Asker Eşleri

slm kızlar...
arada gelıyorum gidiyorum bi dengesizlik var farkındayım :)))

bende sabah kocişimi yolladım seyre gitti yineeee yok..kaldım mı evde bi basımaaaa uyuyamıyorumda tek basıma alısmısım kocamın varlıgına(7gun yanımdaydı) yarın ınsallah annem gelecek ozaman uyurum sanırım.. gozumdende uyku akıyor ama yok bı cıtırdıda gozumu portleterek uyanıyorum ufff....

bende bugun dusukten sonra ilk adetımı olma sevıncındeyım sanırım bende bi gariplık var herkes 35. yada 40.gunu buluyor ben 28.gunde oldum sabahtan berı netmanyagı oldum valla acaba bende bi sorun mu var dıyeee... doktorada gitmeye usenıyorum acıkcası.. umarım bu kanama adet kanamasıdr dıye dua edıyorum napıyım..

bende bebegını kaybedenler diye topık var oraya abonman oldum gibi..sözde hiç gitmeyecektım o taraflara ama nerdeee kan cektı resmen kosa kosa yazdım hemen oraya :):) orda yazılanları okudukca halime sukrettım mızmızlanmak yerine acıkcası.. haa arada bölee biii bogazım dugum dugum oluyor elbet ozelıkle haftasına içgüdüsel bişey sanırım -bende ınsanlar nasıl hatırlıyorlar takvim işaretlemeden derdım ahanda buldum gerek kalmıyormus biyolojık saat gibi vucut hatırlıyor içlerden gelen derin bi sızıyla..

eskıye göre daha iyiyim ama o sinirli,gecımsız herseye bagırıp cagıran kasvetli gitti gibi oldu artık az sınırlıyımm pekmez içiyorum kansızlıgım gecsın dıye sanırım onunda etkısı var..

sizlerde ne var ne yok?? tayıncıler yenı yerlerıne yerlestılermi?? derincim cinsiyeti belli oldumu senınkinin

bizde şeker bayramında evi tasıcaz sanırım -gercı esım bayramda kısme calısmaz dıyor ama yanılıyor herkes ekmek parasının derdınde eskıdenmıs o bayramdı seyranda tatıl yapmak :))) arefe günü lojman toplantısı olcakmıss yuhhh dıyorum baska bişi demıyorummm yaaa.... bayrama kadar gölcükte çakılı kaldık mecburen..eşim 1agustosta işe baslıcak ama ben ne halt edıcem bılmıyorum eşimin yanında kalabilirsem mısafırhanede durcam yanında olmaz annemlerde kalırım sanırım tek basıma evde durcagıma

hoşgeldin canım.. göremiyorduk seni hiç sevndim şimdi yazdığını görünce merak ediyordum...
zaman herşeyin ilacı canım, herşey yoluna girer inşallah sabır lazım birazcık.

Son düzenleme:

kasvetli hoşgeldin canım biz de nerelerde kaldı bu kız diyoduk...gel aramıza boşver girme öyle topiklere daha da üzer seni...kendine çok dikkat et allahın takdiri...umarım hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olur...

hoşgeldin canım.. göremiyorduk seni hiç sevndim şimdi yazdığını görünce merak ediyordum...
zaman herşeyin ilacı canım, herşey yoluna girer inşallah sabır lazım birazcık.

hoşbukduk canımm düşük benım tüm dengelerimi bozdu maalesef.. kendımı tum dıs dunyaya kapadım tabırı caizse..şimdi yenıden sosyalleşmeye basladım ,arkadaslarımı ailemi evime yenı yenı davet edıyorum.. önceden ne gelenı ıstıyordum ne ben gıtmek istiyordum yorganı kafama cekıp saatlerce aglıyordum bide depresif moddayım karısmayın yıycem yemek dıyordum ,sonucunu tartıda cok iyi gördum
evet canım o dedıgım topıkten cıkmaz oldum kötü zamanlarım oldu saolsun ordakı arkadasların basından gectıgı için bu tur duygusal dengesızlıkler benım acımdanda tecrube dayanak oldu.. evet zamanla hersey rayına oturmaya basladı sanırım.. bide adet olmayı unutmusum özelıkle su sancı kısmı beni öldürecek hapla filan ayaktayım yani.. kendimi oyaladım hep neysekı 2hafta fazla yormadan evi temızledım,gec kalmıs bahar temızlıgı sımdıde diyete basladım yüzmeye gidiyorum dahası oğrenmeye calısıyorum kapalı havuza filan öyle vakit gecırıyrum napıyım..gunduzlerı iyice yoruyorum kendımıkı gece olunca aklıma bişicikler getırmeden hemencık uyuyım diye bugun ıstısna ama . gerci camları sildim salonu dip kose temızledım ama yok evde tek basıma uyumak zor yakında nıkımı kakılmış yapıcam böyle işte hayatı geciştirmeye basladım,yoksa hayat harcayacaktı beni bi şekılde delirtecekti sanırım Rabbim kimseye yasatmasın böyle bişey..

