• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

bissürü alıntı yapa yapa okuyodum baktım dağılmış kafalar..ama çok da iyi olmuş:24:
nslsn tatlıcım miniğimiz nsl? eviniz boşaldı mı

iyiyiz şimdilik teyzesi çok şükür...ankaradaki lojman dağıtımı daha yeni yapılmış umarız adam bayram gelmeden boşaltır yoksa annemde mülteci yaşama devam:)

ben şimdilik ev de olduğum için eşim gelene kadar ev işlerini vs bitirp
o gelmeden önce duş alır üstüme değiştitirm hep şık şeyler giyerim
ama tabi dışarı çıkar gibi değil
mutlaka ruj kalem olur
alışkın olduğu için hhiç tuhaf karşılmadı kendisi
ama çalışmaya başlayınca halim olmasa eşofman falanla karşılaşam
noluyoruz der sanırım:1:

sen de çok abartmışsın kuzum:1: adam accık paspal halini de görmeli.......ben çok karışıktım walla...pijamayla da karşılardım süper giyinip süslenip de:21: ruh halime göre takılıyodum:82:

oo konu nerelere gelmişş... aynı evde her gün olunca zor oluyo süslenmek işten gelince ama biz sadece haftasonları ya da tatillerde evimizde olabilidğimiz için ben hep düğüne gider gibi karşıladım adamı, fena alıştı. sofralar yemekler çeşit çeşit haftada bir keyif yapsın diye paşalar gibi karşıladım. internetten sürekli alışveriş yapıyodu eşim bana cicili bicili seksi kıyafetler...:69: ama bi ay aynı evde kaldık bıraktım ben de şortu geçirip yayılıyodum napıyıım:1:

iyiyiz şimdilik teyzesi çok şükür...ankaradaki lojman dağıtımı daha yeni yapılmış umarız adam bayram gelmeden boşaltır yoksa annemde mülteci yaşama devam:)

çok şükür annesi..minicik yaaa yerim ben onu:nazar::nazar::emir_bebek: bu analarımız bizden hiiiiç kurtulamayacaklar:27::27::27: Allah yokluklarını göstermesin:69:

slm herkese:6: yine saç baş olayları var:31:

ya matarani ne kadar güldüm:60: Allah da seni güldürsün

kız bizde malzeme çoktur..odun bir çiftiz...bir gün tel açtı dediki akşam sürpriz yapacağım çok sevinceksin..ayy aşkım dedim ne aldın çok merak ettim..sölemem dedi..ben yalvardım saat yüük kıyafet neyse söylemedi..akşam bir geldi elinde 5litrelik zeytinyağı ve bir poşet deve sucuğu:DDgülmim diyorum ama yok patlattım kahkahayı:D

sen de çok abartmışsın kuzum:1: adam accık paspal halini de görmeli.......ben çok karışıktım walla...pijamayla da karşılardım süper giyinip süslenip de:21: ruh halime göre takılıyodum:82:

yok ya ne abartcam öyle dışarı çıkcak gibi falan değil
zaten hafta sonları yataktan kalkınca görüo paspal halimi de
hep makyaj yapma der zaten ama kim dinler orası meçhul:1:

taburrr ben yatar yarın mesai var,sakın konuyu değiştirmeyin gebertirim,biz iyi olalım ki eşlerimize de güç verelim deği lmi?öperim hepinizi gıdıktan siyuuuuuuuuuuuuu:86:

matarani inanmıyorum yaaa
aynısını benm eşim de yaptııı:1:
aşkım bişeyler getiriyorum sana çok sevinceksin dedi:D
ben de bekliyorum bi girdi içeri bi koku yayıldı içeri:D
koca bi poşet sucuk:60::60:

matarani inanmıyorum yaaa
aynısını benm eşim de yaptııı:1:
aşkım bişeyler getiriyorum sana çok sevinceksin dedi:D
ben de bekliyorum bi girdi içeri bi koku yayıldı içeri:D
koca bi poşet sucuk:60::60:

kesin memleketine giddn birine sipariştir:Dayy birde doğum günümde hediye göndermişti...bir açmıştım galatasaray forması..tamam futbolu severimde nişanlıyken yapılmazki :D:D

kız bizde malzeme çoktur..odun bir çiftiz...bir gün tel açtı dediki akşam sürpriz yapacağım çok sevinceksin..ayy aşkım dedim ne aldın çok merak ettim..sölemem dedi..ben yalvardım saat yüük kıyafet neyse söylemedi..akşam bir geldi elinde 5litrelik zeytinyağı ve bir poşet deve sucuğu:DDgülmim diyorum ama yok patlattım kahkahayı:D

agihgohgohhhhhhh tam yaniiii:52::52: çok doğal demek ki kocişin tatlıcım..hep gülün inşallah:69:

yok ya ne abartcam öyle dışarı çıkcak gibi falan değil
zaten hafta sonları yataktan kalkınca görüo paspal halimi de
hep makyaj yapma der zaten ama kim dinler orası meçhul:1:

:9:süslüüüü seeniii..tabi kuzum anladım zaten süslenmek deyince kocaya ayrı dışarı ayrı:78:

çooook kocaman öptm sizi..oğlum uyudu şükür...gidem az çekirdek çitleyem..uyanıkken izin vermiyo:37: çoook sevgiler..ben çok seviyorum burayı yaaaa..birbirimizi hiç bırakmayalım emi:34::64::62::7::69::21::9: :3:

fazla doğaldır evet kocacım...basket topuyla sivasın tek büyük olan caddesinde basket topuyla kuzenimle birbirlerine pas ata ata geçen tiplr:Dözledimmi ne:D
bırakmayalım tabi birbirimizi :Dhadi iyi gecelerr sanaa ve yarın mesaiye gideceklere:Dhihi öğretmen olmanın en iyi yanımı ne:D

Back