anladım şimdiiimesleği değişmiyor...yoksa nasıl olcak diye düşünmüştüm..diğer ünilere derse girsede kadro harp okulunda olacak yaniii
ben de hiç istemiyorum.ama kariyerine engel oluyormuşumm gibi hissettim. zorunlu hizmeti doldurup evimin erkeği olsun çocuklarımızı büyütsün istiyorum
benim eşim yüksek lisansını zaten hava kuvvetleri nam ve hesabına harp okulunda yapmıştı,doktora içinde oraya başvurdu,sınıfı değişecek öğretmen subay olacak yani,harp okulunda öğretim görevlisi,o zaman sivil üniversitelerede derse girebiliyorlar...
en iyisini yapmış madecim, çok mantıklı gerçekten. ben çok özenirim öğretmen subaylara.gerçekten çok rahat, sadece harpokullarında askeri liselerde çalışmak hem de rütbe almak. ben kara harpe yönlendiriym bari
ağrıda zaten zaman fazlasıyla olcak:)hem çocuk hem kariyer yapsın:)ben ne apsam die düşünüyorum:S
ağrıda zaten zaman fazlasıyla olcak:)hem çocuk hem kariyer yapsın:)ben ne apsam die düşünüyorum:S
inşallh kızla bebiş olsun
bakarız ibrahim çeçen ünisi varmış..yapabilirsem bişeler düşünütüm artık sağlık olsun..sizlerde istediğiniz şeylere hemencik kavuşun inşallah..made istediği bakanlığa geçsin sen de hemen uzman oluvermeslek olaylarınızın içlerini bilmediğimden özetlemiş bulunmaktayım
sweetciğim tabiki özlersin bebişim..rahat ol sen:)
lacey teşekkürler...hayırlı olsun eviniz...darısı bizlere...çok savurgan bir çiftiz...sanmıyorum ama yakın zamanda istiyorum ben...ama eşim istemiyo borca girmek..borca giirmeden birikim olmuyor...cidden çar çur ediyoruz..hiç birikim yok anlayacağın..bi araba taksiti veriyoruz:S
malesef borca girmeden bizim olmuyor canım. bizde öyle parayı bir yere bağlamazsak 2 maaşıda yiyoruz. çok beğendiğimiz bir ev çıktı. dublex(teraslı en son kat) mütahiti ikna etme çabalarındayız. inşallah olur. küçükte olsa sizde bir koperatif veya peşin alma düşünün canım.
ayy hayırlı olsun ablacım çok sevindim ya, en iyisini yapıyorsunuz valla. borca girmeden olmuyor. ankaradan mı düşünüyorsunuz evi? darısı bizlere inşallah.
evet sweetciğim Ankaradan ? okuluma yakın bir yerden ,ev çok içimize sindi. daha almadan eşimle evin içini bile dizayn ettik
inşallah anlaşabilirsek alacağız. biliyorsun Ankara da ev fiyatları uçuk. bizde bütçemize göre bulduk bakım artık,inşallah darısı da size canım. eşin sağlıcakla döndüğünde sizde bakarsınız artık
amin ablacım, biz de peşinat biriktirebilirsek eşim ordayken düşünürüz artık. sağ salim gelsin de lojmana da razıyım valla. zaten alırsak ancak eryaman tarafından alabiliriz biz, bütçeyi aşar ankara fiyatları fena gerçekten. hayırlı olsun tekrar güle güle döşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?