- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
niye üzüldünki canım.bence kötü olmamış.sık saç boyamakta iyi değil yıpratma saçlarını fazla.ben kendine getiricem diye göbeğim çatladı resmen
aynen bende jelyy sürmediğim yağ yumurta kalmamıştı
canım 25 inden sonra boş olanları görecekmiş...yeni yapılanlar kasımda teslimmiş bekleyemeyiz..yine eski lojmana gitcem:)olsun artık karo taşlara alıştım en azından hamam böceği olmıcak
sweet senin ten rengin uygunsa hamen o kafileye katıl ben esmerim olmuyortatilde bir iki kampa girdik günü birlik yaş ortalaması biraz ortayı geçenler hep aynı kız ama bodrumdaki kampa bayıldım bu arada çıkasım gelmedi aklıma gelmişken sölim hemen...puanınız varsa yazın bacılar...
made hamileler için de boya varmış kuzu ya onu deneyebilirsin .ne yapmak istiyon bakem..
ama şu anda yumuşacıklar.sadece uçları biraz kötü.oda uçlarında boya olduğu için.eskiden boya düzleştirici ve maşa vazgeçilmezlerimdi.şimdi bakım ve topuz vazgeçilmezim:)en azındna uzayana kadar böyle.
sarı etcem anam bende:)bodruma biz balayında gitmiştik otelden sonra güzeldi ama bana çok kalabalık gelmişti
balayında kalabalık gelir tabe:)offf ya eşim benm pun yetmez diyo kaç puanlılar gidiyoki acep oraya:Ssende demek sarışın asker karısı olacan...yaaa bir ben mi karayım
sweetcim sen de beyazsın
hemen hemen her renk gider sana
ama bence boyama benm ağzım yandı senin yanmasın
canım beyaz tenli değilim pek, buğday tenliyim. yakışmaz bana sarılıkanca gölge falan attırabilirim o da yaşımı büyük gösterir diye korkuyorum.
canım beyaz tenli değilim pek, buğday tenliyim. yakışmaz bana sarılıkanca gölge falan attırabilirim o da yaşımı büyük gösterir diye korkuyorum.
ayyhh monoo eşine süper demişbu arada kzılar konu açılmışken birşey soracağım..ben evdeki günlük yaşantımda okuldan eve gelirim 3 civarı.mutfağa geçip yemek vs...tabi üstümde eşofmanlar...hani bazı hanımlar eşlerine süslenip püsleniyorlarmış..ben birkere öyle yaptım eşim nereye gidiyon deedi...siz ne yapıyorsunuz..
ayyhh monoo eşine süper demişbu arada kzılar konu açılmışken birşey soracağım..ben evdeki günlük yaşantımda okuldan eve gelirim 3 civarı.mutfağa geçip yemek vs...tabi üstümde eşofmanlar...hani bazı hanımlar eşlerine süslenip püsleniyorlarmış..ben birkere öyle yaptım eşim nereye gidiyon deedi...siz ne yapıyorsunuz..
sarı benide çok büyük gösteriyo.birde hiç yakışmıyor.buğdayım bende.kendime hiç yakıştıramadım ben.off ben hiç sevmem sarıyı zaten saçım koyu sarı gibi bişe oldu
sokağa çıktım bugn sanki herkes bana bakıo:d
gölge büyük gösterir evet
boşver kalsın doğal haliyle..
ya ben bunun alışkanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum...biz bir yıl birlikte kalabildik malesef o zamanda aynen dediğin gibiydim işten gel mutfağa gir bide en rahat ettiklerimle olmak istiyodum bütün gün topukluyla,ve o kıyafetlerden bir an önce kurtulmak istiyodum
slm herkeseyine saç baş olayları var
ya matarani ne kadar güldümAllah da seni güldürsün
kızlar büyük ihtimal benım kocam asker eşi olacakhayattaki tek gayem bu.zor ama zorlug deger meslek .sizcede öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?