• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

en sinir olduğum şeylerden biri de ailelerin karışmasıdır. kayınvalide kayınpederin ismi konusunda ısrar ederler ya deli olurum. benimkiler korkudan gıklarını çıkaramazlar:1: biz şimdiden karar verdik zaten kız olursa şu erkek olursa bu olsun diye, doğmamış çocuğa don biçtik, fol yok yumurta yok:60:

o da olacak inşallah canım
ben doğduğumda da babaannem tutturmuş benim annemin adını koyun diye
annem de senin annenin adına kadar benim rahmetli annemin adı var dur bakalım demiş:45:
ama ikisinin de dediği olmamış
3 erkekten sonra tek kız olunca dedem en uygun isim ilknur olsun demiş
iyiki de böyle olmuş:52:

kızlar nişanlım firitöz alalım diyor bu Tefal Actifry Deep Fryer Fritöz olanlardan arkadaşında görmüş çok kullanışlı diyor kullanan varmı aranızda tavsiye eden ona göre karar vericem :42:

canım patates kızartması canavarı bir çift olarak mutfakta en çok işimi görenlerden biri fritöz..ben de tefal kullanıyorum ama normalinden...ondan ablam almıştı..normal kızartma tadı olmuyo diyo:56:

kızlar bi konuda görüşlerinizi merak ettim. kadınların kendi soyadlarını eşlerininkiyle birlikte kullanması konusunda ne düşünüyorsunuz? iş yerinde bi tartışma çıktı da.
bi de doğacak çocuğun adını baba koyarmış anneye laf düşmezmiş diye bi tanesi konuştu sinirlerim zıpladı.:47:
canım evlenmeden önce eşimle tek tartışmamız bundan kaynaklıydı....sonunda ben pes ettim:37: ama düğünden on gün sonra nüfus cüzdanı değişiminde eşim illa soyadını al diye tutturdu istediğin olsun dedi:27: bu sefer de ben istemedim.....sanırım ikimiz de tek yürek tek beden ve tek hayat olduktan sonra şekilli yazılı nesnelerin hiçbir önemi olmadığını anladık:69::69::69: ben öyle düşünüyorum yani..eşinin soyismini kullananlara da saygı duyuyorum:42:

evet canım güzelmiş ismin, iyi bir seçim yapmışlar.:71: karı-kocanın ortak vermesi gereken bi karar bence de.

selam bayanlar:)çok stresliyim..tayin isteyeceğim başvurular başlamış.tercihleri sonra yapacağız ama evrakların adanaya gitmesi gerekiyo.idareyi aradım zahmet etmeyin gönderin dediler sağolsunlar da korkuyorum bişe olur diye:18::18::18:

birtanecim çok haklısın, benim için de eşimin soyadını taşımak büyük bi gurur. ama babamınkini de bırakmak istemedim, sanki ona borcum varmış gibi hissettim. beni hep erkek çocuğu gibi yetiştirdi, bi de hep onun soyadıyla başarılar kazandım,türkiye derecelerim oldu. iş hayatımda o isimle biliniyorum. o yüzden ikisini de taşımak ayrı bi gurur veriyor bana. :16:

en sinir olduğum şeylerden biri de ailelerin karışmasıdır. kayınvalide kayınpederin ismi konusunda ısrar ederler ya deli olurum. benimkiler korkudan gıklarını çıkaramazlar:1: biz şimdiden karar verdik zaten kız olursa şu erkek olursa bu olsun diye, doğmamış çocuğa don biçtik, fol yok yumurta yok:60:

canıım aynen biz de öyleydik..yıllar öncesinden..kızımız olursa Azra oğlumuz olursa Buğra demiştik.......çok şükür Buğramıza kavuştuk:nazar: ama kızımız olursa farklı isimler de düşünüyorum artık..yeğenimin sınıfında bi Azra varmış kıza arıza, azrail falan diyolarmış:57:

yafff yazmayı unutmuşum sweet siz ne isim düşündünüz:emir_bebek:

