• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Kızlar ya bir an sıkıntımı unuttum valla iyi oldu size rastlamam ve iyiki üye olmuşum kk ne.... Ya ben bebiş istiyorum yani biz ama olmadı ya off off 2 aydırda kocacım yok of of:19:

canım olur eşin gelince inşallah:77:sıkıntı yapma bu durumu tamamen psikolojik diye duymuştum oluruna bırak,sende hamişler arasına katılırsın hemen

canım olur eşin gelince inşallah:77:sıkıntı yapma bu durumu tamamen psikolojik diye duymuştum oluruna bırak,sende hamişler arasına katılırsın hemen

inş canım saol evet biraz ev ödevi yapıyomuşuz moduna giriyor insan:) bende angel uyudu galiba demiştim... Bu ay öyle yapıcam oluruna bırakıcam ve zafer benim olacak inş :65::65:

hımm sizde yeni yani ben 2 yıl bizde 1 yıl hiç düşünmedik çok normal yani.. Bu arada angel uyudu galiba ona hiç sormuyorum daha 25 günlük evli :32:

oluruna bırak canım angelin dediği gibi üstüne çok düşersen olmayabiliyor akışına bırak kendiliğinden gelecektir bebiş

oluruna bırak canım angelin dediği gibi üstüne çok düşersen olmayabiliyor akışına bırak kendiliğinden gelecektir bebiş

saolun kızlar doktorda öyle dedi başka hiç bir sıkıntı yolmuş şükür biraz pko o da ölçülemeyecek kadar küçük ilaç bile vermedi... Ama bende inanıyorum bu ay olacak hürrem gibi hem hamileyim diycem şaka bi yana inş olursa sizede tekrar rastlarsam inş sizinlede paylaşırım sevincimi...

angelcim hadi uyu artık 4 saat uyku süren başladıııııııııııııııııııııııııııı

saolun kızlar doktorda öyle dedi başka hiç bir sıkıntı yolmuş şükür biraz pko o da ölçülemeyecek kadar küçük ilaç bile vermedi... Ama bende inanıyorum bu ay olacak hürrem gibi hem hamileyim diycem şaka bi yana inş olursa sizede tekrar rastlarsam inş sizinlede paylaşırım sevincimi...

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım.Biz daha 3 yıl düşünmüyoruz canım daha doğrusu ben diyeyim eşime kalsa,küçük bir angel olsa evde sevinçten ölürüm herhalde diyor.Ama daha çok erken,hazır değilim ben daha

saol canım burda da okunuyor sanada hayırlı sabahlar bende yavaş yavaş kaçıyım artık inş tekrar görüşebiliriz sohbet içinde teşekkürler kendine iyi bak hoşçakal..

bende teşekkür ederim canım görüşürüz inşallah

Hrant dink 'te sokak ortasında vurulmuştu .. Türkiye ayağa kalkmıştı ..
2 askerimiz sokak ortasında kafasından vurularak şehit edildi kimin umrunda ?.:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

bir an seneye bugüne saatler kalmış gibi geldi kızlar:61: içim garip bir umut ve huzurla doldu...yavrum yanımda..o masum minicik melek yüzüyle uykuda:nazar:..çok şükür sağlıklıyız...ayrı olmaktan başka sıkıntımız yok..:nazar: ama bu süreç de belki Allahın bize bir lütfudur...belki bir sınanmadır..belki bazı şeyleri daha iyi farkedebilmemiz için bir ikazdır....şükürler olsun halimize:16: şu an şu dakikada ben eşimle birlikte olsak şunu yapardık vs. diye düşünürken hayatının anlamını hiç yoluna kara toprağa vermiş şehit eşi mertebesine yükselmiş, gözyaşı döken asker eşleri de var:14:
geçecek bitecek bugünler...seneye yeniden yeni evli gibi olucaz..hem de doğmuş büyümüş bir bebekle:emir_bebek: ne planlarım var ne planlarım:6: en başta birsürü güzel tatil..ne bileyim işte bissürü bissürü şey beeaa:61: Allahım sen hepimize sağlık sıhhat ver..vatanımızı eşlerimizi tüm askerleri koru........sizi seviyorum:kkk:

heeyy selam kızlar...unuttunuz mu beni:)antalyadayız biz:)nete çok gelemiyorum...hepinizi kocaman öperim....:51:

Back
X