Asker Eşleri

niye üzüldünki canım.bence kötü olmamış.sık saç boyamakta iyi değil yıpratma saçlarını fazla.ben kendine getiricem diye göbeğim çatladı resmen

canım ben 5 sene önce bikere boyatmıştım
bu da ikinci sağlıklıydı saçlarım neyseki sorun olmadı çok
bi de kumralı deniyim sonra bırakırım artk
en son da yine siyaha dönerimmm çok özledimmmmm:)

sweetcim sen de beyazsın
hemen hemen her renk gider sana
ama bence boyama benm ağzım yandı senin yanmasın

sarı etcem anam bende:)bodruma biz balayında gitmiştik otelden sonra güzeldi ama bana çok kalabalık gelmişti

ooooooowwww yeaaaaaaaa benimde öyle

kızlar cumartesi doktora gidicektik ama ben nasıl sıkıştım anlatamam neyse dedim muayneden sonra giderim eşim diyoki gitsene doktora ayıp olcak dedim ne alaka?bebeğin dalağına kadar görüyo adam senin çişinimi görmicek:)

sarı etcem anam bende:)bodruma biz balayında gitmiştik otelden sonra güzeldi ama bana çok kalabalık gelmişti

balayında kalabalık gelir tabe:)offf ya eşim benm pun yetmez diyo kaç puanlılar gidiyoki acep oraya:Ssende demek sarışın asker karısı olacan...yaaa bir ben mi karayım

canım beyaz tenli değilim pek, buğday tenliyim. yakışmaz bana sarılık anca gölge falan attırabilirim o da yaşımı büyük gösterir diye korkuyorum.

off ben hiç sevmem sarıyı zaten saçım koyu sarı gibi bişe oldu
sokağa çıktım bugn sanki herkes bana bakıo:d
gölge büyük gösterir evet
boşver kalsın doğal haliyle..

ayyhh monoo eşine süper demiş bu arada kzılar konu açılmışken birşey soracağım..ben evdeki günlük yaşantımda okuldan eve gelirim 3 civarı.mutfağa geçip yemek vs...tabi üstümde eşofmanlar...hani bazı hanımlar eşlerine süslenip püsleniyorlarmış..ben birkere öyle yaptım eşim nereye gidiyon deedi...siz ne yapıyorsunuz..

ya ben bunun alışkanlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum...biz bir yıl birlikte kalabildik malesef o zamanda aynen dediğin gibiydim işten gel mutfağa gir bide en rahat ettiklerimle olmak istiyodum bütün gün topukluyla,ve o kıyafetlerden bir an önce kurtulmak istiyodum

ne demiş eşim kız anlamadım?

off ben hiç sevmem sarıyı zaten saçım koyu sarı gibi bişe oldu
sokağa çıktım bugn sanki herkes bana bakıo:d
gölge büyük gösterir evet
boşver kalsın doğal haliyle..
sarı benide çok büyük gösteriyo.birde hiç yakışmıyor.buğdayım bende.kendime hiç yakıştıramadım ben.

valla canım ben evlendim kıştı.zaten hemen hamile kaldım.duba gibi oldum.o zamanda eşortman paklıyordu ancak.doğum yaptım eşimin tayini çıktı lohusalığım bitmeden.haliyle hep pijamalarla dolandım.azıcık şöle elimden geldiğince kalem sürdüm allık sürdüm o kadar.yani benim gece bir gecelikle bile yatmışlığım olamadı.hala içimde yaradır.o yüzden şimdi hoşum agiden gecelikleri alıp atıyorum kenara.ev kıyafetleri filanda alıyorum.evin içinde giymelik rahat ve şık kıyafetler ve elbiseler.1 sene sonrası için çok planalrım var.sweetin dediği gibi koca yanımda olmayınca biraz boşladım.bir kiloyla bozdum kafayı birde saçla.

slm herkese yine saç baş olayları var

ya matarani ne kadar güldüm Allah da seni güldürsün

aynen ya bizde bir yıl kalabildik.hatta eşim doğudayken evlenme yıl dönümümüz oldu.yani yılımız bile dolmamıştı.nerde süslenmeye püslenmeye vakit kalıcak.ama şimdi farklı olucak inşallah.eşim geldiğinde oğlum 2 yaşında olucak.büyümüş olucak biraz.rahat rahat gezer tozar bu günlerimizin acısını çıkartırız heralde.

ben şimdilik ev de olduğum için eşim gelene kadar ev işlerini vs bitirp
o gelmeden önce duş alır üstüme değiştitirm hep şık şeyler giyerim
ama tabi dışarı çıkar gibi değil
mutlaka ruj kalem olur
alışkın olduğu için hhiç tuhaf karşılmadı kendisi
ama çalışmaya başlayınca halim olmasa eşofman falanla karşılaşam
noluyoruz der sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…