• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

inşallah canım...ben saçlarımın uçlarını gölgelendireceğim:)bana sarımtırak saç hayatta gitme ama uçalrı olacak...çok sıkıldım kendimdn...ağrıya hazırlanacağım:D

kendi saç rengin ne?ben hamilelik yüzünden artık kendi saç rengimi kullanıyorum meğer ne güzelmiş yaa:1:ağrı için bot falan alsaydın:)kız kardeşimde van ercişe atandı onda da bi telaş mont almam lazım kaban almam lazım diye:Dbu mevsimde nerden bulacaksa:46:

kendi saç rengin ne?ben hamilelik yüzünden artık kendi saç rengimi kullanıyorum meğer ne güzelmiş yaa:1:ağrı için bot falan alsaydın:)kız kardeşimde van ercişe atandı onda da bi telaş mont almam lazım kaban almam lazım diye:Dbu mevsimde nerden bulacaksa:46:

koyu kestane gibi canım...ben 6 senedir falan boyamadım hiç...çok rahatlık....bu arada benim bütün kışlık botlarım topuklu...kesinlikle bot almam lazım...vee okula giydiğim bütün eteklerim falan dizlerde...fatih diyorki burada sokakta tek tük kadın var.hep erkekler var..kimse sen gibi giyinmiyor..ne halt edeceğim bilmiyorum ki.taşa koyacaklar beni:(saçlarıda açtıtınca tam olcek:D

koyu kestane gibi canım...ben 6 senedir falan boyamadım hiç...çok rahatlık....bu arada benim bütün kışlık botlarım topuklu...kesinlikle bot almam lazım...vee okula giydiğim bütün eteklerim falan dizlerde...fatih diyorki burada sokakta tek tük kadın var.hep erkekler var..kimse sen gibi giyinmiyor..ne halt edeceğim bilmiyorum ki.taşa koyacaklar beni:(saçlarıda açtıtınca tam olcek:D

lojman ne zaman belli olacakmış?

doğal saçımdan memnunum hiç boya falan yaptırmadım bugüne kadar ama şimdi diyorum ki sarışın subay karısı modeli mi yapsam:26: zaten 2 yıl tamamen doğal olcam salcam kendimi kaş bıyık ohh rahat mis gibi:52:

monoo yaa nie üzülüyon kötü değil..bende yarın yaptırcam eklerim:Dhem denemiş oldun aaa eşin ne diyor beğendimiii

doğal saçımdan memnunum hiç boya falan yaptırmadım bugüne kadar ama şimdi diyorum ki sarışın subay karısı modeli mi yapsam:26: zaten 2 yıl tamamen doğal olcam salcam kendimi kaş bıyık ohh rahat mis gibi:52:

bende yaptırcam sarı şu bebişim sağlıkla bi gelsin sararmaya karar verdim:))kıyamam sana ben yaa kocişin gelirken güzelleşirsin:69:

lojman ne zaman belli olacakmış?

canım 25 inden sonra boş olanları görecekmiş...yeni yapılanlar kasımda teslimmiş bekleyemeyiz..yine eski lojmana gitcem:)olsun artık karo taşlara alıştım en azından hamam böceği olmıcak:D

sweet senin ten rengin uygunsa hamen o kafileye katıl ben esmerim olmuyor:Dtatilde bir iki kampa girdik günü birlik yaş ortalaması biraz ortayı geçenler hep aynı kız:Dama bodrumdaki kampa bayıldım bu arada çıkasım gelmedi aklıma gelmişken sölim hemen...puanınız varsa yazın bacılar...

made hamileler için de boya varmış kuzu ya onu deneyebilirsin .ne yapmak istiyon bakem..

öyle yapma kız salma kendini.insan o zaman daha mutsuz oluyo.şöyle saçımı başımı yapınca tartıda - görünce keyfim yerine geliyo azıcık.:)

Back