her zamanki gibi:)
hoşgeldin canım gece yoklamamıza:13:
minik erkek uyuyo sanırım birtane?
tam uyuyo sayılmaz canım mıkırdana mıkırdana sallanıyo
kırk yılın başı bi çöpçatanlık yapam didim elime yüzüme bulaştı kızlarnetten olursa bööle olur işte..şimdik ikisine de facelerinizi vereyim birbirinize bence çok uygunsunuz görüşün dedim, çocuğun işi çıktı kaç saattir giremiyo..kız da facenin başında kurudu hay Allahım yaaaaa:26:
yerim onu ben,sıcakmı bacım orasıda?
kırk yılın başı bi çöpçatanlık yapam didim elime yüzüme bulaştı kızlarnetten olursa bööle olur işte..şimdik ikisine de facelerinizi vereyim birbirinize bence çok uygunsunuz görüşün dedim, çocuğun işi çıktı kaç saattir giremiyo..kız da facenin başında kurudu hay Allahım yaaaaa:26:
anaaaaaam eşinin devresi falanmı?benim pek çok denemem başarısızlıkla sonuçlandı:)
televizyonda da bişey yok yaa losta başlıycam geri:)
evet canım eşimin devresi..yıllardır her görüşmede sıkıştırıyodu..şimdi birini ayarlayayım dedim fakülteden çok tatlı bi kız..savcı bi ilçede...ortada yok herif
amanınnn ayıp olmuş kıza ya ben olsam beklemezdim valla
kız beklediğini belli etmesin bari gelincede trip atsın çok trip atarım paşama
ayyy bu kadar olur birtaneeeeebende aynen savcı bi arkadaşımı eşimin devresiyle tanıştırdım kızı ne aramış ne sormuş şaşkın
kızlar alemsiniz ya, ben de eşimin bi devresine hakim arkadaşımı tanıştırdım ama kız istemedi,elektrik alamadım dedi.. o çocuk da kara havacıydı. pess diyorum bize
bide yine savcı bi arkadaşımı eşimin jandarma bi devresiyle tanıştırmıştım çocuk yarın evlenelim moduna girmişti:)ama kız mesleğimi bırakamam diye istemedi oda ayrı bi şaşkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?