• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

yaa hakkariyi 1 saatte boydan boya gezebilirsin diyo....amman sağlık olsun sağ salim dönelim de başka bişe istemem...diziler tek çare...haftalık program çıkaracam...dizi topiklerine geçeriz artık senle :)))

evet evet program çıkarırız arkaadaş edinmicem söz verdim kendime....üzülmek istemiyorum artık...olsada rsmi olacam:(

aha matarani yakala Kalleş Angel geldi....olum angel yaptığın arkadaşlığa sığarmı ulennn sıranı beklicektin... :47::47:

DİKKAT DİKKAT!!!! Bu topikte benle matarani hamile kalıncaya kadar gebe kalmayı yasaklıyorum uleeennnn korununnn!!!!! :52::52::52::52:

DİKKAT DİKKAT!!!! Bu topikte benle matarani hamile kalıncaya kadar gebe kalmayı yasaklıyorum uleeennnn korununnn!!!!! :52::52::52::52:

Güzeller eşlerinizin yanına gittiğinizde müjdeli haberler gelecek sizden inşallah
özlem'cim bende üniversitedeyken gitmiştim parise kuzenim orada
şarapçı olup çıkacaktım neredeyse:32::32:

şaraplarımı ünlüymüş ki...yaa ama tam aşıklar şehri yaaa...

evet canım şarapları çok meşhur
özellikle loire ve burgonya bölgelerinde üretilen
1 ay kaldım bir tek şarap kültürünü öğrenebildim
o potansiyele sahipmişim:52::52:
orada tekrar tekrar aşık olmak istiyor insan gerçekten büyülü bir şehir:69::69:

kızzz derinle made bebişlere hanzocanla iborotti diyodu biz ne dicez bakalım artık işin lakap kısmını msn de tartışırız benim aklımda 2 isim var :60::60::60::60: eminim tahmin ediyosundur neler düşündüğümü :60::60::60:

Back