canım benm eşim kızı olacağına ihtimal vermediği için sadece erkek adını belirledik kesin olarak, çınar düşünüyoruz. aslında kızı olmasını daha çok istiyor. bana benzesinmiş:69:
kız olursa da asude adını düşünüyoruz ama küçük ihtimalmiş o:1: eşimin ailesinde hiç kız çocuk doğmuyor ilkini ben yapıcam görücekler:46:

canım benm eşim kızı olacağına ihtimal vermediği için sadece erkek adını belirledik kesin olarak, çınar düşünüyoruz. aslında kızı olmasını daha çok istiyor. bana benzesinmiş:69:
kız olursa da asude adını düşünüyoruz ama küçük ihtimalmiş o:1: eşimin ailesinde hiç kız çocuk doğmuyor ilkini ben yapıcam görücekler:46:

beim nişanlımın ailesindede kız yok hiç görümcemde doğum yaptı erkek ben kız doğururum belki bizim ailede çok var kız:1: bizde düşünmüştük isimleri kız olursa masal erkek olursa gökdeniz :66: tabi benim fikrim değişebilir :24:

çınarı ben de beğenirim canım...inşallah hayırlısı olur...bizde de eşim erkek olsun istiyordu..kız kardeşine abi olsun diyeymiş..sanki ısmarlama:60: ilk hamile olduğunu öğrendiğinde ne hissettiysen o çıkıyo:27:

angel nslsn yeni taze anniş:49:

bende kızlık soyadımı kullanıyorum...isim gibide kullanılabildiği için bazen karışıklık olsada iyiki korumuşum...eşim hala gıcık oluyor o ayrı:D

selam kızlarrr:3:

ben de hem eşimin hem kendi soyadımı kullanıyorum
uzun oluo biraz ama olsun.
ayrıca kendi soyadımı hiç sevmiyorum
ama canım babacımın soyadını da taşımak istedm
varsın kulağa hoş gelmesin:)

kızlarbende geldim nasılsınız?ben hala regli olmadım.bunalımlardayım.Allah herşeyin hayırlısını versin ama ikinci bebeğe hazır değilim.Allahım yoksa Asya mı geliyor:))

kızlarbende geldim nasılsınız?ben hala regli olmadım.bunalımlardayım.Allah herşeyin hayırlısını versin ama ikinci bebeğe hazır değilim.Allahım yoksa Asya mı geliyor:))

ahhh canım ya ben de angeldan çok etkilendim sanırım
rüyamda hamile olduğumu gördüm
hatta gelip buraya yazıyodum
made doktor falan öneriyordu
hala etkisindeyim rüynanın ve şoktayım:52::52:

ahhh canım ya ben de angeldan çok etkilendim sanırım
rüyamda hamile olduğumu gördüm
hatta gelip buraya yazıyodum
made doktor falan öneriyordu
hala etkisindeyim rüynanın ve şoktayım:52::52:

haberci rüyadır belki o canım:)ay bilmiyorum ama bu ara iştahım çok açıldı psikolojikmidir yoksa bebekmidir bilemicem.Allahım hayırlısını ver ama daha çok erken ya.bebeğim daha yeni 13 aylık oldu off.bu biz kadınların derdi nedir?

haberci rüyadır belki o canım:)ay bilmiyorum ama bu ara iştahım çok açıldı psikolojikmidir yoksa bebekmidir bilemicem.Allahım hayırlısını ver ama daha çok erken ya.bebeğim daha yeni 13 aylık oldu off.bu biz kadınların derdi nedir?
evet ya erken olur sizin için..
yok ya haberci rüya olmasın:)
hiç ama hiç hazır değilim

evet ya erken olur sizin için..
yok ya haberci rüya olmasın:)
hiç ama hiç hazır değilim

Allah istediğiniz zaman hayırlısıyla versin inşallah canım.evet benim için daha çok erken ama olduğunuda sanmıyorum.emzirirken böyle regli günleri karışık olabilir demişti doktor.emzirme bitince normale dönüyormuş heralde.ama ne olur ne olmaz diye düşünmeden de edemiyorum:(

Back