- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
bu arada sen kaç yıllık evlisin cnm varmı bebiş filan
9 aylık evliyim canım bebiş yok daha bakalım nasip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada sen kaç yıllık evlisin cnm varmı bebiş filan
Kızlar ya bir an sıkıntımı unuttum valla iyi oldu size rastlamam ve iyiki üye olmuşum kk ne.... Ya ben bebiş istiyorum yani biz ama olmadı ya off off 2 aydırda kocacım yok of of![]()
9 aylık evliyim canım bebiş yok daha bakalım nasip
canım olur eşin gelince inşallahsıkıntı yapma bu durumu tamamen psikolojik diye duymuştum oluruna bırak,sende hamişler arasına katılırsın hemen
hımm sizde yeni yani ben 2 yıl bizde 1 yıl hiç düşünmedik çok normal yani.. Bu arada angel uyudu galiba ona hiç sormuyorum daha 25 günlük evli![]()
hımm sizde yeni yani ben 2 yıl bizde 1 yıl hiç düşünmedik çok normal yani.. Bu arada angel uyudu galiba ona hiç sormuyorum daha 25 günlük evli![]()
oluruna bırak canım angelin dediği gibi üstüne çok düşersen olmayabiliyor akışına bırak kendiliğinden gelecektir bebiş
saolun kızlar doktorda öyle dedi başka hiç bir sıkıntı yolmuş şükür biraz pko o da ölçülemeyecek kadar küçük ilaç bile vermedi... Ama bende inanıyorum bu ay olacak hürrem gibi hem hamileyim diycem şaka bi yana inş olursa sizede tekrar rastlarsam inş sizinlede paylaşırım sevincimi...
angelcim hadi uyu artık 4 saat uyku süren başladıııııııııııııııııııııııııııı
yatıcam canım şimdi 2 saat uyuyayım hiç değilse,iyi sabahlar kızlar,çok sağ olun çok iyi geldiniz kendime geldim.
ezan okunuyor hayırlı sabahlar...
saol canım burda da okunuyor sanada hayırlı sabahlar bende yavaş yavaş kaçıyım artık inş tekrar görüşebiliriz sohbet içinde teşekkürler kendine iyi bak hoşçakal..
heeyy selam kızlar...unuttunuz mu beni:)antalyadayız biz:)nete çok gelemiyorum...hepinizi kocaman öperim....![]()