Asker Eşleri

inşallah canım...ben saçlarımın uçlarını gölgelendireceğim:)bana sarımtırak saç hayatta gitme ama uçalrı olacak...çok sıkıldım kendimdn...ağrıya hazırlanacağım

kendi saç rengin ne?ben hamilelik yüzünden artık kendi saç rengimi kullanıyorum meğer ne güzelmiş yaaağrı için bot falan alsaydın:)kız kardeşimde van ercişe atandı onda da bi telaş mont almam lazım kaban almam lazım diyebu mevsimde nerden bulacaksa

koyu kestane gibi canım...ben 6 senedir falan boyamadım hiç...çok rahatlık....bu arada benim bütün kışlık botlarım topuklu...kesinlikle bot almam lazım...vee okula giydiğim bütün eteklerim falan dizlerde...fatih diyorki burada sokakta tek tük kadın var.hep erkekler var..kimse sen gibi giyinmiyor..ne halt edeceğim bilmiyorum ki.taşa koyacaklar benisaçlarıda açtıtınca tam olcek

lojman ne zaman belli olacakmış?

monacım bence çok kötü değil hatta şöyle düşün üstüne boyayacağın renge taban olmuş daha güzel olacak tabi eğer yeniden boyamayı düşünüyosan...

saol cnm...
koyu kumrala aldım bugu, biraz bekleyip boyayacağım...

Son düzenleme:
doğal saçımdan memnunum hiç boya falan yaptırmadım bugüne kadar ama şimdi diyorum ki sarışın subay karısı modeli mi yapsam:26: zaten 2 yıl tamamen doğal olcam salcam kendimi kaş bıyık ohh rahat mis gibi

monoo yaa nie üzülüyon kötü değil..bende yarın yaptırcam eklerimhem denemiş oldun aaa eşin ne diyor beğendimiii

bende yaptırcam sarı şu bebişim sağlıkla bi gelsin sararmaya karar verdim:))kıyamam sana ben yaa kocişin gelirken güzelleşirsin

lojman ne zaman belli olacakmış?

canım 25 inden sonra boş olanları görecekmiş...yeni yapılanlar kasımda teslimmiş bekleyemeyiz..yine eski lojmana gitcem:)olsun artık karo taşlara alıştım en azından hamam böceği olmıcak

sweet senin ten rengin uygunsa hamen o kafileye katıl ben esmerim olmuyortatilde bir iki kampa girdik günü birlik yaş ortalaması biraz ortayı geçenler hep aynı kızama bodrumdaki kampa bayıldım bu arada çıkasım gelmedi aklıma gelmişken sölim hemen...puanınız varsa yazın bacılar...

made hamileler için de boya varmış kuzu ya onu deneyebilirsin .ne yapmak istiyon bakem..

öyle yapma kız salma kendini.insan o zaman daha mutsuz oluyo.şöyle saçımı başımı yapınca tartıda - görünce keyfim yerine geliyo azıcık.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…