- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
kılzarr biraz kafayı dağıtalım ha ne dersiniz?
iyi olur valla, tv yi kapattım ben. ben de mi saç olayına girsem:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kılzarr biraz kafayı dağıtalım ha ne dersiniz?
inşallah canım...ben saçlarımın uçlarını gölgelendireceğim:)bana sarımtırak saç hayatta gitme ama uçalrı olacak...çok sıkıldım kendimdn...ağrıya hazırlanacağım![]()
sakın girmeeee
doğallık en güzeliymiş çok pişmanımmmmm(
sen boyattınmı yoksa hayatım???
sakın girmeeee
doğallık en güzeliymiş çok pişmanımmmmm(
kendi saç rengin ne?ben hamilelik yüzünden artık kendi saç rengimi kullanıyorum meğer ne güzelmiş yaaağrı için bot falan alsaydın:)kız kardeşimde van ercişe atandı onda da bi telaş mont almam lazım kaban almam lazım diye
bu mevsimde nerden bulacaksa
![]()
koyu kestane gibi canım...ben 6 senedir falan boyamadım hiç...çok rahatlık....bu arada benim bütün kışlık botlarım topuklu...kesinlikle bot almam lazım...vee okula giydiğim bütün eteklerim falan dizlerde...fatih diyorki burada sokakta tek tük kadın var.hep erkekler var..kimse sen gibi giyinmiyor..ne halt edeceğim bilmiyorum ki.taşa koyacaklar benisaçlarıda açtıtınca tam olcek
![]()
monacım bence çok kötü değil hatta şöyle düşün üstüne boyayacağın renge taban olmuş daha güzel olacak tabi eğer yeniden boyamayı düşünüyosan...
saol cnm...
koyu kumrala aldım bugu, biraz bekleyip boyayacağım...
monoo yaa nie üzülüyon kötü değil..bende yarın yaptırcam eklerimhem denemiş oldun aaa eşin ne diyor beğendimiii
doğal saçımdan memnunum hiç boya falan yaptırmadım bugüne kadar ama şimdi diyorum ki sarışın subay karısı modeli mi yapsam:26: zaten 2 yıl tamamen doğal olcam salcam kendimi kaş bıyık ohh rahat mis gibi![]()
saol cnm...
koyu kumrala aldım bugu, biraz bekleyip boyayacağım...
bence çok güzel olacak....normalde canımız sıkılınca hep saçımızla oynarız ya benim bi arkadaşımda habire pedikür yaptırır![]()
niye üzüldünki canım.bence kötü olmamış.sık saç boyamakta iyi değil yıpratma saçlarını fazla.ben kendine getiricem diye göbeğim çatladı resmen![]()
lojman ne zaman belli olacakmış?
doğal saçımdan memnunum hiç boya falan yaptırmadım bugüne kadar ama şimdi diyorum ki sarışın subay karısı modeli mi yapsam:26: zaten 2 yıl tamamen doğal olcam salcam kendimi kaş bıyık ohh rahat mis gibi![]()