• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

kırk yılın başı bi çöpçatanlık yapam didim elime yüzüme bulaştı kızlar:37: netten olursa bööle olur işte..şimdik ikisine de facelerinizi vereyim birbirinize bence çok uygunsunuz görüşün dedim, çocuğun işi çıktı kaç saattir giremiyo..kız da facenin başında kurudu:6: hay Allahım yaaaaa:26:

kırk yılın başı bi çöpçatanlık yapam didim elime yüzüme bulaştı kızlar:37: netten olursa bööle olur işte..şimdik ikisine de facelerinizi vereyim birbirinize bence çok uygunsunuz görüşün dedim, çocuğun işi çıktı kaç saattir giremiyo..kız da facenin başında kurudu:6: hay Allahım yaaaaa:26:

anaaaaaam eşinin devresi falanmı?benim pek çok denemem başarısızlıkla sonuçlandı:)

:27: amanınnn ayıp olmuş kıza ya ben olsam beklemezdim valla:1:

kız beklediğini belli etmesin bari gelincede trip atsın çok trip atarım paşama :27:

evet canım eşimin devresi..yıllardır her görüşmede sıkıştırıyodu..şimdi birini ayarlayayım dedim fakülteden çok tatlı bi kız..savcı bi ilçede...ortada yok herif:57:

ayyy bu kadar olur birtaneeeee:53:bende aynen savcı bi arkadaşımı eşimin devresiyle tanıştırdım kızı ne aramış ne sormuş şaşkın:47:

:27: amanınnn ayıp olmuş kıza ya ben olsam beklemezdim valla:1:

kız beklediğini belli etmesin bari gelincede trip atsın çok trip atarım paşama :27:

kız aslında istemem yan cebime koy edasında:1: önce yok mok dedi sonra ay sen diyosan hadi bi tanışayım dedi..sözde beklemiyo..ama ne zaman faceden msj yazsam anında cvp geliyo:60: kız çok tatlı, güzel de yani çok alımlı değil ama hoş...çocuk da iyi gerçi bi kaç sene önce çapkındı ama duruldu...bakalım inşallah olur:69: tek sorun tayin..çocuk kara havacı..heryere gidemez...bakalım artık:33:

kızlar alemsiniz ya, ben de eşimin bi devresine hakim arkadaşımı tanıştırdım ama kız istemedi,elektrik alamadım dedi.. o çocuk da kara havacıydı. pess diyorum bize:1:

bide yine savcı bi arkadaşımı eşimin jandarma bi devresiyle tanıştırmıştım çocuk yarın evlenelim moduna girmişti:)ama kız mesleğimi bırakamam diye istemedi oda ayrı bi şaşkın:22:

kızlar alemsiniz ya, ben de eşimin bi devresine hakim arkadaşımı tanıştırdım ama kız istemedi,elektrik alamadım dedi.. o çocuk da kara havacıydı. pess diyorum bize:1:

tek ben değilmişim demek:27:

bide yine savcı bi arkadaşımı eşimin jandarma bi devresiyle tanıştırmıştım çocuk yarın evlenelim moduna girmişti:)ama kız mesleğimi bırakamam diye istemedi oda ayrı bi şaşkın:22:

ne güzel işte jandarmada tayin sorunu da olmazdı kız açısından:37:

aman yürüsün gitsinler gendileri bulsunlar..bizi biri mi tanıştırdı sankim peeh:24:

Back