• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

angel öyle oluyormuş ,insan en sevdiği şeylerden tiksinir hale geliyormuş. inşallah ilerde ben de çikolata yiyemem yoksa bebeğim kapkara çıkar kesin :52::69:

selam kızlar yaa aklıma çok feci takıldı camavurankelebek ten haberdar olan var mı??:26: en son bebişleriyle ilgili bir sorundan bahsetmişti..sonra görmedim hiç:50:

Daha kuru ayazını göremedim canım ama ben afyon'da okuduğum için tahmin edebiliyorum:34

ben ünvteyi burda okudum canım hatırlıyorum ilk gelişim hala
eylül ortası gibi gelmiştim mersinden geliyorum zaten ne bilim ben:1:
askılılarla falandım
sabah 5 gibi bi indim otobüsten aman allahım hayatımda öle bi soğuk görmemiştim:1:

angel öyle oluyormuş ,insan en sevdiği şeylerden tiksinir hale geliyormuş. inşallah ilerde ben de çikolata yiyemem yoksa bebeğim kapkara çıkar kesin :52::69:

yok yok öyle olsaydı benimki de aynı olurdu...hayatta hiç bıkmadan hergün yediğim deli gibi paket paket yediğim şey çikolata:56: ve bu da hamilelikte katlanarak devam etti:6: gerçi benim hiç bulantım rahatsızlığım falan olmamıştı:61: yine dan diye daldım konuya sweetcim:60:

yok yok öyle olsaydı benimki de aynı olurdu...hayatta hiç bıkmadan hergün yediğim deli gibi paket paket yediğim şey çikolata:56: ve bu da hamilelikte katlanarak devam etti:6: gerçi benim hiç bulantım rahatsızlığım falan olmamıştı:61: yine dan diye daldım konuya sweetcim:60:

sağol canım içim rahatladı biraz:66:

ben hamile kalsam hiç öle yememezlik falan yapmam heralde
durmadan yerim hamileleğin verdiği rahatlıkla ve sonuç olarak
9 ayı 100 kilo olarak tamamlarım:27:

canım ben de tam bir tatlı canavarıydım ama şimdi gözüm görmüyor onu bile.Bulantın olmasında yiyebildiğin kadar ye çikolatayı.Yarın da annemler gelecek mutfağa giremiyorum ki birşeyler hazırlayayım
akşama eşimi mutfağa sokmayı düşünüyorum o hazırlasın:1:

nasıl özendim şimdi
benimki de geçer ve tatlılarıma geri dönerim umudunu yaşıyorum

ben ünvteyi burda okudum canım hatırlıyorum ilk gelişim hala
eylül ortası gibi gelmiştim mersinden geliyorum zaten ne bilim ben:1:
askılılarla falandım
sabah 5 gibi bi indim otobüsten aman allahım hayatımda öle bi soğuk görmemiştim:1:

sıcak yerden gelince soğuk iliklerine işler insanın
istanbulda soğuk oluyor kışın ama afyon ya da burası gibi değil
ben de alışmamıştım
kışın sürekli grip halinde dolaşıyordum

birtane camavurankelebeği sormuşsun canım ama ben de hiç görmedim epeydir. tayin olacaktı sanırım eşi bi de hamilelik falan uğrayamamıştır. evimiz yok eşya bakıyorum diyordu.

nasıl özendim şimdi
benimki de geçer ve tatlılarıma geri dönerim umudunu yaşıyorum

canım annenin hamileliği de mi böyleymiş? sanırım biraz genetik..biz beş kardeşiz ve annem hiçbirimizde en ufak sorun yaşamamış:nazar: sadece bende son dönemde çok sırt ağrısı olmuş o da normal 5.600gr tosuncuk beni taşıdığı için:27: ben de çok şükür hiç problem yaşamadım..ne gece uyanmalarım oldu ne çiş nöbetlerim ne bulantı ne halsizlik.... hamile olmak çok güzeldi:31: en kısa zamanda geçer inş tatlım..sonra da rahat keyifli geçirirsin canım benim:71: bu arada bol bol uyku depolamaya başla..doğumdan sonra bu uyku tavsiyelerinin ne kadar gerekli olduğunu anlıyosun:8: gerçi ilk zamanlar çok uyunuyo:93:

birtane camavurankelebeği sormuşsun canım ama ben de hiç görmedim epeydir. tayin olacaktı sanırım eşi bi de hamilelik falan uğrayamamıştır. evimiz yok eşya bakıyorum diyordu.

canım yaaa bebişleriyle ilgili bi testi kötü çıkmıştı ya ondan merak ediyorum:44:

ben hamile kalsam hiç öle yememezlik falan yapmam heralde
durmadan yerim hamileleğin verdiği rahatlıkla ve sonuç olarak
9 ayı 100 kilo olarak tamamlarım:27:

:60: ben de hep öyle derdim mona..fil gibi olurum ayı gibi olurum derdim..çok müsaittir bünyem kilo almaya..tipik armıt işte:37: olmazsın inşallah

canım annenin hamileliği de mi böyleymiş? sanırım biraz genetik..biz beş kardeşiz ve annem hiçbirimizde en ufak sorun yaşamamış:nazar: sadece bende son dönemde çok sırt ağrısı olmuş o da normal 5.600gr tosuncuk beni taşıdığı için:27: ben de çok şükür hiç problem yaşamadım..ne gece uyanmalarım oldu ne çiş nöbetlerim ne bulantı ne halsizlik.... hamile olmak çok güzeldi:31: en kısa zamanda geçer inş tatlım..sonra da rahat keyifli geçirirsin canım benim:71: bu arada bol bol uyku depolamaya başla..doğumdan sonra bu uyku tavsiyelerinin ne kadar gerekli olduğunu anlıyosun:8: gerçi ilk zamanlar çok uyunuyo:93:

canım yaaa bebişleriyle ilgili bi testi kötü çıkmıştı ya ondan merak ediyorum:44:

Canım çok uyuyorum ve kendime inanamıyorum:53::53:ben çok geç uyusam bile sabah 7 de gözümü açarım ama bugün 12.30'da uyandım ve hala uykum var.Anneme'de sorayım nasıl geçirmiş hamileliğini.sana da maşallah canım annen çok iyi beslemiş seni:nazar::nazar::nazar:Eşim de meraklandı eyvahh hep böyle bulantın mı olacak diyor.bir kere oluyor sanıyormuş bitanem benim:16::16:

Back