ayy ne yazmısım beee baya bi konusasım varmıs benım anladım :):) sen neler yaptn canım?? sizin atyın cıkmıstı dimi??yerlestınız mı yerınıxe umarım içine sınmıstır

canm ya neler yaşanıyor şu hayatta bize düşen hep yeniden ayağa kalkmak.. ama herşey geçiyor tabi hep izi kalıyor ama devam etmek zorundayız bişekilde. sen de kendine gelmişsin bence temzlikler misafirler ohh ne güzel. kakılmış mı hahaha oh diyete başlamışsın başla tabi bak kendine, çok daha iyi hissedersin.

yok canm bize tayin yoktu bu sene seneye doğu tayinimiz var . hayırlısı inşallah...

hoşbulduk canım nasılsınnn???
çok sağol canım valla meraklanmakta guzelmıss heee biraz sımarayım bi kere girip yazınca devamı gelıo işte ordada iyi arkadaslarım oldu allah en kısa zamanda benden once onlara versın birer evlat insallah..cok zor yaa bende artık benı uzecek benım eskı ilk hallerıme göturecek olanlarınkını okumuyorum yoksa bi okursam o gunum mutlaka ağlak gecıyor .. gercekten zor ama kımısı 5ay olmus atlamamıs bunye meselesi sanırım,guclu olamıyorlar bi turlu,teselli ediyorsun yok tekrar basa sasrıyor bende okuyom gidio tabıkı kolay bısey değil ama bence insan bir sonraki bebegi için guclu olmalı bu her nekadar zorda olsa bunu basarabilmeli.. belkı dediğin gibi hiç gitmeseydım sımdıye daha aklı basında biri olcaktım ama dayanamadım işte : :):)

insallah canım rabbim bana tekrarını baskalarınada dusuk olayını yasatmasın ınsallah.. hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun ınsallah..

ayy kızz monorasa sana nasılsın demek aklıma gelmedi kusura bakma emi.. ama sımdı soriyim dur monorosa canıms en nasılsın gorusmeyeli?

haklısın canım neler neler var ozelıkle 2gun oncekı sehıt haberı çok canımı sıktı Allah eslerımıze yardım etsin.. sırf ailesine kavusamasın diye bilerek yaptılar tayın cıkana kadar kımbılır o yoldan sehıdımız kaç kere gectı niye bu zamanıu beklediler sankı..okkalı bi kufur edesim var acıkcası......

bu senede memleketımın tadını cıkart seneye ise ozaman hakkınızda hayırlısı olsun canım benım

bende gecmısı okuyorum bi yandan sanırım derının oğlu olucak özlemde hamilemi? pek anlayamadım daha ilerlere gitmem gerek sanırım :):)

biride öğretmenler tehlikedemi diye sormus mübarek enısten dogudaysa o soyliyiversın tabı ona bu soruyu yonlendırecek cesaretın varsa enısten bızımkının yanında bide okkalı bişiler diyiverir benden dimesiiiii

bide neydi yaa aklımdaydı hmmm.. benım eşimde netten habıre oyun ındırıo neymıs canım sıkılmasınmıss.. adam mayroya taktı gecelerı gec yatıyor sabahta bakıyorum sankı 5yasında cocukta sankı ben kapacam laptopu

ilki benden olsun
mirac kandılınız kutlu olsun arkadaslar..gonlunuzden ne muradınız varsa kabul olması dileğiyle.. valla netten baktım ne kandılıymıs dıyee nekadar bi haber olmusum benyaa :):)

vay anasına ezanı bile duyuyorum rekora ımza atıyorum gunduz ne edecem bakalım :) gunduzde uyuyamıyorum bu konuda halama çekmısım genler bayabı cekıormus meger

bu arada kütahya-simavda 4.9luk deprem olmus gece 12 gibi duyan varmı acebaa eskısehırde bulunan hatunlar umarım duymamıssınızdır allahta duyurmasın zaten..
benım bas donmem aceba bundan mıkı dıcem ama yokyaa değildir.. şimdide basım donuo ama uykusuzluktan

