• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

bu gidişle bende öyle olcam ya o benim izimden gelicek ya ben onun ama o benim izimden gelicek gibi durmuyor :51:böğürtlenli şarap almıştı bana doğum günümde sürpriz yapmıştı birde pırlanta almıştı evlilik teklif etmişti çok duygulanmıştım :69:hey gidi günler şarap için açacak yoktu açamadı çok sinirlenmişti aldığı pırlantada başparmağıma olmuştu seviyorumben bu paşamı yaa bak aşkım depreşti yine :17:

ayy sen beni öldürcen yaaaa:)allah mutluluğunuzu bozmasın hiç

bu gidişle bende öyle olcam ya o benim izimden gelicek ya ben onun ama o benim izimden gelicek gibi durmuyor :51:böğürtlenli şarap almıştı bana doğum günümde sürpriz yapmıştı birde pırlanta almıştı evlilik teklif etmişti çok duygulanmıştım :69:hey gidi günler şarap için açacak yoktu açamadı çok sinirlenmişti aldığı pırlantada başparmağıma olmuştu seviyorumben bu paşamı yaa bak aşkım depreşti yine :17:

canım ya çok tatlısıınız siz allah nazarlardan korusun:nazar: benim tektaşım da büyük gelmişti küçültmüştük:hey gidi günler...

ay bende evlendim ayyaş oldum:24:

yafff nası seviyosunuz anlamıyom cidden madem ya:1: bi likörü sevmişimdir..diğerleri ne biliiim işte zevk tabi:42:

birtaneciğim beni sormuşsun yazamadım eşimle konuşmaya çalışmaktan, daha iyiyiz canım ikimiz de alışmaya başladık. 1 hafta oldu bile. inşallah çok çabuk geçer sağ salim döner diye dua edip duruyorum.o da ortama alışmaya çalışıyor. ama mutlu deil belli stresli çok. inş hasta falan olmaz. :14:

canım bir hafta olmuş bak bir bakacaksın bir ay üç ay altı ay derken 1 sene geçecek çabucak...mutlaka streslidir..merak etme Allah gerçekten farklı bir kuvvet veriyor onlara:70:

okyonuscum biz karşılıklı içiyoruz valla iyi oluyor:1:
aha bir ayyaş daha:27: ben hiç sevmem allahtan kocişim de sevmez..binde bir arkadaş ortamında falan accık içer:46::1:

yafff nası seviyosunuz anlamıyom cidden madem ya:1: bi likörü sevmişimdir..diğerleri ne biliiim işte zevk tabi:42:

canım bir hafta olmuş bak bir bakacaksın bir ay üç ay altı ay derken 1 sene geçecek çabucak...mutlaka streslidir..merak etme Allah gerçekten farklı bir kuvvet veriyor onlara:70:

biz de özel günlerde içeriz canım
ama hadi evde içelim dediğimiz zamanlar da oluyor başbaşa:)
özellikle rakı balık favorimizdir:27:

selam kızlar ne kadar kalabalık lise ama çoğu arkadaş sanırım sadece okuyucu...tiyatrocu gibi hissediyorum bu durumda kendimi...neyse çoğukişinin kocası yok yanında...nette görüşemiyoruz bizde dün saç rengimi göstrim diye oda oda dolaştım ama yok delirdik..özledim de beee..

ya kızlar iki tane muhabbet kuşu aldık biz, bi dişi bi erkek, sinir oluyorum ben bunlara sürekli öpüşülür mü kardeşim? birbirlerini kaşıyıp duruyolar...kıskanıyorum hayvanları ya, maşallah bi de tatlılar bebekler daha:69:

canım ya çok tatlısıınız siz allah nazarlardan korusun:nazar: benim tektaşım da büyük gelmişti küçültmüştük:hey gidi günler...

amin canım Allah hepimiizi nazardan korusun :nazar: almış okadar yüzük olsun bu parmağıma takarım dedim ona şükür zten şaraba sinirlenmişti duvara atçam diyor tırstım :51:

Back