de faceye atacam sadece bi kaç resim attım şimdilik annemlerle felan paris sokaklarında eşimde başladı bu hafta çok sıkıcıymış parisin tadını çıkar buraya gelince hüsrana uğrican diyo,pazartesi de lojman çekilişi varmış puanımız düşük sıra gelmez diyo,sivildn ev bakmış birisi 550 birisi 700 e iki ev bulmuş evler kara betonmuş ve berbatmış...sen naptın eşin rahatmı yerinde
burda da bişeyler duyuluyor ama baktım şimdi düğün falan yok
evden falan mı gelioki ne anlamadım
kızlar nerdesiniz neden kimse yok
selam canım ben burdayım, bi de misafirlerimiz var baksana
naptın evine mi döndün canım yine mi nöbetçi yoksa paşan?
evett izledim ben de.. iyi olur inş...kızlar haberlere baktınız mı? asker yerine polis verilmesi düşünülüyormuş terörle mücadeleye...inşallah hayırlı olur bizimkilere destek olur, :44:
kızlar haberlere baktınız mı? asker yerine polis verilmesi düşünülüyormuş terörle mücadeleye...inşallah hayırlı olur bizimkilere destek olur, :44:
nasılsın güzellik
inşallah siz evlendikten sonra bu kadar nöbet vermezler canım ya,yeni evliyken zor oluyor.ayda 4 kere kesin geliyor da, fazlası iyi olmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?