günaydın hanımlar, kandiliniz kutlu olsun gece baya kaynatmışsınız ama benim kociş evde olduğu ve bütün gün ben işteyken sıkıldığı için onunla ilgilenmem gerekti, film seyrettik. bugün de ilişik kesmeye gitti birliğine. akşama gelicek inşallah.
kasvetliciğim hoşgeldin, merak etmiştim seni, yazıcaktım valla bugün nerelerde bu kız diye... kasiope de yok ortalıkta:26:
daha iyi buldum seni canım, inşallah atlatıcaksın, ama güçlü olmak için çok da moralini bozucak şeyler okuma bence, yaran deşilmesin. yeni bebeklere adapte olmaya çalış

sağol canım ben de iyi sayılırım..sormuşsun hayır hamile değilim,ama çok istiyordum :))) 5 ay denedik olmadı hayırlıs artık...tayinimiz hakkariye çıkmıştı,merkez olması bizi çok mutlu etti bebek olayını bi süre rafa kaldırdık bakalım :))

saol canm senin de mübarek olsun..

ben hissteim depremi ya ama önceki olan depram kadar şiddetli değildi..

günaydın kızlar herkeze hayırlı kandiller tüm dualarımız kabul olur inş. kasvetli hoşgeldin özlemiştik seni

Slm kızlar kandiliniz mübarek olsun,herkesin duaları kabul olsun inşallah
Made'cim çok hoşsun meyva ha ha haaak.validem bendeydi onunla ilgileniyorduk kocişimle
Biraz önce iş başvurusu yaptım kızlar,Arçelik fab.arge-proje sorumlusu olarak,inşallah olur
1 yıl daha buradayız,bu fırsatı değerlendireyim dedim
KPSS umudum kırılmak üzere artık

hoşbulduk canımm ooo eşin yanındAa ne mutlu sana bu gunlerın kıymetini bil bakem benım kocemde dun sabah evden cıkarken salı aksamı goruszz nerdeee gelemıyorlar denız muhalefetrınden denızler kotuymus yani.. 20 gun yok kocecımle vedalasamamıstım içime oturdu resmenn sukur daha iyiyim yaa.. bugun tam 1ay oldu ama zaman cabuk gecıyor neyseki nede cabuk 1ay gecmıs yaa diyorum bazen.. yenısı ıcınde korkuyorum yaa yıne dusuk yaparsam dıye ilk zamanlar cok ıstıyordum bu ıstek yerını korku kaygıya bıraktı ( bakalım hayırlısı olsun yinede..

canım benım hakkında hayırlısı olsun..5ay dıyorsun ama kımbılır ne streslı zamanlarda denemelere basladınız canım gec olsunda guc olmasın bosver.. bak bana sewvıncım kursagımda kaldı sımdı ıkıncısı içinde korkuyorum yıne dusuk olursa dıye cesaret edemıyorum herhalde ben 1yıl beklıcem bide aklıma gelmısken kecıboynuzu pekmezi sperm hareketlerını arttırıp hızlandırıyormus ben hamıle kalmak istediğim zamn eşime sabahları yarım cay bardagı kecıboynuzu-harnup-pekmezi içircem..bide ilişkiden 2saat once sade türk kahvesı içmesi gerekıyormus erkeklerin.. dur bakayım sanada bi karısım vereyım pcme kaydetmıstım :)
'' çok yakın arkadaşım birebir yaşadı.31 yaşında ve erken menopoza girdi.
3 doktor değiştirdi fakat dönüşü yok demişti hepsi, artık menopoza girmiş bir kadındı.
işinde uzman bir baharatçıya gitti,
civanperçemi,altınotu,pelinotu ve ballı baba isminde 4 çeşit otu bir ay kullandı.
mucize gibi birşey,arkadaşım o ay hamile kaldı.
doktoru kullandığı bu bitkilerin adını almıştı kendisi de kullanmak için.''
bide sıcak havalarda yada kaplıca gibi dogal termal yerlerde ilişkide hamıle kalmak daha kolay-bi kaç akrabamız bu yolla hamıle kaldı-
>> hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

not: Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6-8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir <<

bi dusuk yaptım neler neler oğrendım baksana
saol canm senin de mübarek olsun..

ben hissteim depremi ya ama önceki olan depram kadar şiddetli değildi..
gecmıs olsun canım Allah beterınden saklasın annemlerde hissetmemısler -annem balkonu topluyomus gerci anlamamıstır kesın-

inş. kabul olur iş başvurun tatlım Allah gönülüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…