• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

jandarma canım.eskişehir çok güzel,şanslıyım 1 yıl daha buradayız.ben de istanbulluyum bu arada:1:

inş ordanda güzel bir yere gidersiniz:) canım kayınvalideni hiççççç takma bende de aynı sıkıntılar hepsi böyle gerçekten helede bizim camiada inan bana daha fazla ben 2 yıllık evliyim hiç sıkıntı bitmiyor görüşmediğimiz halde hiç takma kafana:64::64:

inş ordanda güzel bir yere gidersiniz:) canım kayınvalideni hiççççç takma bende de aynı sıkıntılar hepsi böyle gerçekten helede bizim camiada inan bana daha fazla ben 2 yıllık evliyim hiç sıkıntı bitmiyor görüşmediğimiz halde hiç takma kafana:64::64:

kesinlikle katılıyorum sana canım

inşallah canım,eşim çok umutlu değil doğunun en ücra köşesine gönderirler beni yine diyor ama bakalım.K.validemi de takmamaya çalışıyorum aslında ama bizimki aşmış durumda artık kendini,hatta bununla ilgili bir topik açmıştım.mutluluğumuz bozulmasın yeter,hepimizin

Angel daha yeni olduğu için o da alışacak zamanla ben anlatsam varya roman olur roman ama artık hiç takmıyorum eşim bile ailesiyle görüşmüyor evlendik evleneli o kadar canımızdan bezdirdiler yani :36::36::36:

inşallah canım,eşim çok umutlu değil doğunun en ücra köşesine gönderirler beni yine diyor ama bakalım.k.validemi de takmamaya çalışıyorum aslında ama bizimki aşmış durumda artık kendini,hatta bununla ilgili bir topik açmıştım.mutluluğumuz bozulmasın yeter,hepimizin

hakkınızda hayırlısı neresi olacaksa orası olsun canım benim bizim doğu görevimiz yok en doğu malatya:).diyorumya ben anlatsam benimkide hemde ne aşmak ama boşver

Angel daha yeni olduğu için o da alışacak zamanla ben anlatsam varya roman olur roman ama artık hiç takmıyorum eşim bile ailesiyle görüşmüyor evlendik evleneli o kadar canımızdan bezdirdiler yani :36::36::36:

canım biz flört döenminden itibaren yaşıyoruz bunları.3 yıl flört,1,5 yıl da nişanlılık.40 yıllık evli k.valide kahrı çeken gelinlere döndürdü beni:47::47:

hakkınızda hayırlısı neresi olacaksa orası olsun canım benim bizim doğu görevimiz yok en doğu malatya:).diyorumya ben anlatsam benimkide hemde ne aşmak ama boşver

malatya çok güzel bir şehirmiş,üniversitede ev arkadaşım malatyalıydı sürekli anlatırdı güzelliklerini.ne diyeyim allah kötü düşünen herkesi ıslah etsin inşallah

malatya çok güzel bir şehirmiş,üniversitede ev arkadaşım malatyalıydı sürekli anlatırdı güzelliklerini.ne diyeyim allah kötü düşünen herkesi ıslah etsin inşallah

amin canım inş akıllanırlar birgün bizde 1 yıl flört 4 yıl nişanlılık sırf onların yüzünden 2 yıldırda evliyiz ilk başta melek gibiydiler sonra şeytan oldular düğünümüze bile gelmediler yani düşün o denli sırf 1 yıl daha düğünümüzü ertelemek istemediğimiz için yaaa şekerim

Eşim en büyük destekçim özellikle bu konuda asla ezdirmez beni ama yine de olan oluyor.

Allah sabır versin cnm açtığın başlıkta okudum biraz olanlarıda üzüldüm valla.Allah ıslah etsin ne diyelim. daha yeni evliyken bunları yapması çok kötü. benim kayınvalidede biz 2 aylık evliyken gelmişlerdi 9-10 gün kaldılar bende çok zorlandım illaki bi uyum sıkıntısı oluyor. bide ben evimin düzenini yeni yeni oturturken o kendi düzenini işin içine sokunca ortalık karışıyordu. yine bende ses çıkarmıyordum ama akşam gelince eşimle konuşurken mutlaka tartışma çıkıyordu yada ben ağlıyordum.

amin canım inş akıllanırlar birgün bizde 1 yıl flört 4 yıl nişanlılık sırf onların yüzünden 2 yıldırda evliyiz ilk başta melek gibiydiler sonra şeytan oldular düğünümüze bile gelmediler yani düşün o denli sırf 1 yıl daha düğünümüzü ertelemek istemediğimiz için yaaa şekerim

benimkinin amacı belli zaten açık açık söylüyorda,böyle yaparak neyi kazanacaklarını sanıyorlar ki.Oğullarını kendilerinden soğutuyorlar,bizden uzaklaştırmak istiyorlar ama böyle davranarak daha çok yakınlaştırıyorlar haberleri yok.iyikide ertelememişsiniz canım evlenmişsiniz:123:Sevenler bir an önce kavuşmalı yazık günah:69::69:

Allah sabır versin cnm açtığın başlıkta okudum biraz olanlarıda üzüldüm valla.Allah ıslah etsin ne diyelim. daha yeni evliyken bunları yapması çok kötü. benim kayınvalidede biz 2 aylık evliyken gelmişlerdi 9-10 gün kaldılar bende çok zorlandım illaki bi uyum sıkıntısı oluyor. bide ben evimin düzenini yeni yeni oturturken o kendi düzenini işin içine sokunca ortalık karışıyordu. yine bende ses çıkarmıyordum ama akşam gelince eşimle konuşurken mutlaka tartışma çıkıyordu yada ben ağlıyordum.

amin canım inşallah,hele ki dün akşam ki olaylar o topikte yazılanlardan bin beter.Büyük huzursuzluk oluyor,boşuna üzüntü ve gerginlik

Canım sitede yeni olduğum için ben açtığın konuya bakmadım yani bulamadım:) amaçları her ne olursa olsun emellerine ulaşamayacakları kesin kocişlerimizi çooook seviyoruz veee kimseciklere vermeyiz:))))

Back
X