Asker Eşleri

rüyanaz cnm ii akşmalr sana bişey sormak istiyodum biliyosundr belki
bu facebook da kadınlarkulübü var araya sen kaytlımsn kaytlıysan bn nasıl kayıt olurum yardım edermsn cnm bnm yaa

rüyanaz cnm ii akşmalr sana bişey sormak istiyodum biliyosundr belki
bu facebook da kadınlarkulübü var araya sen kaytlımsn kaytlıysan bn nasıl kayıt olurum yardım edermsn cnm bnm yaa

azra sıla eğer face ye üye isen searcha kadınlar kulübü yaz.gruplarda arattır.sayfayı aç.orada gruba katılma isteği gönder var.sağ tarafta oraya tıkla.

kızlar bende facebook üyesiyim. adım pelin emre ant. beklerim .ordaki kk yada üyeyim hepinizi sayfama beklerim

günaydın şekerler ...güzel bir pazar dilerim benide ekleyin diler yılmaz aydoğan........

a.s.Merhabalar bende asker eşiyim 13 yıl ankarada kaldık şimdi erzurumda görev yapıyor eşim varmı aranızda erzurumda eşi görev yapanlar. tanışalım selamlar

selam bende geldim.arkadaşlar faceden davet gönderen arkadaşlarımı ekledim.çok teşekkür ederim

hb şekerim napıonusss...
ben kendime kuşburnu yapçam şimdi arkadaşta gelcek oturcaz< grş şekerler...........

saol cnm yaaa
yeni üye oldum facee de
evt kadınlar kulübü yazınca bizim logo çıkoo ama bi türlü olmadı istek yolladım ne zmn cvp glr acaba:uhm:
belki onaylanman geç olabilir çünki grubun kurucusu ne zaman girerde kabul ederse artık.yani bu site gibi değil orası.ne zaman isteğin kabul olursa artık azracım

kızlar slm nasılsınız bende kkdan arkadaşları ekliom ama burdaki nicklerini bilmiom isimleri karıştırdım allah bullak oldum ya...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…