buranın kuru ayazına kuru sıcağına alışmak zor
Daha kuru ayazını göremedim canım ama ben afyon'da okuduğum için tahmin edebiliyorum:34
angel öyle oluyormuş ,insan en sevdiği şeylerden tiksinir hale geliyormuş. inşallah ilerde ben de çikolata yiyemem yoksa bebeğim kapkara çıkar kesin
yok yok öyle olsaydı benimki de aynı olurdu...hayatta hiç bıkmadan hergün yediğim deli gibi paket paket yediğim şey çikolatave bu da hamilelikte katlanarak devam etti gerçi benim hiç bulantım rahatsızlığım falan olmamıştı yine dan diye daldım konuya sweetcim
angel öyle oluyormuş ,insan en sevdiği şeylerden tiksinir hale geliyormuş. inşallah ilerde ben de çikolata yiyemem yoksa bebeğim kapkara çıkar kesin
yok yok öyle olsaydı benimki de aynı olurdu...hayatta hiç bıkmadan hergün yediğim deli gibi paket paket yediğim şey çikolatave bu da hamilelikte katlanarak devam etti gerçi benim hiç bulantım rahatsızlığım falan olmamıştı yine dan diye daldım konuya sweetcim
ben ünvteyi burda okudum canım hatırlıyorum ilk gelişim hala
eylül ortası gibi gelmiştim mersinden geliyorum zaten ne bilim ben
askılılarla falandım
sabah 5 gibi bi indim otobüsten aman allahım hayatımda öle bi soğuk görmemiştim
nasıl özendim şimdi
benimki de geçer ve tatlılarıma geri dönerim umudunu yaşıyorum
birtane camavurankelebeği sormuşsun canım ama ben de hiç görmedim epeydir. tayin olacaktı sanırım eşi bi de hamilelik falan uğrayamamıştır. evimiz yok eşya bakıyorum diyordu.
ben hamile kalsam hiç öle yememezlik falan yapmam heralde
durmadan yerim hamileleğin verdiği rahatlıkla ve sonuç olarak
9 ayı 100 kilo olarak tamamlarım
canım annenin hamileliği de mi böyleymiş? sanırım biraz genetik..biz beş kardeşiz ve annem hiçbirimizde en ufak sorun yaşamamışsadece bende son dönemde çok sırt ağrısı olmuş o da normal 5.600gr tosuncuk beni taşıdığı için ben de çok şükür hiç problem yaşamadım..ne gece uyanmalarım oldu ne çiş nöbetlerim ne bulantı ne halsizlik.... hamile olmak çok güzeldi en kısa zamanda geçer inş tatlım..sonra da rahat keyifli geçirirsin canım benim bu arada bol bol uyku depolamaya başla..doğumdan sonra bu uyku tavsiyelerinin ne kadar gerekli olduğunu anlıyosun gerçi ilk zamanlar çok uyunuyo:93:
canım yaaa bebişleriyle ilgili bi testi kötü çıkmıştı ya ondan merak ediyorum:44:
paristen bonsuğa madamlar
anadolunun bağrından sana da bonsuğa
çok şanslısın mona paristen arkadaşın oldu
ösleeem nasılsın parisli hatun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?