Asker Eşleri

kırk yılın başı bi çöpçatanlık yapam didim elime yüzüme bulaştı kızlar netten olursa bööle olur işte..şimdik ikisine de facelerinizi vereyim birbirinize bence çok uygunsunuz görüşün dedim, çocuğun işi çıktı kaç saattir giremiyo..kız da facenin başında kurudu hay Allahım yaaaaa:26:

anaaaaaam eşinin devresi falanmı?benim pek çok denemem başarısızlıkla sonuçlandı:)

amanınnn ayıp olmuş kıza ya ben olsam beklemezdim valla

kız beklediğini belli etmesin bari gelincede trip atsın çok trip atarım paşama

evet canım eşimin devresi..yıllardır her görüşmede sıkıştırıyodu..şimdi birini ayarlayayım dedim fakülteden çok tatlı bi kız..savcı bi ilçede...ortada yok herif

ayyy bu kadar olur birtaneeeeebende aynen savcı bi arkadaşımı eşimin devresiyle tanıştırdım kızı ne aramış ne sormuş şaşkın

amanınnn ayıp olmuş kıza ya ben olsam beklemezdim valla

kız beklediğini belli etmesin bari gelincede trip atsın çok trip atarım paşama

kız aslında istemem yan cebime koy edasında önce yok mok dedi sonra ay sen diyosan hadi bi tanışayım dedi..sözde beklemiyo..ama ne zaman faceden msj yazsam anında cvp geliyo kız çok tatlı, güzel de yani çok alımlı değil ama hoş...çocuk da iyi gerçi bi kaç sene önce çapkındı ama duruldu...bakalım inşallah olur tek sorun tayin..çocuk kara havacı..heryere gidemez...bakalım artık

kızlar alemsiniz ya, ben de eşimin bi devresine hakim arkadaşımı tanıştırdım ama kız istemedi,elektrik alamadım dedi.. o çocuk da kara havacıydı. pess diyorum bize

bide yine savcı bi arkadaşımı eşimin jandarma bi devresiyle tanıştırmıştım çocuk yarın evlenelim moduna girmişti:)ama kız mesleğimi bırakamam diye istemedi oda ayrı bi şaşkın

kızlar alemsiniz ya, ben de eşimin bi devresine hakim arkadaşımı tanıştırdım ama kız istemedi,elektrik alamadım dedi.. o çocuk da kara havacıydı. pess diyorum bize

tek ben değilmişim demek

bide yine savcı bi arkadaşımı eşimin jandarma bi devresiyle tanıştırmıştım çocuk yarın evlenelim moduna girmişti:)ama kız mesleğimi bırakamam diye istemedi oda ayrı bi şaşkın

ne güzel işte jandarmada tayin sorunu da olmazdı kız açısından

aman yürüsün gitsinler gendileri bulsunlar..bizi biri mi tanıştırdı sankim peeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…